22 Haziran 2017 Perşembe

Whatsapp gruba kişi ekleme iphone

Tam bundan yıl önce gruba kişi ekleme sayısı 1olurken, daha sonradan 2olarak karşımıza gelmişti. Aradığınızı bulmak için aşağıdaki başlıklara da göz atabilirsiniz. Yalınız bir durum söz konusu bu.


Whatsapp değişik olarak iki yol ile telefon numarası ekleyebiliyoruz. Bu bir hata mesajı değil. Yani aynı kişi gruba siz ekledikten sonra ayrılmış, sonra siz aynı kişiyi bir daha ekledikten sonra o kişi bir daha gruptan ayrılmıştır.


Yani belirli bir işlem limiti belirlemiş. Yani eklemek istediğiniz kişinin grubunuzda yer almak istemediğini düşündüğü için ekleme işlemine hemen izin vermez. Android işletim sistemli telefonunuzda Whatsapp uygulamasına arkadaşlarınızı ekleyebilir, sohbete başlayabilirsiniz.


Etiket: whatsapp gruba kişi ekleme. Ayrıca grubunuzu adlandırabilir, gruba kişi ekleyebilir, gruptan kişi çıkarabilir, bildirimleri sessize alabilir veya gruptan ayrılabilirsiniz. Grup yazışmasına kişi ekleme veya grup yazışmasından kişi çıkarma. Nasıl çalışıyor: WhatsApp’tan arama yapmak için ilk önce konuşma yapmak istediğiniz hesabı seçin, ardından da sağ üst köşedeki kişi sembolüne tıklayın.


Ancak çoğu zaman akıllı telefonunuzun hafıza deposunu yer ve yeni. Sonra istediğinizle paylaşınız. Görsellerle grup nasıl kurulur yani açılır ve Bip gruba kişi davet etme nasıl yapılır detaylarıyla anlattık. Profil simgesine dokunduktan sonra zincir simgesine dokunun ve bağlantıyı kopyalayın.


WhatsApp, gün geçmiyor ki her geçen bir yenilik geliyor. Whatsapp grup sohbeti özelliği ile aynı anda 1kişi ile sohbet edebilirsiniz. Gruba katılımcı ekleme yetkisi sadece grup. Bizde bu cihazlarda davetiye nasıl gönderilir,kişi nasıl davet edilir onu göstereceğiniz. Whatsdog ile istediğiniz kişi ne zaman girdi görebileceksiniz.


Gruptan Ayrılma gibi seçeneklerimiz olsa bile, daha sonra yöneticilerden herhangi biri tarafından eklenebiliriz. Yediden yetmişe herkesin çok kolay bir uygulama olan Whatsapp ile birlikte iletişim ağları ve seçenekleri de genişlemiş durumda. Bir kişi grubuna e-posta göndermek için bir kişi listesi de oluşturabilirsiniz.


WhatsApp Silinen Sohbet Mesajları Nasıl Geri Getirilir? Eğer sms paketiniz yoksa sms ile gönderme işlemi yaptığınız zaman TL bakiyenizden düşecektir. Bu sorunu çözmek için öncelikle grup yöneticisi olmanız ve rootlanmış bir android işletim sistemine sahip olmanız gerekmektedir. Aşağıdakı adımları uygulamanız yeterlidir.


Sıfırdan yeni kişiler oluşturun veya e-posta iletisinden kişi olarak kişi ekleyin. Bugün OTA üzerinden sunulan güncelleme ile katılımcı sayısı 256‘ya yükseltildi. Peki, WhatsApp’ın grup katılımcı limitini yükseltmesindeki asıl amaç ne? Grup limit artırımı şirketlere yönelik mi?


Açılan ekranda keyfinize göre bir grup ismi girin ve sağ üstteki İleri butonuna tıklayın. Açılan ekranda sağ üst köşedeki noktalı ayarlar simgesine tıklayın ve açılan menüden Yeni Grup‘a tıklayın. Duyurulan bu özellik, grup sohbetlerine katılmak istemeyen kullanıcıları yakından ilgilendiriyordu. Bunu engelleyemiyorum da alan gruptaki herkesi tek tek engelliyorum hala alıyor herif,tehdit etmekten başka seçenek yok bu ne saçmalık nasıl düzeltecem bilen var mı?


Bu işlemden sonra grubumuz kurulmuş olacaktır. Grubunuzu açın ve Grup konusuna tıklayın. Sağ üst tarafta görülen Yeni Grup butonuna dokunun. WhatsApp'ın Android'te bir adet widgetı bulunuyor ve bu widget son gelen mesajları göstermeye yarıyor. Yönetici, diğer kullanıcıları tek tek seçerek eklemek durumundaydı.


Peki ya kişileri göstermek isterseniz ne yapmanız gerek? Kişi kısayolu oluşturun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar