19 Nisan 2018 Perşembe

Yanayımmı dost

Skip navigation Sign in. This video is unavailable. Yanayım mı dost Affolmazsam böyle yanayım mı dost. Sitemizde sanatçıya ait toplam eser bulunmaktadır.


Sanatçının sayfasına gitmek için tıklayın. Our new desktop experience was built to be your music destination. Dost adlı şiiri sitemizden okuyabilirsiniz. Melik tarafından eklendi. Bilsem ki bu benim cânım hiç yol aldı mı dost!


Almayıp yâd ellerde âvâre kaldı mı dost! GERÇEK DOSTLUĞU YAŞAMAKTIR Onu sevmek,özlemek ve onu onsuz yaşamaktır. Hiç beklenmedik bir anda aklına gelmesidir insanın, Aklına geldiğinde gün boyu;ona ihtiyacı olduğunu kafasına takmasıdır belki, Okuduğu kitapta,yazdığı yazıda onun resmini çizmektir galiba, Dinlediği şarkıda onun sesini duymaktır, Ona anlatamayacağı zaman bağırıp duvarlara anlatmak,onun. Dost öyle bir insan ki, canından can katar dost, Bunlardan çok yok amma, dost dediğin böyledir! Kutsal bilir dostluğu, bencilliği atar dost, Arkadaşlar çok amma, dost dediğin böyledir!


Demez asla yapamam, her işini bitirir Feda eder kendini, seni rahat ettirir. Erkal - De Get Yalan Dünya. Budur Sana zannım tam, zannım o ki afvolam, Afvolmazsam ya n’olam, böyle yanayım mı dost! Bu dersimizde dostluğun manasını ve ihtiyacımız olan dostu sizlerinde katılımlarıyla bulmaya çalışacağız.


Not Dost istersen Allah yeter. Ana gardaş deyin bana, Çıra gibi yanayım mı? Dalımıza kondu baykuş, Sözlerine kanayım mı? Dert çektiren zalim söyle, Seni de dost sanayım mı?


Elim ermez yüzüm tutmaz Usandırdı bu kadar naz Diyorsun ki çektiğin az Tahammülde ana’yım mı. Murad alan var mı handan. GercekTUBE komik videolar, ilginc videolar, en begenilen videolar içerikli video sitemiz artık yayında. Title Aileden Biri Üyelik tarihi 25.


Zaman France N° 2- TR. Sana dilbeste olmuş ve Resulünü gönülden tasdik etmiş şu kullarını Yüce Nebî’nin risalet davasını omuzlamaya muktedir sabit. Bülent Kaya adlı şairimizin Bilmiyorum ki başlıklı şiiri Edebiyatla.


Ney, Ney Yapımı, Ney Satışı, Ney Kursları, Ney Dersleri, Ney Bakımı, Ney Çeşitleri, Neyzenler Hakkında Bilgiler, Ney Taksimleri ve Nota Arşivi. Aşağıdaki dizelerin hangisinde farklı bir uyak çe-şidi kullanılmıştır? En çok dinlenen, en popüler şarkıcılar, albümler ve şarkılar muzikdinle.


Musa Eroğlu – Dost Şarkı Sözleri. Levent Yüksel – Dedikodu Şarkı Sözleri. Muti – Deli Ediyor şarkı sözleri. Adnan Senses – Dost Bildiklerim Şarkı Sözleri. Emir Can İğrek – Gömleğimin Cebi Şarkı Sözleri.


Tutkun – Bir Çift Turna Gördüm Şarkı Sözleri. Barış Manço – Gönül Ferman Dinlemiyor Şarkı Sözleri. Ayla Algan – Vermediler Şarkı Sözleri.


Uyandın ve ben bittim Beni güzel hatırla Çünkü sevdim seni ben her şeyini Sana sırdaş oldum dost oldum koynumda ağladın Yüzüne vurmadım hiçbir eksikliğini Beni üzdün kınamadım Alışıktım vefasızlığa el oldun aldırmadım Beni güzel hatırla Sayfalarca mektup bıraktım sana Şiirler. Allah’ın bin rahmeti olsun ki gam Bir an kalbimden uzak kalmıyor (163) Vay o gün ki Allah hâkimimiz olur Sırat köprüsü başında maceramız olur Sıra ile yaşlılar ve gençler geçer Vay o ana ki sıra bize gelir (164) Gel gel ki cananım. La Feta İlla Ali La Seyfe İlla Zülfikar ! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar