24 Şubat 2015 Salı

Interpals kaydol

Interpals kaydol

InterPals is a friendly community of over million friends, language learners, travelers and penpals. Use InterPals to meet people and travelers from other countries, practice languages with native speakers, make new friends and make your world more connected and fun! Bir türlü kayıt yaptıramadım , nasıl yapacağım konusunda fikri olan var mı? Diğer konusu altında soruldu.


Interpals kaydol

Do you have an InterPals friendship story? I use interpals total 6~7years. I met nice friend from Turkey, she is Meltem and she is my best friend. I made her and my mother a pen pal friend.


Penpals for the social era! Make new friends from around the world on the original penpal site! Find a native speaker to practice with! Uluslararası boyutta olanından. PenPal World features over 000pen pals from every country all over the world.


Dil öğrenmek için en çok bu siteyi aktif olarak kullanmaktayım. Klasik mektup gönderme sistemine penpal camiasında snailmailing deniyor. For any suggestions please send an e-mail,a message from interpals, or simply comment here. Reklamlara boğulmadan, farklı kaynaklardan tamamen tarafsız içerikleri okuyun.


Internet Download Manager (IDM), internet üzerinden dosyaları bilgisayarınıza kata kadar daha hızlı bir şekilde indirmenize olanak sağlayan güçlü bir dosya indirme yöneticisidir. Oldukça temiz ve iyi organize edilmiş bir kullanıcı arayüzüne sahip olan IDMAN, büyük ve iyi. Wattpad’e ilk katıldığınızda hesabınıza bağlı olan e-posta adresini doğrulamanızı istiyoruz. Bu basit ve çabuk bir işlemdir ve bunu.


D siteye girdikten sonra sağ üstte üye ol butonundan üye oluyoruz. Tüm ülkelerden insanların sohbet amaçlı kullandığı, erotik içeriklere sahip olmayan, ücretsiz ve seviyeli bir arkadaşlık sitesi. Yabancı bir dil öğreniyorsanız burada pratik yapabileceğiniz bir çok imkana sahipsiniz.


Korefanı olma işini abartıp insanları sıkanlar da olmuş demek ki. Bu yüzden lütfen daha düşünceli olalım. Herkes Kpop sevmek zorunda değil. Zynpp_ Profili - KizlarSoruyor.


Hi penpal uygulamasıyla hala tanışmadınız mı? Ayrıca sadece Koreli değil, dünyanın her yerinden arkadaş edinme konusunda daha kapsamlı bir site. O yüzden burayı tercih etmenizde fayda var. Bende ilk yabancı arkadaşımı orada edindim.


En cok sevdigim sitedir. Yapmanız gereken tek sey oraya kayıt olup kendinize bir profil olusturmak. Diger bir internet sitemiz Meet me. Burası tıpkı facebook gibi. Fotograf atabiliyorsunuz.


Gerçi facebookla baglantılı zaten. Pals : Kolayca kaybolup bütün Ülkelerden arkadaş edinebileceğiniz bir site. Yaklaşık kişinin kaydı var. Bu siteyi kullanmak istiyorsanız az da olsa bir İngilizceye ihtiyacınız var. Koreli burda kendini İngilizce tanıtıyor sadece koreliler değil bütün ülkeler.


Manisa Celal Bayar Üniversitesi Bilgi Sistemleri. Interpals sitesinden bi arkadaşın yolladığı kart :3.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar