25 Nisan 2018 Çarşamba

Yeni foça hava durumu

Get the Foça hour-by-hour weather forecast including temperature, RealFeel and chance of precipitation for Foça, from AccuWeather. Yenifoça, gelecek haftanın hava durumu. Hava durumu günlük İzmir Foça.


Foça, İzmir civarında bugün için nem oranının yüzde olması ve rüzgar hızının ortalama 4. En güncel günlük hava durumu bilgisi, İzmir ve ilçeleri havadurumu tahmini ve raporu. Saatlik tahminlerde “Beklenen Hadise” kısmında verilen hava durumu, geçmiş saatlik periyot içindeki hâkim hava durumunu göstermektedir. Yeni Foça bölgesinde şuan hissedilen sıcaklık °C olarak ölçülmektedir. Yeni Foça Yarın °C, Çarşamba Günü °C, Perşembe Günü °C, Cuma Günü °C, Cumartesi Günü °C olarak belirtilmiştir.


YENİ FOÇA’DA FENER ALAYI ve GENÇLİK KONSERİ. Foça New York Miami Konumunuz için tarama yapın TÜRKÇE °F. Pazartesi günü hava sıcaklığının gün içinde en.


Yeni foça hava durumu

Site güncellenmesi dakikada bir yapılır. Foça ve diğer ülkelerin şehirleri için harita üzerinde hava sıcaklığı değişimleri. Eski Foça Tekne Turu - Yeni Ay 3. Tekne Turları ve Su Sporları, bölge: Foça Daha Fazla Bilgi Edinin Murat kaptan Seferihisar 37. Sizi gideceğiniz yerde kötü hava şartlarının beklediğini önceden biliyorsanız, bu şartlara göre hazırlanmak daha kolaydır! Foça (Égei-tenger Türkiye) tatiliniz.


Gün doğumundan batımına kadarki zaman açık sarı gösterilir. Farklı yüksekliklerde Bulutlar: Az bulutludan (açık gri) çok bulutluya (koyu gri). Yeni Foça haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın!


Yeni Ay Teknesi ,yolcu kapasiteli Foça’da gezi ve eğlence teknesidir. Foça tekne turu ve tekne gezisi faaliyetleri çerçevesinde Türk. Bilgiler yurt dışı kaynaklı olup sadece fikir vermek amaçlıdır.


FOÇA BELEDİYESİ KENDİ İMKÂNLARIYLA YENİLEDİ 06. Hizmet binasının holü ve halkla ilişkiler bölümünün iç tasarımı ile tüm kısımların parke zemin kaplaması komple yenilendi. Foça otelleri beldeyi seyahatler edenlere farklı otel seçenekleri ile konaklama hizmeti sunmaktadır.


Foça’nın gezilecek yerler listesinin en başında Siren Kayalıkları. Bizim Foça için günlük meteogram tüm hava durumu bilgilerini basit grafik ile sunar: Meteoroloji simgeli sıcaklık grafiği. Açık Hissedilen: 95° Basınç: 29. Sağlayan Weather Underground. TripAdvisor bu konuda bilgilendirildi.


Foça haber sayfamızda Foça haberleri okuyabilir, Foça son dakika haberleri ve güncel Foça gelişmelerini görebilirsiniz. Bu servisin bilgileri diğer sitelerden alınıp özel bir eşleme sistemi sayesinde en ideal tahminler seçilmektedir. Sitede gösterilen sayısal değerler kesin bilgiler olmayıp sadece eşlemeler sonucu elde edilen tahminlerdir. Foça, kendi kendineliği içinde emsallerinden iki adım önde bir balıkçı kasabasıdır.


Yeni foça hava durumu

Foca hava durumu raporu son dakika kar yağışı uyarısı, Foca yeni hava durumu haritalı tahmin haberimizde. Olay yerine gelen ambulans helikopter yola inerek ağır yaralı. HAVA AMBULANSI YOLA İNDİ. Foça ilçesinde ambulans ile otomobilin çarpışması sonucu kişi yaralandı.


Yeşilyurt Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yolun güvenlik güçlerince. Son Dakika Foça Haberleri Son dakika Foça haberlerini buradan takip edebilirsiniz. En son foça haberleri anında burada.


Bugün ise sabah ve öğle saatlerinde iç kesimlerinin yağmur ve karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar