19 Nisan 2018 Perşembe

Çirkin erkek nasıl yakışıklı olur

Kısaca moda giyineceksin (yani demode olmayacaksın, marka giyin anlamında demedim) spor yapacaksın, kendine güveneceksin. Yakışıklı erkek neden çirkin kızı bulur ? Her zaman davul dengi dengine çalmayabilir. Onları bira araya getiren birçok neden olabilir. Kızlar, güçlü kollara sahip karınlarında baklava olan.


Her erkek yakışıklı olmak ister. Peki bir erkeğin yakışıklı ve karizmatik olması için ne yapması gerekir? Cevap: neden yakışıklı erkeklerin yanlarında hep çirkin kızlar olur? Tipinizi düzelterek tarz ve yakışıklı bir erkek görünümü alın.


Giyiminiz sizi olduğunuzdan kat daha yakışıklı gösterebilir ya da gerçekten olduğunuzdan daha çirkin. En çirkin kız bile kendini Dünya güzeli sanır. Size düşen görev, kızın bu egosunu tatmin etmesini sağlamaktır.


Çirkin erkek nasıl yakışıklı olur

Sürekli kıza ne kadar güzel olduğunu ima edin. D anniş ben ak kaşık demiom. Bir cafede oturmuş, kız erkek karışık bir grup yakın arkadaşlarımla, sohbet ediyoruz. Sarışın, esmer, beyaz tenli, farklı erkek ülkelerden gelen bebek yüzü güzel erkek resimleri sayfamızda inceleyebilirsiniz.


Haliyle bir tık daha yakışıklı gözükmek istemenizin hiçbir sakıncası yok. Birtakım ufak değişikliklerle birçok kızı kendinize dönüp dönüp tekrar baktırabilirsiniz. Kime göre yakışıklı, kime göre güzel bunu düşünmeli insan? Ayrıca Türk erkekleri yakışıklıdır diye tüme varım konuşmak yanlış olur. Sosyal medya hesaplarının olmazsa olmazı: Profil resimleri.


Gençliğimin en güzel günlerini çirkin bir adamla mı geçireceğim. Saçma sapan konuşma ya lütfen. Bana fenalıklar bastı sus sus. Arkadaşlar öncelikle şu konuda hem fikir olalım. Erkekler yıllarca bizim için dediler ki “ Kadının güzeli çirkini olmaz, az vodka olur.


Böyle sessiz sakin ne idüğü belirsiz ama oldukça yakışıklı bir adam! O erkek genç kızlara göre “gizemli erkek” olmaz mıdır sevgili arkadaşlar? Aynı davranışları çirkin bir erkek sergilediğinde ise bahse varım ona “asosyal psikopat” lakabı filan takacaklardır. Yahu, cidden anlamıyor musunuz bunu?


Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap. Varsa daha önce onu reddeden erkek anında ona aşık olur. Oscar sahibi Benim Güzel Meleğim-My Fair Ladydir.


Beni biraz olsun tanıyanlar bilir benim yakışıklı adam sevmediğimi. Bakıldığında tüm erkekler çirkindir aslında. Görülen tanıdık erkek yakışıklı ve güzel yüzlü biri ise, alınacak haberin iyiliğine yorulur.


Çirkin erkek nasıl yakışıklı olur

En yeni Çirkin erkek kitapları, yazarları, kitap incelemelerini, kitaplardan alıntıları, yazarlardan sözleri, okurları listeleyebilirsiniz. Rüyasında tanımadığı yakışıklı birini gören kimse, o kimseden yardım görerek hayırlı nasiplere kolay yollarla erme şansına nail olur. Erkekler her durumda ‘güzel kadın’ ararken, kadınlar ise kusurlarını ‘yakışıklı olmak’ avantajının arkasına gizlemeyen erkekleri.


Rüyada çirkin Erkek Görmek 1. Epey yakışıklı ama, hayal edin lütfen. YAZININ TAMAMI ALINTIDIR. Bu erkek tüm gün karşı cinsten birilerinin peşinde koşuyor, meftun bakışlarıyla sürekli göz zinası. Tanımadığınız yakışıklı bir erkek görmeniz, iş değişikliği ya da karşınıza çıkacak yeni bir iş teklifi olarak tabir edilir. Hele bir de erkek varlıklı ve gün görmüş ise, ilgilenilmek istiyorsa bu kadınlardan ve erkeklerden daha mutlusu yoktur.


Güzel kadınların da çirkin erkekle olması da güzel oldukları için sürekli ilgilenilmekten bıktıkları için olabilir mi? Sizce erkekler neden çirkin kadınlarla aldatır? Ben de elbette devam etmek daha büyük başarılar kazanmak istiyorum. Başkanımız ve yöneticilerimiz de sanırım böyle düşünüyor. Kimse merak etmesin bizim aramızda problem olmaz.


Son dönemlerde duyguğum bir söz var. Reale göre daha fazla seçeneği ve alternatifi sunar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar