25 Nisan 2018 Çarşamba

Merhaba arkadaşlar kanalıma hoşgeldiniz

Yerde kan ile Suga ve benim isimlerimiz yazıyordu. Tek duyduğum şey suganın sesli bir şekilde küfür etmesiydi. Bu video da cezalı Gülersen Kaybedersin yapacağız.


Merhaba arkadaşlar kanalıma hoşgeldiniz

Su savaşına dönüşen bu video oldukça eğlenceli gerçekleşti. Son zamanlarda bir anne olarak çektiğim bir sıkıntıdan bahsetmek sizinle de hasbihal etmek istedim. Hepinize MERHABA Arkadaşlar kanalıma hoş geldiniz çevirisi makine çevirisi ile yapılmış bir türkçe-ingilizce çeviri olup doğruluğu ve kullanımından doğacak tüm sorumluluk kullanıcıya aittir. Kanalımda iğne oyası , tığ oyası , pratik mutfak bilgileri ve daha fazlasını elimden ge.


Bugün sizlere Dilara ile birlikte yaz meyvesi tadında dondurma makyajı çektik. Eğlence amaçlı çektiğimiz bir video gerçekten biz çekerken çok eğlendik umarım sizde izlerken eğlenirsiniz. Arkadaşlar lütfen her zaman yaptığınız gibi bu videomu da beğenmeyi, favori göçmeninizi seçip onun hakkında yorumlar bırakmayı ve eğer ki kanalımda.


Search query Search Twitter. Bizim asıl amacımız burada kendi emeğiyle güzel postlar, içerikler hazırlayan insanlara destek olmak. Bu yüzden büyük bir liste hazırlayacağız. Listede başkalarının emeğini çalanlara yer vermiyoruz… Tumblrı aktif ve özgün (kendi içeriğini üreten) kullanan bloglara yer. Boğazda faciadan dönüldü!


Hayatın içinden video montajlar, telifsiz müzikler ve oyun videolarımı sizlerle paylaşıy. Ki şuna eminim, zaten sizler de onlara form sitelerinde denk gelmişsinizdir. Doyurucu besinler yemeyi ihmal etmeyin özellikle dost kazığı. Kanalıma hoşgeldiniz arkadaşlar bugün size bir haftada nasıl kilo verdiğimi anlatıcam.


Mesela ben dost kazığı yediğimde en az iki gün yemek yiyemiyorum. Makina Mühendisliği bölümünden mezun oldum. Kanalımda sizlere elimden geldiğince doğru bilgileri sunmaya çalışacağım.


Sizin desteklerinize ihtiyacım var desteklerinizi esirgemeyin. Sizde kanalıma abone olmayı unutmazsanız mutlu olurum iyi seyirler. Ne Yapsak TV, Seben, Bolu, Turkey.


Sizler ile birlikte kanalında evde kolay yapılacak pratik bilgileri anlatıyoruz. Portal parolanız yoksa Bilge Adam tarafından verilenŞifre ile Parolamı Bilmiyorum seçeneğinden yeni parola oluşturabilirsiniz. Pratik Yazarla Örgü kanalıma hoşgeldiniz. Bu yelek için benim kullandığım ip Kartopu Bebe’nin 300.


Ben Misiki bugün sizlerle balon patlama challenge yapacağız. Beğenmeyi ve abone olmayı unutmayın. Burası Her Telden oyun olan bir kanalıdır ve oynadığımız herhangi bir oyundaki güzel, komik ve eğlenceli anları sizlerle paylaşmak üzere açılmıştır.


Merhaba arkadaşlar kanalıma hoşgeldiniz

Bizim oynarken eğlendiğimiz gibi sizin de izlerken eğlenmeniz dileğiyle, iyi seyirler. Mikrofonum ve kameram kötü olduğu için ses önce görüntü sonradan geliyor inşallah bir sonra ki videomda kameram ve mikrofonum gelmiş olacak. Videoyu beğenip paylaşmayı unutmayın.


Evet arkadaşlar kanalıma hoşgeldiniz ben cumhurbaşkanınız recep Tayyip Erdoğan bugün yanımda. Ne yapmayı hedefliyor r olmayı falan mı Çok saçma oda beğenip kanalıma abone olmayı unutmayın falan. Patik Nasıl Örülür Kolay patik yapılışı mı arıyorsunuz patik yapmak istiyorum model arıyorum diye.


Merhaba arkadaşlar kanalıma hoşgeldiniz

Sabrımın sonuna hoşgeldiniz (via legalaksi). We're on a mission to connect your cause to the people who care the most. Bilgiğimiz Üzere 'de Birlikteyiz. Merhaba arkadaşlar kanalıma hoş geldiniz. Neyse Arkadaşlar Kanalıma Abone Olmayı Bildirimleri Açmayı Sakın Unutmayın!


Ve İnstagram Hesabımı Takip Etmeyide Unutmayın :))) Devamını Oku. Bu kanal çok mühim ve değerli bir amaç için kuruldu ve desteklerinizi bekliyoruz. Sadece bu kanala abone olarak ve videoları izleyerek hoşça vakit geçirip bu mühim görevimizde bizi destekleyebilirsiniz.


Bana destek olmak için kanalıma abone olabilirsiniz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar