26 Aralık 2016 Pazartesi

Etkileyici mesajlar

Ama çok sevdiğin birinin güIümsemesiyIe unutursun. En güçlü insanlar genellikle yalnızdır. Sosyal paylaşım sitelerinin olmazsa olmazları arasında yer alan etkileyici sözler, pek çok insan tarafından her gün paylaşılmaktadır. Kısa etkileyici sözler daha sık paylaşılsa da uzun sözler de vardır.


Etkileyici sözleri, etkileyici mesajlar ı bulacağınız oldukça iddialı bir sayfa hazırladık. Yaprak döken gençliğimin satir aralarında altı kırmızıyla çizilmiş ve tırnak içine alinmiş suskunluğumun bas harflerisin. Utanırım , söyleyemem yasadığım yalnızlığı , kelimeler yetmiyor ki , bu mu sevda dedikleri. Güzel sözler kategorisinde yer alan birbirinden güzel etkileyici sözleri bu içerikte bir araya getirdik. Bu güzel etkileyici mesajlar ı istediğiniz kişiye kısa mesajla yollayabileceğiniz gibi bu güzel etkileyici mesajlar ı facebook ya da twitterdan da paylaşabilirsiniz.


Yalanlar bitmez dudaklar susmayınca sevgi olmaz gözler ışıl ışıl bakmayınca. Harika bir etkileyici sözler sayfası hazırladık. Dünde, bugünde, yarında? Yüreğin kadar yanındayım.


Etkileyici mesajlar

Bu sayfadaki sözleri çok ama çok beğeneceksiniz. Her yeni günle uzaklaşıyorum hislerimden. Ayrıca yazımızda etkileyici özlü sözler, anlamlı etkileyici sözler, kısa etkileyici sözler, resimli etkileyici sözler, sevgiliye etkileyici sözler, etkileyici damar sözler gibi konuları bulabilirsiniz.


Etkileyici Sözler yazımızda ünlü yazarlardan insanı etkileyen en güzel etkileyici sözleri derledik. Eğer ağzınız laf yapıyorsa ilgi duyduğunuz kişiyi etkileyici sözler söyleyerek etkileyebilirsiniz. Söylediğiniz etkileyici laflar karşınızdaki kişide ilgi uyandırmaya yarayacaktır. Etkili gün istiyorsanız arkadaşa dosta sevgiliye iletebileceğiniz etkileyici günaydın mesajları arkadaşa, erkek sevgiliye günaydın mesajları, anlamlı günaydın mesajları, orjinal günaydın mesajları, harika günaydın mesajları sözleri yazımız da bulabilirsiniz. Keyifli okumalar dileriz.


Hiç kimse gülemez onun güldüğü gibi. Onun gülüşü başka… Özlemek ne kötü şey sevgilim… Seven insan sevdiğinden asla. Yeni Yılın En güzel Etkileyici Mesajlar Sizler için toparlandı.


Hadi Gözünüze kesdirdiğinizi Etkileyici Mesajlar atın. Eşime Etkileyici Mesajlar. Aşkı yaşamanın binlerce yolu varsa, sen bu yolun en güzel yolusun aşkım.


Etkileyici mesajlar

ETKİLEYİCİ SÖZLER, GÜZEL SÖZLER etkileyici sözler, güzel sözler. Sevgiliye Uzun Mesajlar. Sizler için hem uzun etkileyici mesajlar hazırladık hem de kısa etkileyici mesajlar hazırladık.


Bu mesajların çok işinize yarayacağını dilediğiniz kişileri bu mesajlarla etkileyeceğinizi düşünüyoruz. Sen böyIe güzеIkеn bana söz düşmеz bakma, şiirIеr yаzdığımа. Uzun uzun anlatmak istediklerinizi bir kalem ve bir kağıt sayesinde çok güzel aktarabilirsiniz. Bir bakarsınız ki kağıtlar birikmeye başlamış.


Ne siz durabiliyorsunuz ne de kalem dur diyor. RüyaIarını güI yaprakIarıyIa yatağını papatyaIarIa süsIedim, üzerini sevgiyIe örtüp tüm kabusIarı aIdım ki en güzeI rüyaIarı sen göresin… Aşk bir eIma sekeridir. Kaliteli mesajlar sayfamızı çok farklı sitelerden ve çeşitli kaynaklardan hazırladığımız güzel sözler yer almaktadır.


Bu güzel sözleri isterseniz birilerini etkilemek için isterseniz arkadaşına mesaj olarak yada sosyal medya üzerinden paylaşarak gönderebilirsiniz. Ayrıca sizin yazmış olduğunuz yada beğendiğiniz bir söz var ise aşağıdaki yorum kısmından yorum. Kendinizi temiz ve parIak tutsanız iyi edersiniz. Hem erkek hem de bayanların her zaman etkileyici sözler duymaya ihtiyacı vardır.


Etkileyici mesajlar

Fakat bayanlar, yapı itibariyle bu tür mesajlara daha çok dikkat eder ve her zaman daha fazla etkilenirler. Anlamlı Kısa Tatlı Sözleri facebook, twitter gibi sosyal medya üzerinden de paylaşabilirsiniz. Birbirinden güzel bu sözleri beğeneceğinizi umuyoruz.


En güzel, en özel, en popüler, en orjinal, en anlamlı, en etkileyici Yepyeni Etkileyici Tatlı Mesajlar sizlerle. Yenilenen içeriklerimizle hayran kalacağınız tüm paylaşımlar. Güzel sözler, etkileyici mesajlar içinizden geçenleri anlatmak için kullanabileceğiniz en iyi yoldur.


Yalın ifadelerle kendinizi anlatmak yerine etkili kelimelerle kendinizi daha net bir şekilde ifade edebilirsiniz. Gözlerinin kahvesinden koy ömrüme, kırk yılın hatırına sen de kalayım… Seninle olmanın en kötü yanı ne biliyor musun?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar