20 Haziran 2018 Çarşamba

Çorumlu kadınlar

Çorumlu kadınlar

Kent Konseyi Kadın Meclisi Çorumlu kadınları tanışma toplantısında bir araya getirdi. Kurul üyelerinin hayalleri. Konya gezisi için Çorum’dan hareket etti. Tarihi şehir Konya’yı ilk kez görmenin mutluluğunu yaşayan Çorumlu kadınlar, Şelçuklular döneminden kalan tarihi mekanları gezdi.


Uluslararası İşte Kadın Zirvesi dolayısıyla ATO Kongre Merkezinde AK Parti Çorum İl Kadın Kollarının standında Çorumlu girişimci ve sanatçı kadınlar el emeği göz nuru ürünleri sergiledi. Burada Çorum Kadın Platformu adına konuşan Evrim Gülez, Bugün. Belediyesi tarafından düzenlenen sinema ve tiyatro etkinliği tüm hızıyla devam ediyor. Ocak ayında başlayan ve bugüne kadar devam eden sinema ve tiyatro etkinliğine Çorumlu kadınların ilgisi hayli yoğun oluyor.


Birçoğu kez sinema ve tiyatroyla tanışan. Hürriyet yerel haberler sayfasında. Haber ajanslarının Çorum ilinden Çorumlu kadınlar pedal çevirdi hakkında ilettiği tüm haberler hurriyet. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleşen Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığımızın 2. Kadın girişimcilerin başarı öykülerinin anlatıldığı yazı dizisinde bu defa Çorum’un kadın girişimcileriyle buluşuldu.


Süslü Kadınlar Bisiklet Turu” etkinliğinde bir araya geldi. Kargı ilçesinde düğünde coşan teyzemiz! Our new desktop experience was built to be your music destination.


YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ. ORUM’da bisiklet kullanmayı seven yaklaşık kadın sağlıklı yaşam ve çevre için pedal çevirdi. ORUMLU KADINLAR ‘AYLA’YI İZLEDİ. Etkinlik ile ilgili bilgi veren Çorum Doğa ve Ekstrem Sporlar Kulübü Derneği Başkanı Gülhan Keleş, Şehrimize yeni bisiklet yollarının yapılmasını istiyoruz dedi. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Çorumlu iş kadınları ile biraraya geldi.


Çorumlu kadınlar

Tokat’ta Hıdırlık Köprüsü, Sivri Tekke, Sümbül Baba Zaviyesi, Suluhan Yağıbasan Medresesi, Takyeciler Camisi, Alaca Mesci Mahperi Hatun Kervansayı ve Ballıca Mağalarını gezen. Haberler › Fotogaleri › Çorumlu Kadınlar Pedal Çevirdi. Flormar’da direnen kadın işçilere destek.


Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Pirbaba Parkı’nda bir basın açıklaması düzenleyen Çorum Kadın Platformu, 2gündür fabrika önünde bekleyen kadın işçilere destek amacıyla bir araya geldi. Merhaba, sitemize ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Mecitözü Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyesi kadınlar. Kaymakamlığı tarafından kurulan ve S. Burhaniye ilçesinde Halk Eğitim Merkezi kurslarına katılan kadınlar, ‘Kursiyerler örüyor.


Çorumlu kadınlar

Minik eller üşümüyor’ projesi kapsamında, Çorum’un Mecitözü ilçesi Hisar Kavak İlkokulu öğrencileri için atkı, bere ve eldivenler ördü. Eşitlik, özgürlük ve barış istiyoruz. Sinemayı yaklaşık 6kadın izledi. Her yerde ve her alanda temsil edilmek için, bu dünyayı kadınlar için yaşanılır kılmak için, sokaklarında kahkahalarımızın çınladığı bir memleket için “hayır” diyoruz ve tüm kadınları, işçisiyle, emekçisiyle, emeklisiyle, öğrencisiyle, hangi. Sosyal faliyetiniz varmı?


Chat sitelerine giriyorum veya çorumlu bayanlarla sohbet ediyorum gibi düşünceler kesinlikle sosyal faliyet değildir. Geçtiğimi haftalarda Amasya, Tokat ve Çanakkale gibi illere gezi düzenleyen Çorum Belediyesi, bu kez kadınlara Nevşehir gezisi düzenledi. Garsondan bi kola ister.


Mağazaları gezen Çağlar Çorumlu eşi Gaye Hanım’la magazin muhabirleri tarafından fotoğrafları çekilirken, ‘Biz alışık değiliz böyle durumlar. Zaten nadir çıkıyoruz çekmeseniz de olur’ diyerek alçak gönüllülük yaptı. AK Kadınlar, Hünerlerini Sergiledi. Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Laçin Halk Eğitim Müdürlüğü ve İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından imzalanan protokol ile Laçin İlçesi, Gökgözler Köyünde açılan peynir üretim kursunu başarı ile tamamlayan kursiyerler kurs süresince çeşit peynir ürettiler.


Cumhurbaşkanlığı külliyesinde düzenlenen “Çiftçilerimiz Milletin Evinde Cumhurbaşkanımızla Buluşuyor” programına Çorumlu kadın çiftçiler de katıldı. Bugün iş makinalarını almaya gelen yetkililer, karşısında eli sopalı, kürekli kadınları görünce şaşkına döndü. Kadınlar araçları vermezken dönüşümlü olarak belediye bahçesinde nöbet tutmaya başladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar