29 Aralık 2016 Perşembe

Lina isminin anlamı ve kökeni

Bunun, çocuklara isim olarak konulmasının bir sakıncası yoktur. Ama telaffuz açısından Türk diline daha uygun bir isim bulmanızı tavsiye edebiliriz. Dini açıdan incelenmesi, caiz mi?


Pelin Akil doğacak bebekleri için sosyal medya hesabı açtı. Diğer güvenilir sözlüklerde Arapça kökenli bir kız ismi olarak sunulan Lina’nın manası. Ziyaretçilerimiz bu isim için adet yorum yaparak fikirlerini beyan etmişlerdir.


Lena isminin anlamı, beş farklı şekilde tanımlanmıştır. Lina hangi dilde ve anlamı. Osmanlıda Akıncılar Ocağının Komutanı. Bizim için , bizden biri ve insan anlamlarina geliyor.


Anlamı ve kökeni hakkında fikir sahibi olanlar bizi bu konuda aydınlatabilirlerse çok seviniriz. Carolina: Carolina ismi bir adet anlam taşımaktadır. Bir adam olarak aynı anlama gelir. Tüm bilgileri sayfamızda bulabilirsiniz. Soldaki menüden istediğiniz bölüme geçiş yapabilirsiniz.


Ayette ’’ line ’’ olarak geçmektedir. Elina isminin anlamı nedir Elina ne anlama geliyor Elina ne demek Elina isminin anlamı. Alisa İsminin Anlamı Nedir?


Asil ve soylu anlamına gelmektedir. Malesef internette bu isim hakkında fazla bir bilgi yok ama biz sizler için lina isminin anlamı ve kökeni ni,lina ismi kuranda geçiyormu,lina ismi caiz mi,lina isminin yanına yakışan isimler hangileridir gibi pek çok sorunun cevabını araştırdık ve bulduk. Belinay ‘Peygamber Çiçeği’ anlamına gelmeyen ve Kuran-i-Kerim’de yer almayan bir isimdir!


Kuran Arapça yazıldığı için Kuran’da geçen her kelimenin, her ismin kökeni Arapçadır. Dünyanın beş kıtasından en büyük ve en kalabalık olanı. Asya Lina, Asya Nil, Asya Mila yanına isim olarak konulabilir.


Dünya çapında tanınmasını sağlayan A la luna ve Heaven is a place on earth parçaları hit olmuştur. Asel İsminin Anlamı, Asel isminin analizi, Asel isminin kökeni, manası, dini açıdan incelenmesi, özel olarak hazırlanmış analizler ve daha birçok bilgiyi bulabilirsiniz. Ceylin isminin anlamı ne sorusunun cevabını kaynakları ile birlikte sunuyoruz.


Pera isminin anlamı manası kökeni nedir, pera ismi caiz midir? Pera, Yunanca (Rumca) bir kelime olup Öte, Öteki anlamına gelmektedir. Ayrıca pera Filipince de Para anlamına da gelmektedir.


Liya ismi ne anlamı geliyor? Arven isminin anlamı, Arven ismi ne anlama geliyor, Arven isminin anlamı nedir, Arven adının anlamı, Arven isminin analizi. Bu isim beni benden aldı.


Aylardır doğacak kızımıza isim arıyoruz. Heryerde mira, mila, mina, defne. Yeğenimin adı mira gittiği kreşte. Fakat Ecrin’in anlamı ‘Allah’ın hediyesi’ değil!


Ecrin isminin kökeni Arapça olan ‘ecr’ kelimesinden gelir. Murat gür e katılıyorum ceylin isminin anlamı bu farsça değil adımda ceylin geçtiğinden değil annelerin içini ferahlatmak için söylüyorum ki. Alina isminin anlamı, Alina ismi ne anlama geliyor, Alina isminin anlamı nedir, Alina adının anlamı, Alina isminin analizi. Alina ise hurma agacinin oldugu kirilgan ince dallari gibi yumusak narin guzellik demek arapcada. Turkiye de olmasa da yurtdisindaki muslimanlarda cok kullanilan.


Bu aralar popüler olan Ecrin’in anlamı çoğu yerde ‘Allah’ın hediyesi’ olarak geçiyor. Ecr ‘ücur ücret’ demektir ve Ecrin de ‘ücret’ demektir. Arinna Kentinin Güneş Tanrıçası diye de tapkı görüyordu ve bu uzun adı, Hitit belgelerinde anılmaktadır. Elif’in kökeni ülfet (dostluk) kelimesine dayanır. Kötü anlamlı bir isim mi?


Lina isminin anlamı ve kökeni

Asmin ismi Kürtçe kökenlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar