20 Nisan 2018 Cuma

Grand otel

Grand otel

FARKI YENİLİKTE YAŞAYIN. TripAdvisor’ın interaktif haritasını kullanarak konuma ve yakındaki restoran ve gezilecek yer seçeneklerine göz atın. Konaklamanız için fiyatları karşılaştırın ve en iyi teklifi alın. Erken Rezervasyonda İNDİRİMLİ.


Tesisde çarşaflar, yatak lekeli, banyolarda kıl var, odada klima çalışmıyordu, tv kumandası yoktu, Telefon yoktu acil bi durumda ne yapmamız gerekiyor bilemedik yıldızlı otel şartlarını kesinlikle karşılamıyor. Personel isteklerimize cevap vermedi enteresan bi şekilde oda değişimine otel dolu diyerek yanıt verildi. Tesis adet ala carte restaurant ile misafirlere özel hizmet sunmaktadır. Tesis içerisinde yer alan masaj hizmetlerinden faydalanarak rahatlayabilir ve kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz. Oda resimlerini ve fiyatlarını inceleyin.


TV, saç kurutma makinesi, split klima standart olarak mevcuttur. Tıbbi Ekoloji ve Hidro Klimatoloji Araştırma ve Uygulama Merkeziʼnin Kırşehir Terme Kaplıcası ile ilgili fiziksel - kimyasal ve biyoloji analiz raporu ve tıbbi değerlendirmesi ele alınarak, bu tür maden suyu ile yapılacak kaplıca uygulamalarında, genel olarak banyo-havuz, içme ve inhalasyon kürü olanaklarının. Kaliteli ve üstün hizmet anlayışı. Otel yorumlarını okuyun.


Grand otel

GRAND KAROT HOTEL ,Karadağ grup bünyesinde ,Yalova ilimizin tam merkezinde deniz kenarına açılan, muhteşem manzarası ve şıklığı ile modern otelcilik anlayışının bir araya geldiği, dört yıldız konforuyla hizmetinize sunduğumuz yeni bir oteldir. Tecrübeli ve güler yüzlü çalışanları ile sizleri evinizde gibi hissettir. Sahip olduğu lüsk olanaklar sayesinde seçkin bir konaklama imkanı sunar. Restoran, Türk hamamı, sauna ve masaj salonları ile hizmet vermektedir. Grand Belish Hotel Genel Bilgiler.


Rahatlığın Keyfini Çıkarın. Ayrıca tarihi yerler ve alışveriş-eğlence merkezlerine yakınlığı açısından siz değerli misafirlerimizin kolaylıkla ulaşabileceği konumdadır. Tüm odalarımızda klima, mini bar, şifreli kasa mevcuttur. Niğde şehir merkezinde, her noktaya kolayca ulaşabilmeniz için şehir meydanında konumlandık.


Temiz ve rahat odalarımız, konforunuz göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır ve konaklamanızı unutulmaz hale. Misafirlerimizin rahatı bizim ilk tercihimiz. Executive Oda: m², executive odalarımızın bahçe ve deniz manzaralı olup balkonludur, küvetli banyosu mevcuttur. Odamızda ücretsiz çay kahve seti, LCD TV, kablosuz internet, mini bar (ücretli), dijital elektronik kasa, saç kurutma makinesi, merkezi ısıtma, telefon, saat oda servisi bulunmaktadır. Uygun fiyat ve esnek ödeme imkanıyla hemen rezervasyon yaptırın!


Odalarda Lcd Tv, Mini Bar, Ücretsiz Wireless İnternet, Klima, Uyandırma Servisi, Telefon mevcuttur. Tesis, havaalanına km, şehir merkezine km, barlar sokağına km, otogara km uzaklıktadır. Deniz ve Havuz Özellikleri.


Tesis genelinde hızlı internet erişimi mevcuttur. Havalimanlarına, fuar merkezlerine, alışveriş merkezlerine ve sanayi bölgelerine yakınlığıyla, iş dünyasına sağladığı olanakların yanında, servis çeşitliliği ile de hizmetinizdeyiz. Standart Oda Detaya Git.


Kisaca oteli Herseyiyle cok begendik. Hayvan dostu ve temiz bir otel. Kahvalti harikaydi, cok cesitli ve lezzetliydi. Tesisimiz, masaj ve cilt bakımı odaları, sauna, Türk hamamı ile donatılmış sağlık ve bakım merkezine sahiptir. Burada tam anlamıyla rahatlayabilir ve gerginliğinizi giderebilirsiniz.


Grand otel

Ayrıca misafirlerimiz gün içerisindeki yorgunluklarını atmak için odalarında çay veya kahvelerını kullanabilir, ister balkonda ister odalarında oturarak icebilirler. Rezervasyon ile ilgili daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa çalışma arkadaşlarımız sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır. Harika bir otel herkese tavsiye ederim, hele bir pastahanesi ve pasta ustaları var sanki yıldız, pasta ve çeşitleri herşey doğal şekeri pancar şekerinden herşeyi kendileri yapıyor hazır hiç bişey yok bence harika pastalarını yemek için gelinebilir ki artı deniz havuz güneş pırıl pırıl çocuklar serbestçe rahatça oynayabilir sessiz sakin, önü açık arkası açık. Amacımız, tatilinizi unutulmaz kılmak. Ayrı Oda, Çift Tek Yatak.


Sitede kullanılan tüm görsellerin ve yazıların hakkı saklıdır, izinsiz alınması, kopyalanması yasaktır. Tesis 1oda, 2yatak kapasitesi ile misafirlerine konfor ve yüksek hizmet sunmaktadır. Odalarının çoğunluğu kartal deniz manzaralı ve Adalar manzaralıdır.


Plajımızda misafirlerimize şemsiye ve şezlong ücretsiz olarak sağlanmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar