21 Aralık 2016 Çarşamba

2018 2019 Gelinlik modelleri

Bu yılın gelinlik modellerini yaka tipi, siluet ve kumaş modellerine göre filtreleyip incelyebilir ve beğendiğiniz gelinlikleri denemek için online randevu alarabilirsiniz. Elbise düğün, Hayalimdeki düğün ve Kaftan hakkında daha fazla fikir görün. Muhteşem bir gelinlik tasarımı, model çağdaş gelinlik anlayışını yorumluyor. Kabarık model gelinlik,ender ve görülmeye değer, dantel işlemesi, bel ayrıntısı ve çok daha fazlası.


Aysira dünya gelinlik devleri arasındaki farkını, yaratmış olduğu trend gelinlik modelleriyle, modaya yön veren gücüyle, olağan üstü koleksiyonları ve rekabetçi yaklaşımı ile ortaya koymaktadır. Yaz mevsiminin girmesiyle düğün sezonu açılmaya başladı. Evlilik sektöründe hareketli günler bu zamanlarda artmaktadır. Fakat en zor olan tercihlerden bir tanesi olan gelinlik seçimi bu yoğun zamanlarda çiftleri.


Evlilik hayali kuran genç kızların, tercih ettikleri gelinlikler. Beğendiğiniz tüm gelinlik modellerinin özel dikimi için bize ulaşabilirsiniz. Her senenin yeni koleksiyonunda tabi ki trendlerde farklılık gösteriyor. Gelin adaylarının ilk tercihi olan Alisse.


2018 2019 Gelinlik modelleri

Son dönemde taşlı prenses gelinlik modelleri çok fazla gözde olmaya başladı. Düğün sezonuna yön veren gelinlik modelleri için takipte kalın. Bunun en büyük sebeplerinin başında ise klasik renklerden sıyrılmak istemek yatıyor. Hippi gelinlik modelleri, doğal modaya daha çok ilgi duyan kadınlar için, basit yaşam tarzını yansıtan en güzel gelinliklerden. Yüzlerce farklı gelinlik modeli seni bekliyor.


Yılın En Şık GElini Olmaya Hazır Mısın ? LGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONULAR. Koza Davetiye Modelleri. Tozlu Giyim Abiye Modelleri. Zarafet ve kaliteyi bir arada sunmayı başaran bu modeller tül veya taş süslemelerle zenginleştirilebilmektedir. Prenses taşlı gelinlikler, balık tarzı modeller,kabarık modeller,tesettür modelleri, dantel detaylı modeller,dekolteli modeller,işlemeli modeller en önde gelen tasarımlarıdır.


Klasikle moderni buluşturan eşsiz tasarım, düğün günü eşsiz bir görünümü arzulayan gelin adayları için tasarlandı. Portatif boleronun zerafet kattığı balık kesim gelinlik, kum saati vücut tipine sahip hanımlara çok. Gelinlik için marka harika tasarımlar sunuyor. BURÇLARA GÖRE HANGİ GELİNLİK SANA YAKIŞIR. Ancak, farklılaşma ülkeden ülkeye değişmektedir.


Bazen daha büyük bir artı boyutu grubu ve genişletilmiş boyutları vardır. Kıvrımlı büyük beden bir vücudunuz varsa, doğru yerdesiniz. Kır Düğünü Abiye Elbise Modelleri. Moda haftaları yapılmaya devam ediyor ve gelinlik modelleri ortaya çıkıyor.


Bu nedenle de demode olmuş görünümleri kullanmamız mümkün olmuyor maalesef. Sitemize göz atmadan kesinlikle karar vermeyin. Hepsi de büyük işçilik isteyen ve muhteşem tasarıma sahip gelinlik modelleri.


Pronovias White One Toscana. Wang, koleksiyonda geleneksel gelinlik rengi olan beyaz. Bu yıl düğünde en şık gelin olmak için prenses gelinlik modelleri arasından tercih yapabilirsiniz. Tesettürlü bayanlarda son zamanlarda prenses gelinlik modellerini tercih etmeye başladı.


2018 2019 Gelinlik modelleri

Sade, inci ve dantel detaylarıyla süslenmiş zarif bir model seçebileceğiniz gibi, mutluluğunuzu yansıtan parlak taşlarla bezenmiş gösterişli modellerden birini de tercih edebilirsiniz. Düğünde güzel bir gelinlik giymek, beyazlara bürünmek, melekler prensesler gibi olmak her genç kızın rüyasıdır. Günler önceden başlayan tatlı koşuşturmalar araştırmalar yapılır, bu eşsiz gün için günler öncesi hatta aylar öncesi hazırlıklar, provalar, fikir alışverişleri yapılır. Bu modellerden kimileri aynı tarz içindeydi.


KOLEKSİYONLAR Love Story Endless Love Dream Garden Exclusive Royalty Glamour Downtown Loyalty. Zira bu model fazlasıyla popüler olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar