19 Aralık 2018 Çarşamba

Mektup arkadaşına ilk mektup

Mektup Arkadaşı Edinmek! Snailmail ve direct swap kelimelerine yabancıysanız, bu yazı sizin için: Snail Mail ve Direct Swap nedir nasıl yapılır? Sevgili arkadaşım, Bu dünyada en sevdiğim değerlerimden biri olduğunu sen de biliyorsun. Sen benim ailemden biri gibisin.


Mektup arkadaşına ilk mektup

Seninle oynadığımız oyunları, acı tatlı günlerimizi, tatlı kavgalarımızı, hemen sonrasında dayanamayıp barışmak için göstermiş. Bir haber vermek, haber almak, bir şey sormak, istemek, bir duyguyu ya da düşünceyi paylaşmak, bir konuyu tartışmak gibi amaçlarla yazılır. Merhabalar, Öncelikle şunu belirtmek istiyorum, sevgilimin hesabından yazıyorum yani kızım, mektup yollayacağım arkadaşımda birisi endonezyalı diğeri çinli. Onlara hediye olarak ne gönderebilirim? LK DEFA MEKTUP YAZACAK ARKADAŞLARIN DİKKATİNE.


Kimi arkadaşlar “hapishanede sakıncalı – fişli siyasiler var. Davaları haklı ama mektup yazarsak biz de fişlenir miyiz” diye soruyorlar. Hayır arkadaşlar, “mektup “yasal bir haktır.


Hapishanelere mektup yollamanın hiçbir riski yoktur. Ayrıca hitap kelimelerinin ilk harfi büyük yazılır ve sonunda virgül kullanılır. Değerli Arkadaşım, Sen gittiğinden beri epey bir zaman oldu.


Ben de senden haber almak için sana bu mektubu yazıyorum. Beni soracak olursan ben de iyiyim. En yakın arkadaşa mektup yazısı ve Gamze CİZRELİ en son yazısını mı okumak istiyorsunuz, En güncel köşe yazılarını okumak için hemen tıklayın! Arkadaşa yazılan mektup örnekleri lazım bana yakın. Tamam kabul edelim diyer kızlarda ilgilenmişti ama bana bitek sen iyi gelmiştin.


Mektup arkadaşına ilk mektup

Senin çok akıllı olduğunu biliyorum ama beni sevip sevmediğini bilmiyorum çünkü ilk. Sitemizin penfriend bölümünde ilk olarak size bir mektup arkadaşı - penfriend ile yazışabilmek için değişik kişilerce ve değişik durumlarda kullanılmak üzere isteğe göre değiştirilerek kullanılabilecek bir mektup çatısı veriyoruz. Sevgili sıra arkadaşım, Seninle aynı derslere girer, derler ile ilgili düşündüklerimizi ilk olarak birbirimizle paylaşır, bunun yanı sıra dışarıda da çok iyi anlaşırız. Kimi zaman öğretmen kızmasın diye fısıldaşarak konuşur, gizli gizli birbirimize güleriz.


Gazete sayfasından sana seslenmek bir tuhaf, biliyorum. Sana ilk mektubumu böyle yazmak da öyle. Aradaki mail’leşmeleri, yazışmaları saymazsak hiç mektuplaşmamışız biz seninle ama gerek de duymamışız buna. Son üç yılımızda özellikle, Moda’ya taşındığından beri.


Ancak hiçbir şey eski moda güzel ve arkadaşça bir mektubun yerini tutamaz ve bu How makalesinde arkada. Hep bana gelen posta,mektup ve hediyeleri paylaşıyorum ve benim ne gönderdiğim de merak ediliyordu. Koreli mektup arkadaşlarımıza ne gönderebiliriz diye birkaç tane soru aldım. Biraz neler gönderilebileceğinden bahsedeyim sonra neler gönderdiğime bakalım. Bunun okul için bir kompozisyon yazmak ya da arkadaşına bir mesaj göndermekten farkı ne?


Bazen nasıl yazacağını bilmek yeterli değildir. Danville’deki okulda yaşındaki Juanita Wagner, mektup arkadaşı olarak Anne Frank’ı seçmişti. Onunla aynı yaştaydılar. Juanita, annesi ve kız kardeşi Betty ile bir çiftlikte yaşadığından, babasının ölmüş olduğundan söz ediyordu. Free to join to find a man and meet a man online who is single and looking for you.


Is the number one destination for online dating with more dates than any other dating or personals site. Ben belki de en son ilk okul da yazmışımdır mektup bilmem ki öyle pek duygusal biri de değilimdir ama nedense bugün duygusallık üstüm de, bir de tam olarak ilişkiniz ne durum da bilmiyorum ki bence en iyisi işte havadan sudan yazmak fazla duygu yüklememek. Benim geçmişim mektup arkadaşlıkları doludur.


Ha boyna yazıp durduğumdan, sayfalar dolusu meşgul ederdim zavallıları. Hatırladığım ilk mektup arkadaşım sanırım Sibel’di. O yıllar Almancılar yurda gelir, bir ay tatil yaparlardı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar