21 Aralık 2018 Cuma

Bir haftalık hava durumu

Bilgilerimiz dakikada bir güncellenmektedir. Hava durumu günlük İstanbul. Not: Bir ülke bulmadan önce bir bölge seçin. Maks UV İndeksi: (Çok Yüksek) Gök gürültülü sağanak yağışlar: Yağış: inç Yağmur: inç Kar: inç Buz: inç Yağış.


Bir haftalık hava durumu

Saatlik tahminlerde “Beklenen Hadise” kısmında verilen hava durumu,. Diğer tahmin bilgileri, tahmini yapılan zaman civarında beklenen değerleri göstermektedir. Genel olarak sıcaklık, yağışa kıyasla öngörüsü daha yüksek bir parametredir.


Hafta Haftalık Tahmin 2. Meteoroloji hava tahminleri ve haftalık hava durumu. Ankara Bulutlu derece. Site güncellenmesi dakikada bir yapılır. Manisa, gelecek haftanın hava durumu.


Anlık sıcaklık, yağış, rüzgar, son dakika hava haberleri. Gün boyu parçalı bulutlu ve açık bir hava yaşanacak. Haziran Çarşamba günü ise hava sıcaklığı derece eksilerek derece olacak.


Bu düşmeyle birlikte çarşamba günü Menemen. Ve son birkaç gündür, yağmur kenti terk etti, hava sıcaklıkları mevsim normallerine döndü. Ayrıca Bor ilçe merkezi için yarınki, günlük, günlük, bir haftalık, gelecek haftanın hava durumu ve günlük tahminleri de bu sayfamızdan sürekli takip etmenizi öneriyoruz. Güncel meteorolojik gelişmelere göre günlük tahminlerin sürekli değişebileceğini unutmayınız, sitemizi takip ediniz. The Weather Channel ve Weather.


Zonguldak’ta yeni haftada hava nasıl olacak? Ayrıca Akyurt ilçe merkezi için yarınki, günlük, günlük, bir haftalık, gelecek haftanın hava durumu ve günlük tahminleri de bu sayfamızdan sürekli takip etmenizi öneriyoruz. Sakarya için günlük detaylı hava durumu tahminlerini buradan öğrenebilirsiniz. Sakarya hava durumu tahmini raporu sayfasında, günün tarihi ile birlikte, günlük minimum ( en düşük ) ve.


Yağmur sonrası buz gibi bir hava ile karşı karşıya kalan İzmirli son üç gündür soğuk havalarla mücadele ediyor. Cumartesi günü en yüksek hava sıcaklığı derece olarak görülürken, bu sıcaklık gece ise dereceye. Edirne hava durumu en rahat ve kısa şekilde sitemiz üzerinden öğrenmeniz mümkün. Rahat bir şekilde sitemizi ziyaret ederek kullanıcılar açısından da iyi bir ara yüze sahip sitemizde istediğiniz şehre gelerek hava durumu görebilirsiniz.


Güncel hava tahminleri, uyarıları ve genel olarak şehir ile ilgili bilgileri de harita üzerinden Edirne şehrine. Yağışlı bir haftayı geride bırakan Kocaeli halkı, ‘Kocaeli hava durumu’ sorgulaması yapıyor. Herhangi bir tahmin öğrenmek için belirli bir günü seçerek detaya inebilir, farklı bir şehri seçerek de ona geçiş yapabilirsiniz. Sitemizden günlük haftalık ve anlık olarak hava durumu tahminlerini kolaylıkla alabilmeniz mümkün. KOCAELİ HAFTALIK HAVA DURUMU.


Sıcak ve yüksek nemli bir havayı geride bırakan Kocaeli, haftalık hava durumu sorgusu yapıyor. Bazen Çiğ noktası (Dewpoint) olarakta kullanılmaktadır. Havadaki nem oranını veren farklı bir ölçü birimidir. Havanın soğumasıyla birlikte, buharlaşan su, yeteri kadar enerjiyi serbest bırakılarak yoğunlaşır.


Bursa - İstanbul hava durumu. Aranan kelime: kars hava durumu bir haftalık. Sitemizde günlük hava durumu, günlük hava durumu, haftalık havadurumu ve aylık hava durumu bilgilerini bulabilirsiniz. Sitemiz dakika aralıklarla güncellenmektedir ve tüm hava durumu bilgileri otomatik olarak doğrulanmaktadır. Sitemizden tamamen ücretsiz faydalanabilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.


Malatya hava durumu tahmini en doğru şekilde anlık verilerle, günlük ve günlük olarak sabah. Yayımlanan son raporda hava sıcaklıklarının yurt genelinde hissedilir derecede düşeceği tahmin ediliyor. Başka bir şehri görüntülemek için sola kaydırın veya simgesine dokunarak şehir listenize bakın. Fahrenheit ile Celsius arasında geçiş yapmak istiyorsanız listenin en alt kısmına kaydırıp simgesine dokunun.


Bir haftalık hava durumu

Baki neye göre bu yorumları yapıyorsun anlamadım? Kocaeli, güne puslu bir havada başladı, puslu hava yer yer saat 12. Sıcaklık ise en düşük 1 en yüksek derece olacak.


MacroPinch tarafından geliştirilen hava durumu takip uygulamasıyla saatlik ve haftalık tahminler alabiliyorsunuz. Yağmur, kar gibi olumsuz hava koşulları için anlık bildirimler de sunuyor uygulama.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar