26 Şubat 2015 Perşembe

Ankara nın gece hayatı

Ankara nın gece hayatı

Hayatımda bu kadar kötü bir yemek yediğimi henüz hatırlamıyorum. Ankara’nın berbat bir şehir olduğu fikri bana bu yemekle aklıma kazındı. Sonra oradan hemen ayrıldım ve kalacağım yurda yerleştim. Ankara’da Gece Hayatı yok, öğrenciler var” Meşhur bir laf vardır.


Gerçekten de Ankara’da, Avrupa şehirlerinde ve İstanbul’dan alıştığımız gibi bir gece hayatı bulmak pek mümkün değil. Ankara gece hayatı, kendi trendini oluşturacak kadar meşhur. Bu mekanlarda eğlence son hızı ile sabaha kadar devam eder. Foursquare en iyi kullanıcı deneyimini yaşatmak, görebileceğiniz reklamları kişiselleştirmek ve reklam verenlerin reklam kampanyalarının sonuçlarını ölçebilmelerine yardımcı olmak için çerezler kullanmaktadır. Ankara ilinde gece hayatı oldukça renkli ve canlı geçmektedir.


Bu canlılığı sağlayan ögenin başında ise öğrenciler gelmektedir. Onlarca üniversiteye ve dolayısıyla üniversite çağındaki binlerce gence ev. Profesionel olarak çalışmaya başlamıştır. Ulus metro durağında inildiğinde meclise yürüyerek dakikada gidebilirsiniz. Ankara Gezi Planı, Gezilecek Yerler ve Gece Hayatı Rehberi.


Safsata Ankara- Yeni Nesil Meyhane. Canlı müzik, ufak mezeler, meyveler, şişesiz ucuza içki içmek isteyenlerin yeri. Otuza yakın eğlence mekânı ile dikkat çekmektedir. Birçok ünlünün sahne aldığı popüler mekânlar ilk bakışta dikkat çekmektedir. Vesikalı Yarim‘ filminden bir sahne ile başlayan mini dizi, ilk bölümünden itibaren kendi gece hayatı kurallarının içinde oluşan bu eğlence hayatını insan-mekan ilişkileri üzerinden konu edilerek yalın ve tarafsız bir dil ile seyircilerine aktarıyor.


Hava Kuvvetleri Müzesi Nerede Nasıl Gidilir. Bilindiği üzere Ankara, büyük üç şehirlerimizden ve ayrıca da Başkentimiz olmaktadır. Burada yerli ve yabancı sanatçıları dinleyebilir, sevgilinizle beraber eğlenceli bir hafta sonu geçirebilirsiniz. ANKARA GECE HAYATI SEXİ MİNİK KUŞ BERİVAN VE CEYLAN. Skip navigation Sign in.


Bursa gibi renkli gece hayatı ile öne çıkan yerlerde de şubesi olan Jolly Joker’in Ankara’daki mekanı da bir hayli ünlü ve sene boyunca ünlü sanatçılara ev sahipliği yapıyor. Rotterdam Gece Hayatı Gezilecek Yerler Barlar Gece Kulübü. Ankara adının kaynağı ile ilgili olarak ilk bilgileri antik yazar Stephanos Byzantinostan öğreniyoruz. Bir önceki yazımız olan Çankaya Gezilecek Yerler başlıklı makalemizde Çankaya Disko Bar Gece Hayatı, Çankaya Festialleri Şenlikleri ve Çankaya Gezilecek Yerler hakkında bilgiler verilmektedir. Sadece Türkçe pop çaldığı için Çeşme ve Türkbükü popülasyonunun Ankara versiyonu.


Her zevke hitap edebilen eğlence olanakları arasında özellikle cebeci pavyon ve tavernalarıylada ünlüdür. New castle, the pub, borsa ve las tapas başkentimizin güzide publarındandır. Bak Ankara ekibi dedik ki çok yoruluyoruz bari sizlere tanıttığımız yerlerden araya bir iki tane de eğlenebileceğimiz bir yeri ziyaret edelim ki eğlenirken de boş.


Ankara nın gece hayatı

Blue tv de yayınlanacak olan ‘Pavyon’ isimli belgesel beş bölümden oluşacak. Bugün sizin için Club tarzı mekanları araştırdık ve yoruma açık bir şekilde değerlendirmenize sunuyoruz. Merhabalar herkeze ben ortalama iki ayda bir kere olarak kieve giden bi abiniz ve ya kardeşiniz deyim kievi iki yıldır ziyaret ediyorum. Her ziyaretim de de mutlaka masaja giderim.


Kardeşim şu internette bir tane arkadaşta guzel bir salon adı yazmaz mı yazmaz bende mecburen her gittiğimde salon salon. Istanbul un ünlü club i Black Club artık Ankara da sizlerle. Cankaya Gaziosmanpaşada bulunan Hilton Otelin alt katında hizmete giren Black Club Ankara nin sevilen djleri ile çarşamba, cuma ve cumartesi günleri Türkçe ve yabancı şarkılar ile sizleri maksimum eğlendirecek.


Ankara nın gece hayatı

Gelişmekte olan bir semt. Ankaralıların tercihi olan semt, her zaman hareketli. Daha çok lüks konut ve villalar inşa ediliyor. Park Caddesi de yeni lüks mekânların ve alışveriş hayatının taşınmaya başladığı bir cadde.


Bürokrasinin resmi yüzünün yanı sıra sahip olduğu üniversiteler sayesinde binlerce gencin yaşadığı Ankara, İstanbul’dakine benzer bir gece hayatı çeşitliliğine sahip olmasa da eğlence anlayışını Ankara pavyonlarıyla sınırlandırmak büyük haksızlık olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar