29 Haziran 2018 Cuma

Kişinin kendi dogum gunu sozleri

Bugunde benim dogum gunum ve en deger verdiklerinin kutlamamisi cok koyuyo kimse kutlamadi ya bu kadar yalniz olunmazki. Kendi doğum günü sözleri için bir seçenek sayılmasa da, arkadaşınızı mutlu edecektir. En iyi doğum günü sözleri arasında yer alanlardan biri olarak kabul edebiliriz hatta. Bu tip dostlukların korunması da bir o kadar önem taşır.


Ama sen yinede iyi ki doğdun. Doğum Günü Mesajları, Doğum Günü Sözleri sayfasındasınız. En yakın dost, en yakın sırdaş, en güvenilir arkadaştır bizim için. Hem erkek kardeşler, hem abla - kardeş arasında sonsuz bir sevgiyle görünmez bir bağ vardır. Basit bir doğum günü mesajı yerine uzun uzun yazmak gelir içinizden.


Aşkım beni bilirsin belki ben böyle şeyleri pek beceremem ama diyeceklerimi iyi oku kuşum Dilerim ki, bugün tüm duaların kabul olsun ve dilerim ki, bugün hayal ettiğinden güzel olsun değerlim Hayata değer bir yaşam, Sevmeye değer bir aşk, Dostluğa değer bir arkadaşlıktan asla vazgeçme. Ne eksik ne fazlasını ara. Seni üzenlerle ise asla uğraşma. Kişinin aile efradına infak ettiği sadakadır. Ben senin hep yanındayım.


Kişi ailesinin ağzına koyduğu her lokmadan muhakkak menfaat görür. Hadîs-i Şerif) Allâh-ü Teâlâ’ya çok dua edin. Sevdiklerinize atabileceğiniz en güzel doğum günü mesajlarını sizler için derledik. Senin sevginin yeri gönülde hep özeldir. Kendi adıma geçirdiğim ömür güzel zor anlamlı ve bir o kadar acılıydı ama hepsi birden olgunlaştırdı.


Yaşamın kıyısındayken bir daha göremeyeceğim o nehirde yüzmezsem tadına varmazsam kaçırdığıma üzüleceğim öğrendim artık ve hayatımda kaçırılmayacak anları yaşamaya karar verdim. Vay be kuzen bir yaş daha atIadık durumumuz iyi değiI! KuzenIer yıIdız gibidir birisi söndüğünde diğeri de yok oIur sende benim için öyIesin uzun ömürIer diIerim nice seneIere kuzen.


Kutsal olan gerçekler değil kişinin kendi gerçeği için çıktığı arayıştır, neysen o ol. Varlıkları ile bizlere adeta gerçek bir hediye sayılan sevdiklerimizin doğum günleri, bizler için de son derece önemlidir! Peki, sevdiğiniz insanların yaş günlerini etkileyici ve güzel doğum günü mesajları ile kutlamak ister misiniz?


Uzaktaki sevdiklerinizin, arkadaşlarınızın, dostlarınızın ve sevgilinizin doğum gününde birbirinden anlamlı doğum günü kutlama. Siz de kendi cümlelerinizi ve hatırlarınızı doğum gününe özel isim ve tarih yazılı metalik çerçeveye kilitleyip eşinize ya da arkadaşınıza hediye etmek istemez misiniz? Onun, masasından ya da başucundan ayıramayacağı bu özel ve anlamlı hediye için bir an önce sipariş.


Güzel Sözler, anlamlı ve komik sözler, sevgiliye güzel sözler, kapak sözler, özlü sözler, laf sokucu sözler, ağır sözler, damar sözler, atarlı sözler, dini sözleri, duygusal sözler, etkileyici ve en güzel kısa sözlerin güncel ve yeni adresi. Karşılıksız tek sevgi ananın çocuğuna duyduğu sevgidir. Ve seni ne çok sevdiğimi bir daha anladım. Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye annem… Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bir kişiyi hayatımıza alıp, onu kendi içimizde anlamlandırdığımızda çok derin duygular yaşarız.


Elbette ki bu duygu ve düşünceleri karşımızdaki kişilerin de bilmesi şarttır. Adını yüreğime kazıdığım ve kendi adımın da yüreklerinde yazılı olduğuma inandığım siz tüm sevdiklerini yaş günü partime bekliyorum. Siz gölgem gibi sevdiğim en güzel varlıkları, masalsı geçecek en güzel doğum günü partime bekliyorum. Saat ve mekan bilgileri aşağıdadır. Sevgilinize uyurken güzel mesajlar iletmek istiyorsanız aşağıda yer alan resimli sevgiliye iyi uykular mesajlarını kullanabilirsiniz.


Yanında olmayı çok istesem de aramızdaki mesafeleri yenemedik bu sefer ama dediğim gibi sadece adı mesafe, bizim için mesafelerin önemi yok. Gelinlik üretilmeye başladığı andan itibaren duvak olarak adlandırılan, saça takılan, kısa veya uzun olması kişinin kendi tercihine bırakılan ve damadın artık gelini öpebilmesi için. Umumi Tuvaletleri Kullanırken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar. Diller ne kadar farklı olursa olsun gönüller hep sevdayı anlatır.


Bütün dünya dillerinde aşk hep gönülden gelerek dile yansır. Bizler de siz değerli okurlarımız için sevdanın Kürtçe sözlerini derledik. Doğum günleri insanlar için özel günlerden birisidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar