25 Mayıs 2016 Çarşamba

My secret love 8 bölüm

Alternatif menüsüne tıkladıktan sonra boş bir alana basın menü kaybolacak. My Husband Oh Jak Doo- My ID Is Gangnam Beauty- My Lawyer, Mr. Lütfen abone olmayı unutmayın!


My Only One- My Sassy Girl 9. Nerden Bakarsan 80views. Another girlmy crush, but she wants my help. Herhangi bir küfür, hakaret, reklam, başka sitelerin adı ve (sitemizin linkleri hariç) link paylaşarak yorum yapmak yasaktır.


Bu tür yorumlar silinecektir. Playerın altındaki altyazı seçeneğini aktif etmelisiniz. Asya Dizileri izlenmeye başlandı. Dizilerin genelinde konu aynı olsa da hepsi senaryoyu kendine göre hazırlamış gibi görünüyor.


Ji-Hye (Han Seung-Yeon) duyguları hakkında dürüst olan neşeli bir kızdır. Onun Hyun-Woong (Yeon Woo-Jin) adında bir erkek arkadaşı vardır ama iki yıldır sevgili olmalarına rağmen Hyun-Woong ona bir kez bile Seni seviyorum. Onlar bir gün tartışırlar ve Ji-Hye ayrılmaya karar verir. Başlangıç da o kadar hızlı izledim ki son iki bölüm sırf dizi bitmesin diye izleyemedim :O Evet yanlış okumadınız, sırf dizim bitecek diye son iki bölüm kaç ay beklettim.


Konusu: Cha Jin Wook(Sung Hoon)zengin bir ailenin oğludur. Bölümü Türkçe Altyazılı. Ailesinin büyük bir şirketi vardır. Dizi açıklamaları, yeni bölüm fragmanı ve tüm bölümler için dizi sayfasını ziyaret etmenizi öneririz.


The at the end was so disappointing and predictable. Min-Hyuk (Ji Sung) zengin bir ailede dünyaya gelmiştir. Yakışıklılık, zekâ da dahil olmak üzere her şeye sahiptir ancak hiç de nazik biri değildir. The Secret Life of My Secretary ve 22. Mother of Mine ve 74.


HD kore dizisi izle fan sitesinde Kore ve uzak doğu kültürünü anlatan diziler paylaşılmaktadır. Tüm dizi ve film içerikleri Kore dizi fanları tarafından oluşturulmaktadır. My Dear Loser: Monster Romance 8. Son aramalarınızın tümünü kaldırmak istiyor musunuz? Love Affairs in the Afternoon 7. HD kalitede yabancı dizi izlemek için yeni adresiniz.


My secret love 8 bölüm

Konusu ⇽ Dizi, ruhunu şeytana satan ünlü bir bestecinin (Jung Kyoung-Ho) etrafında dönmektedir. Kariyerinde ve hayatında başarılı olabilmek için yıl önce ruhunu şeytana satar. Lee Seol) yeteneğini çalarak elde ettiğini öğrenir. My secret Romence den sonra en sevdiğim dizi bu #128536;#128536;. Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa.


Adından pek de farklı bir konusu yok, bölümden oluşacak ve My Secret Hotel’den sonra yayınlanacak. Sonrasında da yerini Valid Love’a bırakacak. The Legendary Witch – Ekim.


My secret love 8 bölüm

Mama’nın yerini alacak bir cumartesi-pazar draması geliyor. Oyuncuları şahsen beğendim, iyi seçim yapılmış. Yabancı diziler, yabancı dizi izle. Merhaba Ziyaretçi Bu özellikten Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Faydalanabilir. Etiketler: All About My Romance, All About My Romance 7. Harika bir dizi ağzıma sıçsınlar nasıl geç buldum bu diziyi inci bölümdede öpüşme var kesin o kısımdan sonra sikişiyorlar.


Kralın Kızı Secret Kill Me, Heal Me The Heirs City Hunter. Kore dizilerini takip edenler bunların çoğunu izlemişlerdir zaten.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar