20 Nisan 2018 Cuma

Numaradan sosyal medya sorgulama

Nasıl Yapılır Leave a comment. Birçok kez, bilinmeyen bir numaranın sürekli sizi aradığı ve acaba bu numaranın kim olduğu sorusu sürekli aklınıza takılmıştır. Bu numaranın sahibini bulmanın yolu ise genelde hep ücretli olmuştur.


Soyisim sorgulama İsim detay Kişi hakkında bilgi Sosyal medya. Soru, öneri, şikayet ve teknik sorun bildirimi gibi mesajlarınızı bize iletebilirsiniz, saat içerisinde cevap verilecektir. Bu sayede sosyal medya hesaplarınızı ve kişisel e-mail hesabınızı kullandığınız diğer servislerdeki güvenliğinizi önceden haber alarak güvenlik altına alabilirsiniz. Gördüğünüz gibi çıktı hesap diğer yöntemlere geçelim. Whatsapp’a girip mesaj seçme kısmına girdiğimiz zaman numarasını bulmak istediğimiz kişinin profiline giriyoruz orda herkese gizli değil ise fotoğrafı olucaktır veya ismi yazabilir.


Numaradan kimin aradığını bulabilirsiniz. Numarayi kaydet telfona sonra instagrama gir kisilere baglan kismi var oraya tiklla baglanir rehberde numarasi olup instagram kulananlarin. Telefon numarası olan birisinin izini sosyal ağlarda sürmek: 1. Eğer telefon numarası varsa, tüm sosyal ağlarda bu numarayı arayabilirsiniz. Avea numaradan isim sorgulama, Vodafone numaradan isi. Bu uygulama veya sorgulama siteleri dışındaki bir diğer yöntem ise soysal medya üzerinden numarayı sorgulatmak olacaktır.


Arayan No Kime Ait Sosyal Medya Uygulamaları Yardımıyla Öğrenme. Talep edilen numaradan isim veya isimden numara sorgulama işlemi için sonuç bulunamaması durumunda da ücretlendirme gerçekleştirilir. Her sorgulama işlemi tüm vergiler dahil 95TL ücretlendirilir. Wirecard AŞ tarafından sağlanmaktadır. Eğer cep telefonu numarasını bilmediğiniz kişinin numarasını öğrenmek istiyorsanız aşağıdaki yöntemlere öğrenebilirsiniz.


Mobil hatlar üzerinden yapılan aramaların kayıtları Türk Telekom, Turkcell, Vodafone. Bazen sinirlendiğiniz bir kişi sizi o telefon numarası üzerinden rahatsız ediyor olabilir yada o telefon numarasından sizin sosyal medya hesaplarınızı ele geçirmiş,veya her hangi bir sebepten dolayı. Muhtemelen o numara o sitenin database’inde yer almamaktadır. Bu tarz siteleri çok tavsiye etmiyoruz.


Numaradan sosyal medya sorgulama

Bu gibi durumlar yaşandığında sabit hat ya da cep telefonu fark etmeksizin sizi arayanın kim olduğunu kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Numarabil online numara sorgulama servisi olarak hizmet veren bir web sitesidir. Truecaller uygulamasını indirdikten sonra kayıt olmanız gereklidir. Etiketler: arayan numara kime ait, avea bilinmeyen numara, bilinmeyen numara sorgulama, bu numara kime ait, cep telefonu sorgulama, numara kime ait, numara sorgulama, numara sorgulama ücretsiz, numaradan isim sorgulama, numaranın kime ait olduğunu öğrenme, telefon numarası sorgulama, telefon sorgulama, telefondan isim bulma, turkcell. Teknoloji devrinde olduğumuz için birçok bilgiye ulaşmak elbetteki yasal yollarla mümküğn olabiliyor.


Bilinmeyen numaralar sorgulama sitesinde ücretsiz numara sorgulama yapabilirsiniz. Bu sebeple de bu sosyal ağ üzerinde milyarlarca insanın kaydı bulunmaktadır. Aynı zamanda buraya kayıt olan kişilerin çoğuna yakını bu sosyal ağa. Kısa süre içerisinde milyonlarca insan sorgulama işlemi yapıyor ve eğer sizler de Türk Telekom kullanıcısı iseniz bu yoğun hattı tercih ederek ve tuşlayarak sorgulama işlemini yapabilirsiniz.


Numaradan sosyal medya sorgulama

UpCall, ülkemizin en büyük operatörlerinden bir tanesi olan Turkcell tarafından geliştirilmiş ve piyasaya sürülmüştür. Bu program sayesinde numaradan isim sorgulama yapabiliyorsunuz. Uygulamayı indirdikten sonra gerekli izinleri vererek bilmediğiniz numarayı uygulamaya yazmanız durumunda numara kime ait hızlı bir şekilde.


En iyi arayan numara sorgulama uygulamaları hangileri? Gecenin bir vakti telefonununuzun anlamsız bir şekilde çalıp numarasının kime ait olduğu bilinmeyen numaralarla karşı karşıya kaldıysanız en iyi arayan numara sorgulama uygulamalarının hangileri olduğunu hemen öğrenin. Aramak ve bulmak istediğin kişinin telefon numarasına ulaşmak için isimden numara sorgulama işlemini gerçekleştirmeniz gerekebilir.


Sosyal medya üzerinden ulaşamadığın kişileri bulman konusunda sana yardımcı oluyoruz. Sorgulamak istediğiniz telefon numarasını girin. Sosyal Mühendislik Sosyal Mühendislik Saldırıları ve Siber İstihbarat hakkında birçok bilgiye bu bölümden ulaşabilirsiniz.


Rehbersorgulama online numara sorgulama servisi olarak hizmet veren bir web sitesidir. Aşağıda yer alan numaradan isim sorgulama alanımıza numarayı yazarak sorgulama yapabilirsiniz. Arkadaşlar merhaba tesadüf eseri karşılaştığım bir uygulamadan bahsetmek istiyorum. Uygulama ile numaradan isim sorgulama ve isimden numara sorgulama yapılabiliyor.


Peki, gündelik hayatla sosyal medyayı karıştırmayan bir arkadaşın varsa eğer ona ulaşabilmen için istediğin zaman telefon numarasına ulaşamayabilirsin. Bir ‘numaradan isim bulma’ uygulaması olan CIA’da ise girdiğiniz herhangi bir numaranın kime ait olduğunu görebiliyordunuz. Temel olarak bu ve benzeri uygulamalar kullanıcıların kişi listelerine erişerek bilgileri alıyor, böylece kişisel verilerin gizliliğini ihlal ediyordu. Numarayı facebook, twitter, instagram gibi sosyal medya sitelerinin arama kısımlarına yazıp aratıyoruz. Merhabalar, İlk duyduğunuzda muhtemelen sizde inanmadınız ama denemekten zarar çıkmaz deyip sitemize kadar geldiniz, “hoş geldiniz” diyelim.


Evet ilk duyduğumuzda bize de hiç inandırıcı gelmedi, “sadece numaradan kişi ismi bulma” ama denedik ve sonuç olumlu. Sistemde sorun yok ama güvenliği ise size kalmış bir olay. Bu durumda istediğiniz zaman isimden numara bulma, numaradan bilinmeyen isim sorgulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Vodafone bilinmeyen numaralar servisimiz sizin için aydınlatıcı bilgiler verir.


Mail hesabı açmak için,sosyal medya hesaplarından birini açmak için yada bir yere başvuru yapmak için iletişim numaralarınızı giriyor ve bu bilgilerini internette dolaşıyor. Bi bakıyosunuz hiç tanımadığınız bir numaradan çok farklı mesajlar geliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar