25 Haziran 2018 Pazartesi

Telefonumu kaybettim

Telefonumu kaybettim , nasıl bulurum? Bugüne kadar telefonunu kez olsun kaybetmeyen, ya da daha kötüsü çaldırmayan var mı? Dönerci Abinin Evine Kaçak Girdim ! Yonyony ile Koreye indikten sonra ben dönerci abinin evine doğru yola koyuldum.


Mobil Chzmı Bul ile telefonunuzu bulmanız kolay. Ayrıca telefonunuzu uzaktan kilitlemeniz ve verilerinizi silmeniz de mümkün. Bir Android telefon, tablet veya Wear OS saati kaybederseniz cihazı bulabilir, kilitleyebilir veya silebilirsiniz. Cihazım Arızalandı Ne yapabilirim? Annem bir defasında hastaneye gitmiş.


Aramışlar çalmış çalmış cevap yok. Neyse çalındı galiba diyerek umudu kesip savcılığa dilekçe vermiş babam. Aradan ay geçti eve gittim memlekete. Yeni telefon alınmış tabi haliyle.


Bi gün babamın arabasını aldım şöyle bakımını falan yaptırayım. Akıllı telefonunuzu kaybettiniz veya çaldırdınız ilk olarak ne yapmalısınız biliyor musunuz? Arama seçeneklerini kullanarak ürün kurulum, bakım ve sorun giderme hakkında bilgi edinin.


Kaybolan telefonumu nasıl bulabilirim? TT Mobil Mobil İmza servis aboneliğinizi geçici olarak kullanıma kapatabilirsiniz. Benimde telefonum kayboldu. Yorum yapın Cevabı iptal et.


Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet. E-posta İnternet sitesi. Bu yazıda, son derece üzücü olaylardan olan çalınan ya da kaybedilen telefon. Ayrıca acı dolu bir hayata ve umutlarını kaybetmeye, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına işaret etmektedir. Bir zamanlar telefonunuz kaybolduğunda yahut çalındığında yapacağınız ilk şey IMEI numarasını ile Cumhuriyet Savcılığına başvurmaktı.


Neyse ki, son yıllarda Android büyüdü ve böyle bir olasılığa karşın önlemler alarak istikrarlı bir mobil işletim sistemi haline geldi. ByLock kullandığı iddiasıyla yargılanan S. Rüyada telefon kaybetmek rüyayı gören kişinin iletişime ve teknolojiye çok önem verdiğine delalet eder. Kurumda bir arkadaşımda var 1. Bazılarına göre ise bu rüya, kişinin çevresindeki kişilerle olan iletişiminde bir sorun yüzünden kopukluk olacağına, sekmeye uğrayacağına, karşılaşılan bir durum yüzünden çevresindekilerle konuşmaktan bile çekineceğine, içine. Tam şu anda, şu satırları okuyan, içinizden birinin telefonu eminim ya çalınmıştır, ya da kaybolmuştur.


Telefonumu kaybettim

Bu durum çok normal… Yapılan araştırmalara göre Amerika Birleşik Devletleri’nde geçtiğimiz yıl milyondan fazla akıllı telefon çalındı, ya da kayboldu. Nokia PureView’in Tanıtım Videosu sızdırıldı. Gerçek anlamda arayarak. Bir dakikanızı ayırıp telefonunuzu kaybettiğinizi düşünün.


En fazla emniyete gidersin şebekenin. Saç Bakım konusu altında soruldu. Open source, proven software with dozens of documented recoveries all around the world. Cebimizden düşürmediğimiz ya da yanımızdan kesinlikle ayırmadığımız akıllı telefonlarımız, günlük yaşantımızda çıkardıkları sesler ile çevremizdekileri rahatsız edebilecek olduğundan, genellikle sessiz moda alınır.


Telefonumu kaybettim

Evde, ofiste, okulda, kafelerde ya da aklınıza gelebilecek herhangi bir yerde yalnız değilseniz gelecek olan bildirim ve mesaj seslerinin önüne. Kızlar evin içinde telefonumu kaybettim galiba. Ya sınav haftasıydım telle uğraşmadım bile şimdi dershaneye gididum telefnmda arabada kalmıştı zaten bnede buldum gittim sonra dershanedede uğraşamdm zaten eve geldim odada falan yok bide sessizdeydi kaç kere çaldırdım.


Sim kartımı kaybettim, nasıl yeni bir sim kart alabilirim? Hattımı nasıl iptal ettirebilirim? Numaramı nasıl değiştirebilirim?


Faturalı hattan Hazır Kart’a nasıl geçiş yapabilirim?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar