26 Haziran 2018 Salı

Rüyada avucunda para görmek

Bozuk para iftira ve dedikoduyu çağrıştırmaktadır. Ayrıca, yaşanan sıkıntıların ardından refah içinde yaşanacağına yorulur. Yaşı kaç olursa olsun, hep aynı kafada hayatını devam ettireceği, annesi ve babasının da kendisinden şikayet edeceğinin işareti olarak anlatılmaktadır. Altın para görmek dedikodu olarak yorumlanır. Kişinin rüyada sikkeli altın görmesi, ihlas, din ve ilme delâlet eder.


Evinde bir küme toprak oldugunu gören, zahmetsiz para kazanir. Bazı tabir alimleri, rüyada altın para görmeyi dedikodu ve hoş olmayan sözlerle tabir etmişlerdir. Altın ve gümüş paraları bir arada görmek duaların kabul edilmesine, dünyalık ve ahiretlik ihtiyaçların yerine gelmesine işarettir.


Para da şu hayatta hep bir ihtiyaç bu yüzden rüyada bozuk görmek ne anlama gelir insanlar öğrenmek istiyorlar. Rüyada altın para görmek. Biz de sizin için rüyada bozuk para görmek ile ilgili farklı rüya tabirlerini bir araya getirdik. Bunun içinde yabancı bozuk para görmek, bozuk para saydığını. Helal kazanca ve İslami olarak yaşantıya dikkat eden birisi olduğuna ya da olacağına, dikkat ettiği yaşantı üzerinden helal yollardan rızık kazanmaya çalışarak, helal yollardan bol para elde edeceğine delalettir.


Bekar bir kimse için yakın bir zamanda karşılaşılacak hayırlı bir kısmete işaret eder. Bu rüya her anlamda mutluluğu yakalama ve huzur içinde olmadır. Bazı rüya tabirlerine göre ise rüyada yumuşak toprak görmek, hayırlı rızka, sevince ermeye, zor giden birçok işin kolaylaşmasına, uzun zamandır beklenen bir haberin hayırlı sonuçlanacağına, yapılan her işte hiçbir sıkıntı ile karşılaşılmayacağına ve her işin yolunda olacağı anlamına ile yorumlanır. Bu rüyayı görenlerin devlet eli ile zahmet çekmesine, uğraş, zaman ve emek harcamasına rağmen sorununu çözdüremeyeceğine delalet eder.


Bu rüya, akrabaların bir araya toplanmasına, para biriktirmeye ve kolayca elde edilecek rızka işarettir. Yüzük takmak, yeni bir işe atılıp çok para kazanmaya yorumlanır. Nikah yüzüğü takmak güzel ve mutlu bir evlilik yapmak demektir. RÜYADA DİŞ KIRILMASI GÖRMEK NE DEMEKTİR? Kişi rüyasında ekmek pişiriyor ise, bu kişinin uzun bir süre açlıkla mücadele edeceği anlamına gelir.


Kişi içinde bulunduğu refah konuma oldukça güvenerek hiçbir önlem almadıysa, yakın bir zamanda elinde avucunda ne varsa kaybedecek ve müşkül konuma düşecektir. Bir kimse, avucunda abdesti bozan bir şey görse, o kimsenin kuvvetine ve dünyalığına delalet eder. Avucunun içinde kıl bittiğini görse, ona erişecek keder ve borca delalet eder. Kuşun kendi üzerine düştüğünü görmek, misafirin gelmesine delalet eder.


Ancak yapacağı bu değişiklik kendisi için olumsuz sonuçlanacaktır. Bu rüya haram para ve maldan uzak durmak, helal kazanç sağlamak demektir. Kazancınız helal yoldan olmaya devam edecek ve her türlü hileden uzak duracaksınız.


Kazandığınız para artabilir, bolluk ve bereket getirebilir. Kolay yoldan kazanç sağlamak fırsatlarını geri tepebilirsiniz. Kişi elinde avucunda ne varsa kumara ya da kolay yoldan para kazanacağını düşündüğü işlere yatırıyordur. Bu şekilde hiç çalışmadan zengin olmanın hayali ile yaşayıp kendisine yalan bir dünya yaratmış giderek de kazancının artacağının hayaline kapılmıştır.


Başka bir yoruma göre ise kendisini hamile gören kişinin evine hırsız gireceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine yorumlanır. Bir kutu içinde birçok altın ziynet görmek, eve para gireceğine ya da rüya sahibinin bilmediği bir sırrı öğreneceğine alamettir. Bu teklifi bir süredir bekliyor olabilirsiniz.


Bebek çirkin, zayıf ise kötü haberle ve dedikoduyla, güzel bebek ise güzel ve hoş haberle, iltifatla yorumlanmalıdır. Genel olarak evliliği çağrıştıran bir. Arpayı çuvallara koyup taşıdığını görmek, bulunduğu yerde salgın hastalık çıkacağına delalet eder. Bir rivayete göre arpa beyaz olduğu için gümüş para ile tabir edilir.


Avucunun açik ve güzel oldugunu görmek, rüya sahibinin, rizkinin bolluguna ve cömertligine isaret eder. Avucunun kapali oldugunu gören kimsenin, cimriligine ve hayri az bir kimse olduguna isaret eder. Bazilarina göre avuç görmek günahtan el çekmege delalet eder. Ayiya bindiğini gören, devlet tarafindan bir menfaat görür.


Maddi olanaklarınız artabilir ve geliriniz sizi memnun eder. Helal yollarla ile elde edeceğiniz paranız hayatınızda yeni kapılar açacak. Maddi sıkıntılardan kurtulacak ve rahat bir hayatınız olacak.


Sol el, yardımcıya, sadık bir yakına, sevdiği akrabasına ve ihtiyaç duyul­duğunda harcamak üzere biriktirilen paraya işarettir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar