18 Şubat 2015 Çarşamba

Spotify bunu şu anda çalamıyor hatası

Spotify çevrimdışı veya İnternet bağlantısı bulunamadı diyen hata mesajları. Sorunları gidermeyi, özellikleri öğren ve sorularının cevaplarını bul. Bizi izlemeye devam edebilmen için ihtiyaç duyduğun her şey.


Dinleyiciler, sanatçılar, markalar, geliştiriciler ve aynı zamanda müzik tutkunları için. Daha önceleri bilgisayarımdan spotify kullanabiliyordum ancak şu an telefonumda kullanabiliyorum başka bilgisayarlarda da kullanabiliyorum bir tek kendi bilgisayarımda kullanamıyorum. Bu şarkı kullanılamıyor dosya bilgisayarında varsa aktarabilirsin uyarısı veriyor. Windows Media Player`ınızda medya oynatırken aşağıdaki hata mesajını alırsanız, bu mesaj size yardımcı olacaktır. Groove uygulaması veya Windows 10`daki Film ve TV uygulaması: Oynatım yapılamıyor.


Başka bir uygulama şu anda sesinizi kontrol ediyor. Burada dinlemek için uygulamayı kapatın ve tekrar deneyin. Stereo Mix ses çalmıyor (Skype üzerinden müzik çalmaya çalışılıyor) hatası, bir sistem veya uygulama bileşeni tarafından normal işlemlerinden birini doğru şekilde çalıştırmamaktır. Sıcak Çözümler - ÜSTÜN YAZILIM YAZILIMI. Müzik satın almak için parça ya da albümlerin yanındaki satın alma düğmelerine tıkla.


Bu çalma listesi şu anda boş. Araman kataloğumuzdaki herhangi birşeyle eşleşmedi. Lütfen her kelimenin doğru yazıldığından emin ol. Daha farklı ya da basit aramalar da deneyebilirsin.


Bu en çok dinlenenler listesi şu anda boş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar