26 Mayıs 2016 Perşembe

Telefonum mesaj göndermiyor vodafone

Bu menüde üst sekmelerden Hepsi’ne gelin. Alfabetik sıralamaya göre dizildiği için Mesajlaşma programını bulun ve üzerine basın. Sago key sen turkcell mi kullanıyorsun bu turkcellin mesaj merkzi.


Anglus mesaj merkezin doğru ama mh aradığında sana vercekleri bilgi mesaj merkez numarasını silip tekrar yazman gerektiği olacaktır. Telefonum mesaj göndermiyor? Gruplar isimlendirilerek numaralar kaydedildikten sonra, mesaj yollamak için sadece grubun ismi yeterlidir. Grubunuzu diğer şebeke aboneleri ile de oluşturabilirsiniz. Genellikle yeni alınan telefonlar da görülen sorundur bu.


Sms ayarlarından tutun da diğer şebeke ayarlarına varıncaya kadar bu sorun yaşanabiliyor. Gerçi artık sms pek kullanılmasa da, bu noktada ön plana çıkarılan birbirinden farklı seçimler de gayet gerçekçi bir noktaya ulaşıyor idi. Haneli numaralara mesaj gönderme anlamında telefonlarımızda yaşanan sorunlar her geçen gün artmaktadır. Aradım müşteri hizmetlerini baz istasyonu yapılacak o bölgeye denildi kaydım alındı ama olan.


Telefonum mesaj göndermiyor vodafone

Konuları görebilmek için aşağıdaki konu başlıklarını seçerek başlık altındaki konuları listeleye bilirsiniz. Turkcell’de mesaj gitmiyor sorunu çözümü için bu yöntemleri denemeniz gerekecektir. Paket aşımı varsa hizmet kısıtlaması olabilir.


Huawei hakkında şikayet yazmak için tıklayın! Vodafone, N1 Tatilbudur. Eğer hattınız vodafone ise ve burç,haber,ekonomi v. Bu arada telefonum aydır mesaj göndermiyor zaten vodafone şubesine başvurdum sim kart değişecek dediler dilekçe verdik bekliyoruz.


Turkcell i aradığımda tatmin edici bir yanıt veren olmadı. Yine aynı numaraya adet mesaj gönderdiğim faturada gözükünce size sormaya karar verdim. Numaralar ve arama tarihleri aşağıdadır. Jkulaniyorm ve her seyi denedm olmuyor prmium daime dedim actm kapattm varsayilan ayara geri cevirdim olmadi lutfn yardm edermisinz. Yeni bir SIM kart aldığınızda Kısa Mesaj ayarlarınız otomatik olarak yapılır.


Eğer telefonunuzun kısa mesaj ayarları yapılmamışsa bu ayarları kendiniz de yapabilirsiniz. Bu ayarları sadece bir defa yapmanız yeterlidir. Bu noktada sisteme girebilmemiz için şifre almamız gerekir. Gönderdiğim mesajlar önceden yeşil renkli olurdu şimdi mavi ve üstünde iMessage yazıyor, üstelik karşıdaki kişi mesajımı almıyor. Mesaj gönderirken Yukarda mesaj gönderme işareti donuyor.


Message ı kapatıp göndermeyi denedim bu sefer mesaj hiç gitmiyor. Acaba nasıl çözebilirim acil yardım ederseniz sevinirim. Allah razı olsun şimdiden.


Mesaj ekranında görünmez mesaj var nasıl silebilirim? WhatsApp kullanılmıyorken nasıl mesaj alabiliyor? Samsung Galaxy S mesaj göndermiyor arama yapmıyor. Bu hata ile nasıl başa çıkabilirsiniz hemen bunu kısaca aşağıda sizler için paylaşacağız. Bu anlatılanlar dan sonra umarız ki aynı hatayı bir daha almazsınız.


Telefonum mesaj göndermiyor vodafone

Bir mobil cihazınızdan MMS göndermek veya almak için öncelikle cihazınızın bu özelliği desteklemesi gerekmektedir. Bu özellik sağlandıktan sonra doğru MMS ayarları yaparak MMS gönderip alabilirsiniz. Her cep telefonu farklı menü içeriği barındırır. Yani hepsinde ayarlar farklı yerlerden yapılabilir.


Ancak genel itibarı ile ayarlar aynı mantıkla yapılır. Sayfayı sürekli yükleniyor vaziyette gösteriyo ve mesaj bildirim seçenekleri olan bölgeyi göstermiyo fotoğraf ve paylaşımlara ulaşamıyorum Diğer internet adreslerine rahatlıkla giriyo onlarda bi sorun yok. Yardımcı olursanız çok memnun olcam.


Sorun varsa operatörünüz ile iletişime geçiniz. Başka operatöre geçiş yaptıysanız belli bir süre mesaj gelmez. Whatsapp beni ara seçeneğini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar