27 Haziran 2017 Salı

Bektaş yaylası

Yaylada iki yıldızlı bir otel vardır. Giresun Merkez Batlama, Bulancak ve Dereli yollarından yaylaya asfalt yollardan çıkılabilir. Nizam BEKTAŞ - Ali ALKURT kemençe muhabbet - Duration: 7:40. Ferhat AKSOY 335views. Bektaş Yaylası , Giresun.


Bu yol yaklaşık km’ye denk gelir. En son hava durumu raporları. Sevgili ve can dostlarımız olan siz Yayla severler, Bazen arada sırada reklam atıyoruz. Sizlerden paylaşmanızı istiyoruz.


Sebebi ise Derneğimizin giderlerinde ve hava çekinde kullandığımız yol yemek - wep sayfasıyla aynı zamanda sms sisteminde gider olarak kullanıyoruz. Huzur verici, yeşilin her tonu var. Giresun merkezinden Evrenköy - Erimez - Yavuzkemal üzerinden gidildiğinde yaklaşık km. KARAGÖL DAĞLARI VE YAYLALARI. Smooth Pulls Cold Glue and Traditional PDR Glue Pulling Tutorial - Duration: 13:14.


Elektrik, telefon ve su gibi altyapı hizmetleri ise her zaman kullanılabilir durumda. Deniz seviyesine kadar km’lik uzun bir iniş gerçekleştireceğim. Elbette yol üzerinde ufak tırmanmalar var fakat bu kadar uzun inişlerin yanında lafı bile olmaz. Doğa yürüyüşleri için özel parkurların bulunduğu yayla bölgesinde uzun senelerden beri yol, su, elektrik gibi altyapı hizmetleri mevcut bulunmaktadır. Yollarımızın hali içler acısı.


Foursquare en iyi kullanıcı deneyimini yaşatmak, görebileceğiniz reklamları kişiselleştirmek ve reklam verenlerin reklam kampanyalarının sonuçlarını ölçebilmelerine yardımcı olmak için çerezler kullanmaktadır. Kulakkaya Yaylası, Melikli Obası Yaylası, Kurttepe mevkii ve Alçakbel Orman İçi Piknik Alanı`nın bir araya gelmesi ile oluşan bütüne verilen addır. Dereli Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden. Yörede uzun yıllardır elektrik, su ve telefon gibi altyapı hizmetleri.


Hüseyin bey den aldığım ve kurulumunu tamamladığım zagi ile ilk uçuşum. Kümbet yaylası ziyaretimizin ardından Giresun Limanına gitmek üzere. Bu duruma şaşırmamak elde değil. Gökyüzüne mavi mavi göz kırpan Karagöl, Aygır, Sağrak gibi buzul gölleri, bölgenin en önemli.


Karagöl Dağının kuytuluklarındaki buzul gölleri çok güzeldir. Other Great Outdoors in Giresun, Giresun. Kapanan yolda kalan araçlar yolun ulaşıma açılmasıyla kurtarıldı. Yaz başlarında bile yer yer kar görülen yaylada Kurttepe mevkii kışın kayak yapmaya uygundur. Yaz aylarında burada çim kayağı yapmak mümkündür.


Bektaş yaylası

Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. By continuing to use our site,. Off road sayfalarımızı ziyarete bekleriz.


Türkiye Haritası, il,ilçe,semt,mahalle haritaları,iller arası mesafe, Toggle navigation. Teras Keyf veri tabanımıza eklendi. Sirene Davras Hotel veri tabanımıza eklendi. Yaylaya yaz kış otobüslerle ulaşılabilir. Giresun’da Kümbet, Sis Dağı, Karagöl, Tamzara, Tamdere, Kazıkbeli, Anastos yaylaları da bulunur.


Bektaş yaylası

Her çeşme adeta bir toplanma yeri… Nefeslenen, yüzünü yıkayan, suyunu bardağına, şişesine. Katmanlar bölümünden Uydu veya Hibrid harita seçimi de yapabilmektesiniz. Ayrıca arama bölümünden istediğiniz farklı bir yeri de arayıp bulabilirsiniz. Padişahken zulmedersen, padişahlıktan sonra dilenci olursun.


Bu yaylada hafta sonları kadınlar pazarı kuruluyor. Kadınlar kendi yaptıkları turşuları, peynirleri, yağları bu pazarda satıyorlar. Onun dışındaki günlerde de yöreye özgü yiyecek alabileceğiniz tezgahlar açık oluyor.


Bektaş yaylası

Asfalt devlet yolu ile ulaşılan Tamdere, Giresun’a yaklaşık km. Akyamaç Köyü sınırları içerisinde yer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar