23 Temmuz 2019 Salı

Ayrıldıktan sonra erkek ve kadın

Ayrıldıktan sonra erkek ve kadın

Eski sevgilinizin ayrıldıktan sonra sizin kadar incinmediğini sanmayın. Yani bir kadın sevgilisi kendinden ayrılmaya çalışırken gözyaşlarına boğulabilir ama bir adam sizi duymazdan gelecektir. Ayrılık acısı bana koymaz arkadaş!


Erkeğin ayrıldıktan sonra yaptığı en iyi şey umursamamaya çalışmaktır! Erkeğpin ayrıldıktan sonra yaptığı en iyi şey umursamamaya çalışmaktır! Ama eğer kısa süreli bir ilişki ise, ya da menfaat ilişkisi ise, o zaman ay sonra kadın bırak erkeği, öyle bir ilişki yaşadığını bile hatırlamaz :) Erkek ise pişman olur mu bilinmez ama çabuk unutur. Erkekler sevgilisinden ayrıldıktan sonra neden geri döner?


Bir kadın bir erkekte iz bıraktıysa erkek eninde sonunda o kadına dönmek isteyecektir. Bazen bu yukarıda bahsettiğimiz gibi. Bunun yanında aylar sonra sizi ararsa, sizi gerçekten özlemiş olduğuna ve sizin ne kadar özel olduğunuzu anladığına inanın. Bazı erkekler ayrılırsak öldürürüm kendimi tarzında cümleler kurar. Gerçi pek görmedim kendini sevgilisinden ayrıldığı için öldüren ama tedirgin oluyorum yine de.


Ayrıldıktan sonra erkeklerin psikolojileri ne oluyor? Sadece eski sevgiliniz değil hiçbir erkek ya da kadın muhtaç, per perişan, pejmürde, kendini bilmeyen, hayatını bir başkasının ilgisine alakasına bağlamış ve zayıf insanlardan hoşlanmaz. Eğer eski sevgilinizi tekrar elde etmek istiyorsanız derhal bir şeyler. Aşık Kadın - Duration: 2:37.


Kadının intikamını yazdığım yazıyı, ilişki esnasındaki kadın intikamını anlatarak bitirmiştim. Oysa kadının bir de ayrıldıktan sonra aldığı intikamlar vardır. Sigarayı bıraktıktan sonra saat saat vücudumuzda nelerin olduğunu artık hepimiz ezbere biliyoruz. Nefesimiz açılıyor, iştahımız yerine geliyor, kanımız temizleniyor, vs. Peki bir erkek sevgilisinden ayrıldıktan sonra saat saat ne yaşıyor biliyor musunuz?


Pucca Günlük en son yazısını mı okumak istiyorsunuz, En güncel köşe yazılarını okumak için hemen tıklayın! Bir erkek eğer, ilişki bittikten. Hayatımızın ciddi bir bölümünü. Terslik bende mi onda mı henüz anlayamamakla birlikte bu ilişkinin erkeği (kadın olmama rağmen) benim galiba. Sürekli ayrılan ayrıldıktan sonra atarlı giderli yazılar paylaşmak için kendini parçalayan bizde erkek tarafı.


Ben böyle zamanlarda kendi köşeme cekilip sidik yarıştirma muhabbetlerine hiç girmeden bir kenarda öyle. Yeni bir ilişki, yeni başlangıçlar, yeni umutlar… Elbette hiçbir insan ayrılık için yeni bir ilişkiye başlamaz. Birçok kadın ilişkileri bittiğinde eski erkek arkadaşlarının onlar hakkında ne düşündüğünü ya da tekrar birlikte olma ihtimalleri olup olmadığını merak eder. Kalbi kırılmış, üzgün bir dostunuza karşı nasıl merhametli oluyorsanız, kendinize karşı da öyle olun. Kalbinden yaralanan normal bir kadın karşı cinsin ona çıkma teklif etmesini.


Erkeklerin fantezileri büyük ihtimalle düşündüğünüzden daha erkekçe. Bu fantezilerin içinde çoğunlukla birden fazla insan, veya Fransız hizmetçi kıyafetleri yer almıyor. Erkek cinsel fantezilerinde sıkı bir formül var : Ateşli ve çılgın bir cinselliği olmaması gereken insanlarla yaşamak. Taa ki, arkadaşlarımdan biri (tabii ki erkek!) Twitter’a kadın tavlama ve ayrılma sanatıyla ilgili bir şeyler yazana kadar. Okuduklarıma inanamadım.


Beni ayrıldıktan sonra neden. Sizinle ilgilendiğini düşündüğünüz bir erkek varsa ancak sizden hoşlanıp hoşlanmadığından tam olarak emin olamıyorsanız aşağıdaki maddelere göz atabilirsiniz. Aslına bakılırsa başlığımız ayrıldıktan sonra kadınlar ne yapar değil de ayrıldıktan sonra kadınlar ne yapmalı olmalı, biz yine de bunu içerikte düzeltelim.


Kadınlar ayrıldıktan sonra mutlaka ve mutlaka bir psikolojik çöküş içerisine girerler. Harika, karşı konulmaz bir kariyeri de yoktu. Bütün bunlara karşılık, genç kadın oldukça güzeldi. Ayrıca erkekler kadınlara göre boşandıktan sonra misli daha fazla intihar etme olasılığına sahip.


Eski erkek arkadaşınız hakkında kötü konuşmayın ama ayrıldıktan sonraki bir ya da iki hafta boyunca mızmızlanmayı sürdürün. Ayrıca benden bu kadar soğumasının sebebi başka bir kadın olabilir diye düşünüyorum çünkü tamamen ipleri kopardı. Ay ne için hesap actim neler görüyorum canım erkek ilk zamanlar üzülmüyor ki hele bi senin.


Bunlardan en basit olanı eski sevgilisinin yakın arkadaşı ile sevgili olmaya çalışmaktır. Find single woman in the US with footing. Looking for love in all the wrong places?


Now, try the right place. Register and search over million singles: matches and more. Her ilişki karşılıklı olarak emek ve fedakârlık ister. Erkek, kadın milletini az çok tanıyorum varsayar.


Yani suçunu da bilir de yine de aramaz arayamaz, kadının gazabından çekinir. Aslında kere çalsa biraz havaya girdikten sonra kesin açacaksın da Çalmadı ki. Elinde telefon bekliyorsun bir daha arasın da bu sefer meşgul tonu vereceğim diye.


Kadının ağzı aranır, başka biri olup olmadığı öğrenilir. Gerekirse ajan tarafından hayali bir erkek bulunup kadına öneri sunulur. Kadın erkekten daha çok sevmişse ve yapı olarak daha güçlüyse, hayatına birini almak yerine yalnız kalmayı tercih etmiştir.


Ayrıldıktan sonra erkek ve kadın

Durum böyle ise erkek için bulunmaz fırsat, ele geçmez nimettir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar