25 Temmuz 2019 Perşembe

Yandex harita izmir

Yandex harita izmir

Haritalar trafik durumuna göre toplu taşımayla veya kendi aracınızla rota oluşturmanıza, uydu haritasını ve cadde. Street view ile boyutlu turlayın. Ayrıca haritada otel, banka şubesi, mahalle hatta köy araması bile yapabilir dilediğiniz bölgeyi ve mekanı harita üzerinde bulabilirsiniz. Yandex Map Editor, haritalardaki objeleri uydu çekimleri ve diğer veriler bazında oluşturmaya ve düzenlemeye olanak tanır.


Detaylı İzmir il haritası. Türkiye, İzmir haritası üzerinde incelemeler yapın. Haritanın altında, İzmir ilçeleri listelenmiştir. Haritalar başta İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlerde dilediğiniz adresi veya yakınınızdaki popüler yerleri internet bağlantısına ihtiyaç duymadan aramanızı sağlar. Kurumlar hakkında ayrıntılı bilgi verir, trafik durumunu hesaplayarak aracınızla, toplu taşımayla, bisikletle ya da yürüyerek en uygun yol tarifi ile istediğiniz noktaya ulaşmanızı sağlar.


Get driving and public transport directions with the Yandex. Maps mobile app and on the web. Points of interest and business locations with ratings, reviews, and photos.


View satellite maps and street panoramas. Nasıl giderim, yol tarifi al, harita üzerinden adres tarifi, nereden nereye nasıl gidilir, yol güzergah hesaplama, kaç km, kaç saat sürer, neredeyim ben. Haritalar, sokakların panoramik görüntüsü eşliğinde gezebilme özelliğini İstanbul ve Ankara’dan sonra İzmir için de kullanıma sundu. Bu özellikle birlikte Türkiye’nin Panorama özelliği kazanan üçüncü ili İzmir oldu.


Haritalar’a eklenen 3derecelik ve yüksek çözünürlüklü İzmir panoramaları sayesinde kullanıcılar, şehrin eski çarşı. Yön tuşlarının altındaki iki tuş (zoom tuşları) ile haritayı yakınlaştırabilir ve uzaklaiştırabilirsiniz. Yandex Navigasyon ile yolculuk sırasında, yapmanız gereken tüm dönüşleri ve diğer manevraları harita üzerinde izleyin, dönüş öncesi sesli yönlendirme alın ve seçilen varış noktasına kaç kilometre veya kaç dakika kaldığını ekranda görün. Android telefonlar ve tabletler için tasarlanmış Yandex Navigasyon uygulaması kullanıcı verilerine dayanan, en güncel trafik bilgisine sahip ücretsiz navigasyon ve harita hizmetidir.


Canlı trafik haritası ile sürücülere rahat bir ulaşım sağlar. Başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere tüm Türkiye haritasında geçerli olan yol tarifleriyle gideceğiniz yere daha. Bu yolları Sokak görünümü nerelerde var linki ile görebilirsiniz. Harita üzerinde mavi ile işaretli yollarda sokak görünümü var demektir.


Arama alanını kullanarak harita üzerinde arama yapabilirsiniz. Türkiye haritası ile şehirleri, ilçeleri, mahalleler haritada görebilir, illere göre listeleyebilir, uydu görüntüleri ve yol haritalarını inceleyebilirsiniz. Haritada adres arama, Türkiye haritası, şehirler, bölgeler, ülkeler arazi ve uydu haitaları, yol tarifi, mesafe hesaplama ve daha br çok servis harita.


Spam ve virüs koruması, gelen e-postaları otomatik olarak kategorilere ayırma, kişilerden gelen e-postaların işaretlenmesi, GB ücretsiz Yandex. Disk alanı ve hesabı özelleştirmek için zengin tema seçimi ve daha birçok özellikten yararlanmak için Yandex. Hatalı Bilgileri Düzeltin. Yandex Haritalar hem mobil cihazlar üzerinden hem de web tarayıcı ile masaüstü cihazlarda görüntülenebilir.


Navigasyon özelliklerine ek olarak harita uygulamasında bisiklet, yaya ve toplu taşıma rotalarını da görüntüleyebilirsiniz. Bu yolculuk arabayla tahminen saat dakika sürecektir. Uçak ile seyahat etmeyi planlıyorsanız, 3Km olan yolculuğu yaklaşık olarak dakika sürede tamamlayabilirsiniz.


Dizel bir araç bu mesafede ortalama 26. Lt, benzinli bir araç ise 39. Nereye nasıl giderim, yol tarifi ve rota hesaplama. Bu sayfada bir yerden bir yere karayolu ile nasıl gidilebileceğini harita üzerinde öğrenebilir, yol tarifi alabilirsiniz. Türkiye Uydu görünümü - İzmir Haritası nasıl gidilir ? Her adrese Yol Tarifi, gidiş Güzargahi Yol Mesafe Bilgileri ve Taksi Üçretleri.


Sayfamızda İzmir Uydu Görüntüsü Uydu Haritası hakkında detaylı bilgilere ulaşa bilirsiniz. Burada İzmir Uydu Görüntüsü,İzmir Harita,İzmir uydu haritası,İzmir maps,İzmir uydu görüntüleri,Uzaydan İzmir Uydu. Yandex haritalara girdiğiniz zaman, panoramayı seçip renkli yollara tıklayarak yön oklarını takip ederek şehri ve caddeleri 3D panaroma görünüm ile gezebilirsiniz.


Yandex harita izmir

Sadece kara yolları değil deniz yolları da 3D panorama ile gezilebiliyor. Kağıthane konumu ve nerede olduğu hakkında bilgi edinin, yakınındaki bölgeleri ve harita üzerindeki yerini görüntüleyin. Lütfen haritada büyütmek istediğiniz yerin üstüne çift tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar