28 Aralık 2018 Cuma

Telepati kurmanın yolları

Bazen sürekli iletişimde olduğunuz kişilerle aynı frekansı yakalar telepatik bağ kurabilirsiniz ama bu anlık olur ki ve bunu nasıl yaptığınızı kimin alıcı kimin verici olduğunu bilemezsiniz, hoş nasıl yaptığınızıda bilemezsiniz. Okudum hadi bende yapayım. Herkeste telepati yeteneği vardır. Ancak prtaya çıkarılması ve daha iyi kullanılması için. Bölge efsanesini göz ardı edersek, ne bir ET ile ne de X-Files’ta gerçekleşen gizemli olayların ardındaki varlıklarla bir karşılaşmamız olmadı.


Düşüncenin aktarımı tanımlayabileceğimiz telepati akılla iletişim kurmanın varsayımsal becerisidir. Bu kitapta da iki gencin bu süreçte neler geçirdiğini konu alıyor. Bazı insanlarin bacakları var ama onların da hayatta gidecek yolları yok, bir bitki gibi hareketsizler. Bu tür olaylarda kullanılan iletişim yöntemleri imajinasyon ve telepati ile yapılan iletişimde kullanılan tekniklerle büyük benzerlik göstermektedir.


Telepati, Leonardo Patrignani. Belki sizin ruhsal yeteneklerinizi kullanarak sinirsel. Etkili iletişim kurmanın yolları.


Birbirine yakın olan insanlarda telepati sonuçları daha başarılıdır. Doğru iletişim kurmanın yolları. Neyse ki ilişki uzmanları imdadımıza yetişiyor ve bize hayati önem taşıyan konulara nasıl girmemiz. Yeni videoalr için takip edin. Kezbanlarla İletişim Kurmanın Yolları İbretlik.


Artık beyindeki nesne dalgaları ölçülerek, sadece düşünerek bile yayılan dalgalar, bilgisayara komut olarak gönderiliyor. Bilim adamları insanları direkt beyin dalgaları ile internet gibi iletişim kurmanın yolları arıyor. Nanoteknoloji ile de yeni nesil beyin kontrolleri tetiklenmektedir.


Empatinin faydaları nelerdir? Bu tarz soruların cevaplarını ve çok daha fazlasını sizler için derledik. Bu nedenle, “eğitim için iletişim kurmanın” da çok daha zor olduğu bir gerçektir. Aşağıdakilerden hangisi “hayır” diyememe nedeni değildir?


Yanlış anlaşılma b) Kendine güvenmeme c) İlişkilerin bozulma olasılığı d) Karşımızdakini kaybetme korkusu e) Kendine aşırı güven. Film, ordu dilbilimcisi Dr. Louise Banks’in hikayesini anlatıyor. Dünyanın yedi farklı bölgesine iniş yapan uzaylılar haber gündeminde yer alıyor. Amaçlarının ne olduğu bilinmeyen uzaylılarla iletişim kurmanın yolları aranmaya başlanır.


Uzaylılarla iletişim kurması için Ordu Dil Bilimci Dr. Reiki, içimizdeki bu ilahi öz ile temas kurmanın yollarından biridir. Doktora yardımcı olması için de fizikçi Ian Donnelly seçilir. Tutup kavrama ve bırakma. Deneyimlerle ilişki kurmanın, başa çıkmanın tüm yolları: Tüm deneyimlerimi sevgi, neşe ve kolaylıkla ele almayı seçiyorum.


Viral enfeksiyon: Sinirlenme, öfke, sıkıntı. Rahat, sakin ve uyumlu olmayı. Videolar var Handfree orgasm diye. Adam konuşuyor senle 30dk falan sen baya kaptırıyorsun kendini.


Erkekler için olan versiyonu da var. Fizikçi Ian Donnelly’de göreve çağrılır. Onlarla iletişim kurmanın yolları aranır.


Sinema var olduğundan beri en çok ilgi uyandıran filmlerin başında şüphesiz Bilimkurgu filmleri geliyor. Bugünkü şartlarda gerçekleşmesi pek mümkün olmayan öykülerin bilim ve teknoloji unsurlarını kullanarak kurgulanması ve seyirciyle buluşturulması şüphesiz kolay bir iş değil ve apayrı bir yetenek gerektiriyor. Zira karşımıza bilimkurgu olduğu iddiasıyla çıkan. Soru sormayı bilmezler, huysuzdurlar, sizin telepati yolu ile sorunu anlayıp çözmeninizi beklerler.


Bu müşteri tipleri işe olması gerektiğinden katı zamana neden olurlar, sonuç odaklı olmadıkları içinde sorunun çözümünden ziyade eleştirel bir yaklaşım. Martin için sevdiği kadınla birlikte bir hayat kurmanın tek yolu, yazar olmak ve kendisini edebiyat çevrelerine kabul ettirmektir. Zira kendisi gibi aynı saat doğmuş bin çocukla telepati kurmak ve tehlikeleri koku alma duyusuyla sezmek yetenekleri bahşedilmiştir kendisine.


Daha iki saatlik yolları vardı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar