28 Haziran 2018 Perşembe

Altındağ belediye başkanı 2019

Asım Balcı, göreve başladı. Daha sonra İçişleri Bakanlığı’nda göreve başladı. Merkez ve Zafer mahallelerini ziyaret eden Başkan İduğ, özellikle pazaryeri, düğün salonu, spor tesisi ve yeşil alan ihtiyaçları üzerinde durdu. En son altındağ haberleri anında burada.


Yolun karşısına geçmeye çalışırken iki otomobilin çarptığı kişi öldü. Sıfırdan bir bina yapmayı doğru. Altındağ Meclis Üyesi Ümmü Gülsüm ÜMÜTLÜ. Belediye başkanı ve muhtarların oylandığı seçimde sonucu en çok merak edilen yerler arasında ilk sırayı Ankara alıyor.


Mustafa Erkuş ise bir köyden iki belediye başkanı çıkmasının herkese nasip olmayacağını belirterek, Berk köyü olarak iki belediye başkanının köylerinden olmasının sevincini yaşadıklarını vurguladı. Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin. Allah hayırlı görevler, hizmetler yapmayı. Acil servis önüne yapılan otoparkımız tamamlanmıştır. A Haber yerel yönetimlerin nabzını tutmaya devam ediyor.


Başkan Tiryaki: “Bir öğretmen, topluma sadece bir öğrenci bile kazandırdığında, bence görevini yapmıştır. Sizlerin vatanına, milletine ve ailesine hayırlı bir d. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Kurban Bayramı sonrası ilk iş gününde belediye personeli ve vatandaşla bayramlaştı. Mamaklılar eğlence ve keyfi bir arada yaşıyor. MAYIS AYI BELEDİYE MECLİS GÜNDEMİ ve KARARLAR. Bornova Belediye Başkanı Dr.


Keçiören seçim sonuçları oy oranları merak ediliyor. Bundan yıl öncesine kadar tamamı gecekondularla kaplı olan bir mahalle yeniden inşa ediliyor. Ağustos Pazartesi başlıyor. Mehmet amcamızın önerisini duyuyor ve çok önemsiyoruz.


Ankara Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu toplandı. Toplam 2delegeden 234’ünün katıldığı seçimde Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz oyların 233’ünü alarak Kent Konseyi’nin yeni başkanı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle bugün düzenlenen aday tanıtım toplantısında Ankara’nın ilçesinin belediye başkan adayı resmen açıklandı. Balcı’nın ismi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ilan edildi. ANKARA AKTEPE - ALTINDAĞ BELEDİYE SPOR - Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,TFF 1. Programda serginin açılış kurdelesini kesen heyet resim, tezhip, ebru,el nakışı, giyim üretimi, iğne oyası gibi el emeği ile üretilen birbirinden.


Hasat Şenliği” ile de Anadolu’ya özgü kadim hasat ritüellerini yeniden hayata geçirdi. Ankaralıların yoğun ilgi gösterdiği hasatı, “Gururla söylüyorum ki ben bir köylü çocuğuyum. Mustafa İduğ’u ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.


Altındağ belediye başkanı 2019

Başkan Balcı, vatandaşların da talepleri doğrultusunda park içerisinde bazı değişiklikler yaptı. Ziyarette Başkan Aşgın’a Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, Alper Zahir, Türkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi hemşehrimiz Avukat Fatih Maden ve Özel Kalem Müdürü Fatih Özüyağlı eşlik etti. AK Parti ilçe belediye başkan adayları ise açıklanıyor.


Karapürçek Mahallesi’nde bulunan Bisiklet Parkı’nda çocuklara bisiklet. Dodurga ilçesine bağlı Berk köyü Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde iki belediye başkanı çıkardı. Mardin Belediye Başkanı Seçim Anketi. TKG programı katılımcıları ERMEK OMURALİEV, AZAMAT ALYMKULOV, MARLİS MAKESHBAEV, AIGANYSH BAZARBAEVA, ADYLBEK TURDUBAEV ve KUBATBEK MAMYTOV 21. Başkan Balcı, toplantı boyunca muhtarların sorumlu oldukları mahallerle ilgili taleplerini tek tek dinledi.


Enfeksiyon Kontrol Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı. Hasta Ve Yakınlarına Başkentte Ücretsiz Konuk Evi. Makamda ağırlanan parti yöneticileri daha sonra Büyükşehir Belediyesinden ayrıldılar. NAL, İl Sağlık Müdürlüğü Halk.


Veysel TİRYAKİ, İl Sağlık Müdürümüz Prof.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar