24 Aralık 2018 Pazartesi

Telefonum kayboldu şarjı bitti

Güvenlik şirketi Lookout, şarjı biten kayıp telefonlar için yeni bir uygulama geliştirdi. Akıllı telefonları virüs, casus yazılımlardan koruyan, içindeki verileri yedekleyip yeniden yükleyen ve daha da önemlisi kayıp veya çalıntı cihazların yerini tespit. Eğer telefonun şarjı var ve açık ise bulmamız kolaydır.


Ancak telefon kapalı veya şarjı bitmiş ise o zaman telefonu bulmaya çalışmak sinir bozucu olmaktadır. Hele stresli olduğumuz zaman telefonu aramak tam bir çiledir. Anasayfa Portal Forum Kuralları Sık. Kaybolan cebinizin konumunu belirlemek için kullanabileceğiniz birçok uygulama var.


Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu yani BTK tarafından belli düzenlemelere tabi tutulan kayıp – çalıntı telefonlar ile ilgili yapılması gerekenler yönetmeliklerle belirlenmiş durumda. Bu yazıda, son derece üzücü olaylardan olan çalınan ya da kaybedilen telefon. Bu sabah şarja takılıydı ve gayet iyi bi şekilde çalışıyordu, ancak öğlen eve geldiğimde telefon kapanmıştı güç tuşuna basılı tuttum, bataryayı taktım çıkardım hatta reset atmaya bile çalıştım ama nafile zaten reset atmak için çabaladığımda da hiçbir tepki vermedi telefonum. Sabah baktığımda ise olmuştu ve telefonum şarjı çabuk bitmeye başladı.


Huawei Mate Lite Güncelleme Kayboldu. Telefonum samsung smini. Dalga geçer gibi güncelleme. Cep telefonum şarj olmuyor sorunu çözüm önerileri : Şarj aletiniz deşarj olabilir. Samsung Galaxy telefonlar ortalama olarak 1dk içerisinde şarj olmaktadır.


Samsung telefonunuzun şarj aleti belli bir kullanım süresinden sonra telefonunuzu tam verimli bir şekilde şarj edemez. Gidip telefonumu şarj edelim’ diye evine götürdüğü üniversite öğrencisi H. Hiçbir şekilde ne mesajlarda, ne whatsapp ta, ne internette hiç birşey yazamıyorum. Yaklaşık iki yıldır samsung e2kullanıyorum ve telefonum aydır bozulup duruyor.


Sürekli arıza çıkartmasına. Zenfone yüzde şarj varken kapandı ve açılmadi şarj almıyor ne yapmalıyım sorusuna Webtekno. Nokia Nie kullanıyorum. PIN kodunu girdim ardından knock code girdim.


Knock codu sadece bikez girmeme rağmen telefon birden kez kodu yanlış girdiniz uyarısı verdi. Kamerada Titreme, Kamera Logosu Kayboldu Sorunları İçin Ne Yapabilirim? Parayanın ismi görünmüyor. ID Çalışmıyor Ne Yapabilirim ? ID Sorun Yaşıyorum Ne Yapabilirim? Takside düştüğüne eminiz.


Allah yardımcımız olsun da geri getirir inş. Arkadaşlar benimde bugun telefonum kayboldu yada düşürdümm bulmam için dua ederseniz sevinirim şimdiden ALLAH razı olsun. Benim 5s var ay önce aldım ay garantisi mevcut ve çizik dahi yok geçen günlerde şarjı bitti ve kapandi taktim ama kabloyu gormuyordu hiçbir şekilde telefoncuya goturdum başka şarj aletletine taktı aynı sorun vardı bende garantiye yolladim acaba ne olur. Abi telefonum sedge ay oldu alalı telefonu şarja takmadan önce baktım yüzde 3tü taktığım an baktım yüzde olmuş en sonda telefon şarj bitti diye kapatlndı sonra telefonu şarja taktım açtım yüzde olmuş neolur acil yardım batarya mı boxuldu lütfen.


Güzel bir hafta sonu telefonum ile güzelce oyun oynıyım, internette sörf yapayım derken telefon birden açılıp kapanmaya başladı. Garanti bitti dediğim de ise bize bir kaç gün ver halledelim. Ne yapacaksınız diyorum, cevap yok.


Bende güvenip veremedim tabi. Galeri açılmıyor , kasıyor, donuyor sorunu olan. Son zamanlarda, çıkardığı Gile telefon pazarındaki konumunu oldukça yükselten LG, birçok kullanıcı tarafından en çok tercih edilen cihazın satışlarına yetişemiyor. Teknik özellikleri, geniş ekranı, hızlı işlemcisi ve fiyatı ile geçekten şu an piyasadaki en iyi ilk üç telefon arasında olan LG G3’te de her telefonda olduğu gibi bazı fiziksel sorunlar yer alıyor.


USB adaptörünüzde kopma veya eğilmiş uçlar gibi hasar belirtileri olup olmadığını kontrol edin. Hasarlı aksesuarları kullanmayın. Bir duvar prizi kullanın ve şarj kablonuz, USB duvar adaptörünüz, elektrik prizi ve AC güç kablosu arasındaki bağlantıların sıkı olduğundan emin olun ya da.


Hat kapandı hemen açtırmalıyım. Herkese haber vermeliyim. Puan sorgulama ve bu sorgulama ile ilgili tüm cevaplara bu sayfa üzerinden ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar