20 Aralık 2016 Salı

En yakın arkadaş tumblr

En yakın arkadaşına bile her şeyi anlatamamak diyorum, susuyorum. Birbirinizin her şeyini bilmelisiniz. Gizli saklı hiç bir şey olmamalı. Hiç kimseye söylenilemeyen şeyler ona rahatça söylenmeli mesela. Senden habersiz hiç bir şey yapmamalı mesela.


En yakın arkadaş tumblr

Seneye doğum gününü kutlarken harika bir yaş geçirdim demen dileğiyle doğum günü kutlarım arkadaş. Yakın Arkadaşa Doğum Günü Mesajı, En Yakın Arkadaşa Doğum Günü Mesajı Tumblr, Arkadaşa Doğum Günü Mesajları Uzun Anlamlı, Yakın Arkadaşa Doğum Günü Mesajı Komik. Güzellik bakan gözlerde değil, derinleri gören kalplerdedir. Benim güzeller güzeli herkese huzur veren neşe saçan güler yüzlü biricik arkadaşımmm.


Aramızdaki bağın adı “arkadaş” olmaktan çoktan çıktı gerçi biliyosun, seni kardeşlerimden asla ayırmadığımı ayırmayacağımı. Senin yerin her zaman çok ayrıydı benim için herkesten her şeyden. Kız veya erkek arkadaşınıza doğum günü, yılbaşı veya mezuniyet için en güzel hediyeler Hediyemen. Aşkınızı ölümsüzleştirin. Yani dostlukla ilgili her şey Dost her şeydir.


En yakın arkadaş tumblr

Arkadaş bu hikayede dostlukla ilgili sözler var. Kardeş abla yada anne baba yerini almaz. Find and follow posts tagged en iyi arkadaş on Tumblr. Yakın arkadaşlar listesine kimi ekleyip kimi eklemediğiniz anlaşılamaz. Eğer hiç story paylaşılmıyorsa bu sizin özel story paylaşmadığınız anlamına gelmez.


Sadece kişiler yakın arkadaşlar listesine eklendiklerinde bunu storylerden bilebilirler. Aksi taktirde kimin kimin yakın arkadaş listesinde yer aldığını anlayamazlar. Böylelikle önceden belirlenmiş olan küçük bir gruba hikaye sunulabilecektir. Bu güncelleme hikayeler (story) paylaşımlarınız için sadece yakın arkadaş olarak seçilen kişilerin görmesini sağlayacak. Bunu yazarken gözlerim doldu, ağlıycam neredeyse.


O yüzden bunu benim yanımda okuma yoksa sulu göz halimi görürsün. Hatırlar mısın - gerçi büyük ihtimalle hatırlamıyorsundur - Pınar bir keresinde bizim için izci odasında “Ne kadar yakın arkadaş oldunuz. Instagram yeni yaptığı bir duyuruyla hikayelerinizi belirli arkadaşlarınızla paylaşmanıza izin vereceğini söyledi. Bunun için Hikaye işlevi içinde bir yakın arkadaş listesi oluşturmanız gerekiyor. Bu listeyi sadece siz görüyorsunuz ve arkadaşlarınız, bu listeye eklenmek için sizden talepte bulunamıyorlar.


Nasıl bir arkadaş olduğunu gel bir de buradan öğren #128512; Haydi testi çöz ve öğren! Evet yardıma ihtiyacı olduğunda koşa koşa gidersin. Ama asla ve asla kendinle ilgili şeyleri detayına kadar anlatmazsın. Lila- Seninle buluşmak isterdim.


Deniz mavisi-Saatlerce bloğuna bakabilirim. Turuncu- Seni tanımak isterim. Mandalina turuncusu- Birçok ortak yönümüz var. Koyu sarı- Beni fark etmeni isterim.


Bej-Hiç konuşmadık ama bloğunu seviyorum. Sanırım eskiden daha güzelmiş keşke önceden yüklseymişim dediğim olmadı değil. Tumblr alemini görmüş oldum merak ediyordum. Neyse iyi ki yüklemişim bağzı şeyler kaptım buradan az da olsa. Eğer bu soruyu kendinize dert edip, günler öncesinden köşe bucak sevgili Kanka nıza güzel bir doğum günü hediyesi arıyorsanız, bu Onu gerçekten de çok önemsediğinizden kaynaklanmaktadır.


Hayatımda var olman benim mutluluk sebebim, “Keşke şu an yanımda olsa ve yine abuk subuk şeylere gülüp ağlasak, ama sadece olsa…” diyeceğim gün çok yakın, olsun bunu bilmiyormuş gibi yapacağım. Konu yıllık olunca çok duygusallaşıyorum, idare et artık. Bir birinizi tamamlayan telefon kılıfları dünyanın en şirin hediyesi olabilir.


Bi sana böyle sarılmayı öpmeyi çok seviyorum bide aileme,gerçi sende benim ailemsin küçük çaplı iki fert olan içinde birbirlerine tüm düşüncelerini tüm sırlarını söyleyen iki yakın arkadaş. Seçtiğim arkadaşlarımı yakından takip edebilirmiyim?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar