20 Mayıs 2016 Cuma

Foca yeni bagarasi hava durumu

Foça, gelecek haftanın hava durumu. Yeni Bağarası - Eski Foça,izmir arası mesafe süre olarak yaklaşık dakika sürecektir. Sarı buğday unu ve ekşi maya ile katkısız imal edilen ekmekleri sofralarımıza sunuyorlar. Foça Bağarası, Hacı Veli Mh.


Jandarma alayı yakınında ,hektarlık ormanlık makilik alanda çıkan yangına deniz uçağı helikopter müdahale etti. Dere ıslah çalışmalarımız, toplamda kilometrelik bir alanı kapsayacak biçimde. Bağarası Kazım Dirik Mahallesi’nde yeni şubesini faaliyete geçiren Saklıbahçe Sanat Evi’nin açılışına Leyla Buhara’nın sanatçı dostları ve çok. Kitapları Şenliği’’ düzenlendi. Bağarası’nda mevcut Arıtma Tesisimize ek olarak yeni bir tesis inşa edeceğiz.


Bununla ilgili çalışmamız yakın bir zamanda başlayacak. Anketler Künyemiz Hakkımızda Bize Ulaşın. NİSAN COŞKUSU BAĞARASI’NDA DEVAM ETTİ.


KOÇARLI BAĞARASI SULAMASI 2. KISIM İNŞAATINDA ÇALIŞMALAR HIZ KESMİYOR. DSİ Aydın’a yaptığı yatırımlarla ilimizin mümbit topraklarını su ile buluşturmaya, vatandaşlarımıza içme ve kullanma suyu temin etmeye ve derelerdeki taşkın riskini azaltmaya devam ediyor. Below are the weather location codes for Turkey as used by AOL Weather, The Weather Channel (weather.com), ! Bu rakamlarin en az 50’ler seviyesine ulasmasi için yeni isletmeler devreye girmekte ve yeni yetirimlar yapilmaktadir.


Yeni maddenin ihdasiyla ilgili iigte gogunlugun burada evet demesi gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar