23 Haziran 2017 Cuma

Yandex çeviri apk

Yandex çeviri apk

Görsel çeviri özelliğini artık çevrimdışı da kullanabilirsiniz. Download Itranslate - Çeviri Ve Sözlük Apk Latest Version. Translate works with words, texts, and webpages. Benim için değil ncase O başkaları için ama bu içinde işe yarayabilecek. Cebindeki en iyi çevirici.


Speak words or phrases in Russian, Ukrainian, English, or Turkish to translate them into any of these languages, or have the app read the. YASAL UYARI: Ses Çevir, Fotoğraf mülkiyet ve ticari marka dan , Yukarıdaki linke tıklayınız tarafından tüm hakları saklıdır apk dosya indirme sayfasında veya uygulama satın sayfasına geçmek için. Sorgularınızı klavyede yazarak ya da sesli yapabilirsiniz. Mobil aramada popüler olan.


Arabic Turkish Dictionary apk android cihazlar için en son sürümü. Browser Galatasaray, Galatasaray taraftarları için tasarlanan ücretsiz bir web tarayıcıdır. Browser’un standart özelliklerinin yanında taraftarlar için görsel olarak farklılaştırılmıştır.


Browser – İnternet kullanmayı yepyeni bir deneyime dönüştüren tarayıcı. Bar araç çubuğu İnternet’te aradığınız her şeyi size sunar. Android İngilizce Türkçe Çeviri.


Online radyo, video, oyunlar ve size özel çevirmen – hepsi bir arada. APK Osmanlıca - Türkçe çevirileri yapabileceğiniz bir çeviri uygulamasıdır. Ottoman - Turkish translation of a translation application that you can do. Just speak or type your text to get the translation instantly.


Yandex çeviri apk

Yandex Browser, Yandex Browser 1. This app is designed to help you speak with foreigners easily in their native language. En iyi çeviri konusunda yazılı metni çevirmenin yanı sıra görsellerdeki yazıları tanıyarak çevirme ve sesli çeviri özelliği bulunuyor. Türkçe ve İngilizce çeviri konusunda gösterdiği kalitenin yanı sıra farklı dilde hizmet vermekte.


APK dosyalarındani XML, DEX ve resources dosyalarını düzenleyerek Türkçeleştirebilirsiniz. Her türlü apk dosyasını sorunsuz açar ve düzenlemeyi yapabilirsiniz. Genel Özellikleri: Toplu işlemler (silme, Kopyalama, Taşımat, Adlandırma vb.) Zip dosya yöneticisi,? My Demons - Starset (Türkçe Çeviri) İlk çevirimdir, hataları yorum olarak belirtebilirsiniz.


Uygulamayı artık Türkçe kullanabilirsiniz. Ek bir ücret bulunmuyor Çeviri ( translate ) 1. Gerçek zamanlı olarak konuşmaları tercüme eden ve yaptığı tercümeyi seslendiren uygulama, benzerleriyle arasındaki farkı da epey bir açtı. Arama yapmak için tıkla! Telefonunuza yada tabletinize yükleyerek sürekli yanınızda bulunmasını istediğiniz bir dil çeviri programına mı ihtiyacınız va? Interpreter app translator free tarafından en son sürümü 6. Tercüman, sesinizi dinler çevirir ve metni okur.


Kolay, küçük ve hızlı - ApkPr. Oyun İndir Club ile bilgisayar ve android oyunlarının yanı sıra yama, hile gibi içeriklere ulaşabilirsiniz. EveryLang Pro İndir – Full V5. Tüm dilleri sorunsuz destekleyen bu uygulama sayesinde kolay bir şekilde android cihazınızdan çeviri işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.


ES Dosya Gezgini Dosya Yöneticisi 4. ES Explorer bir ücretsiz File, tam özellikli bir dosya ve uygulama yöneticisi. Biri bu uygulamaların tümünü olarak işleyen: dosya yöneticisi, uygulama Yöneticisi, Görev. Bir yerlere seyahat etmeyi mi düşünüyorsunuz?


Akıllı telefonlar sadece bağlantı özellikleriyle kendimizi evdeymiş gibi hissetmemize yardımcı olmuyor, aynı zamanda yurt dışına çıktığınızda işinizi oldukça kolaylaştırıyor- gittiğiniz ülkenin dilini konuşamıyor olsanız bile. Türkçe cümle çeviri (sözlük) ile İngilizce, Türkçe ve dünya dilleri arasında hızlı cümle ya da kelime çeviri yapın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar