26 Mayıs 2016 Perşembe

Bursa mustafakemalpaşa hava durumu

Bursa mustafakemalpaşa hava durumu

Maks UV İndeksi: (Çok Yüksek) Gök gürültülü sağanak yağışlar: Yağış: inç Yağmur: inç Kar: inç Buz: inç. Saatlik tahminlerde “Beklenen Hadise” kısmında verilen hava durumu, geçmiş saatlik periyot içindeki hâkim hava durumunu göstermektedir. The Weather Channel ve Weather. Günlük hava durumu takibi için bu sayfayı favorilerinize ekleyebilirsiniz. Bursa sıcaklık, rüzgar ve yağış miktarı.


Bursa mustafakemalpaşa hava durumu

MUSTAFAKEMALPAŞA sıcaklık, rüzgar ve yağış miktarı. Bursa, gelecek haftanın hava durumu. Bölgesel iklim bilgileri. Ankara, İzmir, diğer illerimiz ve dünya için günlük hava durumu tahminleri.


Anlık sıcaklık, yağış, rüzgar, son dakika hava haberleri. En yüksek hava sıcaklığı C, en düşük hava sıcaklığı ise C olacağı tahmin ediliyor. Bu mesafe aracınızla tahmini olarak saat dakika sürecektir. En güncel hava durumu raporları.


USHAŞ) Genel Müdürü Mehmet Ali Kılıçkaya, Tümbüldek kaplıcalarını ziyaret etti. Türkiye ve her ilinin günlük hava durumu tahmin raporu. Kalbiniz gibi havanızında sıcak olması dileğiyle. Street view ile boyutlu turlayın. Karacabey ilçesinin hava durumu tahmini bilgilerinde, gün be gün, günün en düşük ve en yüksek hava sıcaklığı, hissedilen hava sıcaklığı kaç derece olacak, o günün.


Köyümüzün bugün ve önümüzdeki gün boyunca hava durumu nasıl olacak? Aşağıda yer alan hava durumu verileri Devlet Meteoroloji Genel Müdürlüğünün web sitesinden anlık olarak alınmaktadır. Haftasonu yağmur ihtimali yüzde olurken yarın için bazı ilçelerde de yağmur ihtimali görünüyor.


Sitemizdeki mgm havadurumu tahminleri, ile gunlukten sonra 1-derece farklı olabilir. Yaklaşan günlerin hava durumu tahminlerinin de tutatlılık oranı artar. Meteoroloji hava durumu tahminlerinde son günün tahminleri saatlik olarak raporlanır. Akdeniz iklimi özelliklerini taşır.


Nem ortalaması 7 sıcaklık ortalaması 12C derecedir. Ayrıca önümüzdeki gün hava nasıl olacak? Son güncelleme: Pzt, Ağ. Galeriler Videolar Yazarlar. Uçak Radar bölümü FlightradarMaps kullanılmaktadır.


Bursa mustafakemalpaşa hava durumu

Tüm İçerik Sorumlukları Yayıncı Kuruluşlara Aittir. Hava Durumu Mgm verilerinden yararlanarak sunulmaktadır. En düşük sıcaklık -derece en yüksek sıcaklık ise derece olacak.


MustafaKemalpaşa hava durumu. Oda ve faaliyetleri hakkında bilgiler yer almaktadır. Tüyap Konya Fuarındaydık. DÜNYA KADINLAR GÜNÜ HASTANEMİZ OLARAK KUTLANDI ANNE DOSTU DEĞERLENDİRMESİNİ BAŞARIYLA GEÇTİK.


Köylerde toplanacak ürün kalmadı. Tatlıtop Basketbol Şöleni hafta sonu başlayacak. Tüm şehirler için detaylı hava durumu tahminini günlük ve saatlik olarak öğrenmek için hemen hava durumu sayfamızı ziyaret edin. Uyuşturucuyla ilgili gözaltına alınan Serdar B. HAVA DURUMU Durum En Düşük En Yüksek.


Hava çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı. Sıcaklık yarın 1 cuma dereceye düşecek. Sağanak yağış etkisini sürdürmeye devam edecek. Kurbanlıklar Erken Tükendi. Hedef Transfer Tahtasını Açmak.


Yalçın Koşukavak takımdan memnun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar