20 Haziran 2017 Salı

Ankaranın tarihi yerleri ingilizce

Cevap: İngilizce Ankara’nın Tanıtımı. Ankara’nın kısaca tanıtımını yapıp, tarihi ve turistlik yerlerini anlatan İngilizce tanıtım yazısını aşağıda veriyorum. Bu seçenek, ilgi çeken yerleri veya tur operatörlerini, gezgin yorumları doğrultusunda en yüksek puanlı esasına göre sıralar. Merkezi ve İlgi Çekici Noktalar (8) Tümünü gör.


Ankaranın tarihi yerleri ingilizce

Bugün iş kovuşturmak için ol­duğu kadar bu büyük merkezi görmek için de Ankara’ya gelenlerin sayısı yılın her mevsiminde oldukça kabarıktır. It was formerly called Angora. Beypazarı Tarihi Çarşısı.


Buradaki esnafın ataları neredeyse 6sene önce de aynı tezgahları işletiyordu desek belki de abartmış olmayız. Augustus Tapınağı, Roma İmparatoru Augustus adına bir bağlılık nişanesi olmak üzere yaptırılmıştır. Eklemek istediğiniz yer olursa yorum kısmından yazabilirsiniz.


Ankara’ya giden herkesi gezip görmesi gereken tarihi yerler oldukça fazladır. Tapınak kısa yanlarında uzun yanlarında ise sütunu kapsayan Korinth. Galatlar zamanında var olduğu bilinen kale daha sonra Romalılar döneminde onarım görmüştür. Dünyanın en önemli arkeolojik buluntusu demek hiç de iddialı değil. Burası bir ören yeri değil, arkeolojik bir kazı alanıdır ancak yoğun ziyaretler nedeniyle kazılar bile aksayacak duruma gelmiştir.


Listede Türkiye de bulunmaktadır. Tabi ki sadece bu yerleri sıralayıp size sunmak yeterli olmiyacaktır. Bu yerleri özgün kılan şeyler nedir, tarihleri nedir? Roma Tiyatrosunun kalıntıları çıkarılmıştır. Kars’ta adıyla en çok karşılaşılan kişi Ebu’l Hasan-ı Harakani.


Kars Havalimanı’nın tam adı Kars Harakani olarak geçiyor. Karaburun Yarımadası: Çok eski bir yerleşim alanı olan Karaburun Yarımadası’nın tüm doğal ve tarihi yerleri arasında gezerken birçok medeniyetten izler göreceksiniz. Kars’a yolunuz düşerse Kars’ta gezilecek yerleri ve tarihi yerleri sizler için derledik.


Yalnızca Alpler’de görülen kristal karın sezon boyunca yerden kalkmadığı Sarıkamış Kayak Merkezi’ne ev sahipliği yapan Kars’ta gezip görebileceğiniz pek çok tarihi ve doğal güzellik var. Anavarza Tarihi Kent: Ceyhan civarında eski çağların önemli bir şehridir. Asur, Roma, Bizans, Müslüman-Arap ve Türk devirlerine ait eserlerce zengindir. Kale, su kemerleri, anfi tiyatro, mozaikleri ve stadyum kalıntıları meşhurdur. Province inland from the Black Sea coast in central Turkey.


Anadolu bölgesinde yer alan il, kuzeybatıda Karadeniz bölgesine de taşar. Gezginler kentin tarihi yüzünü görmek için her yıl Hamamönü. Ve Kızılcahamam Soğuksu milli parkı. Istanbulun Tarihi Ve Turistik Yerleri ( Ingilizce ) - Finduk - Blogcu. Ankara and 6km (3mi) from Istanbul.


MÜZE VE TARİHİ YERLER WordPress. Gizlilik ve Çerezler: Bu sitede çerez kullanılmaktadır. Ankaranın İngilizce Tanıtımı Ulaşım Konaklama Gezilecek Yerleri.


Bu web sitesini kullanmaya devam ederek bunların kullanımını kabul edersiniz. Malatya is situated at the foot of the anti Taurus Mountains, and is an agricultural, industrial and stockbreeding center of Eastern Anatolia. The fertile plain is famous for its apricot growing and many delicious confections are made from it, as desserts as well. This province was called “Maldiya” in ancient times, taking its name from the Hittite language. The palace was a setting for state occasions and royal entertainments and is a major tourist attraction today, containing the most holy relics of the Muslim world such as the prophet.


Eskil halkı genelde çifçilikle uğraşmakta olup, Buğday, arpa ve şekerpancarı yetiştirmektedir. Ankaralılar bile nasıl yapıldığı konusunda ikiye bölünmüş durumdadır. Bazı bölgelerde pilavı pirinçten bazı bölgelerde arpa şehriyeden yapılır. Daha önce yaptığımız Şehirlerin Yerini Ne Kadar İyi Biliyorsun?


Nevşehir’e yolunuz düşerse Nevşehir’de gezilecek yerleri ve tarihi yerleri sizler için derledik. Zamanın yavaş aktığı, yüzyıllara meydan okuyan tarihi eserlerin ummadığınız anda karşınıza çıktığı, bozkırın sarıp sarmaladığı bir yerdir Nevşehir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar