27 Aralık 2018 Perşembe

Dostluk yazıları tumblr

Ya tumblr arkadaşı istiyorum sevgilim kankam kardeşim dert ortağım hayal kurduğum olsun o benim hergün konuşalım gece yatmadan arasın masal anlatsın. External image bır bagrı yanık kardasım var aglarmı bılmem uzanıpta gozlerıne akan yasları sılemem yarın askere gıdecek gıtme kal dıyemem aglama kardas aglama aglayıpta. Dostlarımla beraber olduğum zaman yalnız değilim. Dost dediğin tek anlam içerir zaten oda açık ve gerçektir.


O yüzden gerçek dost demeye gerek yoktur. Dostluk Mesajlarıile ilgili diger sozler 1. Asıl can caba, kalp kalbe olmaktır. Dostun ile karanlıkta yürümek kendi başına aydınlıkta yürümekten iyidir. Dostumuzun doğru söylediğine, açık konuştuğuna, bizim iyiliğimizi istediğine güvenebilmeliyiz. Gittiği yeri de temizler geldiği yeri de.


Araya bir kuşku, bir güvensizlik girdi mi, dostluk bozulur. Sayılı Yasa gereği forumumuzda yazılan mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazıları yazan üyelere aittir. Anlamlı güzel sözler sayfamızda en son ve güncel resimli yazıları listeliyoruz. Sanki çok ömrümüz varmış gibi, beklemeyi öğretiyor bize hayat. Eğer herkes dost sandığı kimselerin bir de kendi arkasından söylemiş olduklarını duysaydı, dünyada pek az dost kalırdı.


Dostluk yazıları tumblr

Evet sıra sizde: Sizde buradakilerden farklı ve yeni dostluk sözünüzü yazmak için aşağıdaki yorum bölümünü kullanabilirsiniz. Boy boy cümleler, bazen eğlenceli, bazen romantik, bazen duygusal. Siz de istediğiniz gibi Durumlar paylaşabilirsiniz ve burası sizin için ideal! Eğer dostluğun anlamını öğrenemediyseniz, hiçbir şey öğrenememişsiniz demektir. Okulda öğrenilecek bir şey değildir.


En iyi ayna eski bir dosttur. Tek bir gül benim bahçem olabilir. Yürek umutlara gebe olduğundan beri dostluklar ayrılıklara yenik düşmedi yüreğimiz dar ağacındayken bile ölüme koşup dostumuzu sevmeyi bildik. Cevabı iptal etmek için tıklayın. E-posta hesabınız yayınlanmayacak.


Dostluk yazıları tumblr

Dostu olmayan kişiler yalnız hisseder ve. Kalplerden Kalplere uzanan eller mi? Yoksa yüreğini en ücra köşesine kadar açtığın sevgili mi? Tenekeci yazıları Yenisafak.


Tüm okuyucularımıza bir ömür devam eden sonsuz ve kusursuz dostluklar yaşamaları dileği ile. Kardeşliğin yükü ağırdır, her omuz taşıyamaz. Doğru bir şeyler yapmak istiyorsan arkadaşlarına iyilik etmeyi sürdür, kötülük etmeyi aklından bile geçirme.


Değişip duran şu zamana ayak uyduramadık belki, zamansız gidişlerin içinde yapayalnız kaldık. Onun riya ve aldatmacalarla elde edileceğini sananlar hep aldanmışlardır. Yanında mutluluğun nirvanasına ulaştığım meleeekk.


Bizim o anılarımız eskimeyeceeek üstüne daha çok daha güzell anılar eklenecek. Gerçek dostluk, ayrı bedenlerin âdeta bir kalple yaşamasıdır. Zîrâ gerçek dostluk, iki gönül arasındaki cereyan hattı gibidir. Arkadaşlık mesajlarından birini facebook yazıları, şarabın. Islanmaktan korkmayan bir kelebek gibi seni sevdim.


Anlamlı sözler sayfamızda en güzel sözler ve anlamlı yazılar ile hazırlanmış resimli yazıları bulabilirsiniz. Her türlü yazı örnekleri, yazarların yazıları ve şairlerin şiirlerini okuyabilirsiniz. Yolculuk sırasında bir tartışma yaşandı ve arkadaşlardan biri ötekine tokat attı. Bütün bölümler fotoğraflı olacaktır. Hadi o zaman okumaya başlayın.


Ne güzel bir duygudur hayatında en çok sevdiğin, değer verdiğin, gönlünün en güzel yerinde taşıdığın insanlara ''iyi ki varsın'' diyebilmek. AİLE:Senin için bütün ömrünü harcayan, her fedakarlığa katlanan, hakları hiçbir zaman ödenmeyen sevgi sevgi dolu insanlar. Kısaca hiç okumayın buradaki yazıları bence, vakit kaybı olur sizin için.


Dostluk yazıları tumblr

Mükemmel bir kişilik, örnek arkadaş, sevgili Okan'a. Tumblr Yazıları Short Story. Biraz kısa oldu sanırım, ama yine de her okuyuşunda beni hatırlarsın.


Bu linki görmek için izniniz yok Giriş yap veya üye ol. Aynı Kategoriden Bu Konulara da Bakabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar