24 Şubat 2015 Salı

Mikro jump demo

Mikro jump demo

Programlarımızla tanışarak, işletmenizin ihtiyaçlarını en doğru şekilde. Tüm ticari işlemlerinizi tek. Fatura , eDefter Yardımcısı. Derslerimiz samimiyet ve içtenlikle devam edecektir. MİKRO JUMP İLE NELER YAPABİLİRSİNİZ?


Mikro jump demo

Stok giriş- çıkış hareketlerini takip ederek, stok envanterlerini yönetip hatalı satın almaların önüne geçebilirsiniz. Potansiyel müşterilerinizi ve müşterilerinin bilgilerini kayıt altına alarak tekliften siparişe kadar etkin müşteri ve satış yönetimi yapabilirsiniz. Siz de KOBİ olarak kontrolü büyümek, rekabette öne çıkmak. Birden fazla sektörle ilgilenen ve birden fazla şubesi olan işletmeler. Demo Talebiniz İçin Bize Ulaşın.


Sadece ürüne değil de kurumsal bir çözüm ortağına sahip olmak isteyen işletmeler. Bu Sayfa Henüz Yapım Aşamasındadır. Toshiba Bütünleşik ÖKC Sistemleri. Boylam Dokunmatik Hızlı Satış Yazar Kasa. Ingenico Yeni Nesil Yazar Kasa POS.


Pidion Yeni Nesil Yazar Kasa POS. Ağırlıklı olarak çalışan sayısı ve üzeri olan büyük ve orta ölçekli işletmeler. X Gelişen teknolojilerle birlikte yükselen cloud bilişim, yeni bir alternatif olarak karşınıza çıkıyor. Mikro Jump Yazılımı Dokatek Bilişim Tic.


Büyük Ölçekli İşletmeler için. Hisar Bilgisayar - Tüm hakları saklıdır. MiKRO JUMP HANGi ANA MODÜLLERi iÇERiR? Siz de büyümek istiyorsanız, ücretsiz demo için hemen mikro. Kurumunuzdaki işleyişi hızlandıracak, zamandan tasarruf etmenizi sağlayacak çözümler ile tanışın.


Program içinden bankalarla bilgi alışverişi yaparak, finansal hareketlerinizi daha kolay ve hızlı yönetebilirsiniz. Kasa, banka, kredi, çek ve senet işlemlerinizi yapıp nakit akışınızı etkin bir şekilde yönetebilirsiniz. Diğer mikro yazılım evi programlarında olduğu gibi aynı şekilde yazılım ekibimiz tarafından yapılandırılmıştır. MÜŞTERİMİZ OLMAK İSTERMİSİNİZ.


Siz de iş süreçlerini verimli ve karlı bir şekilde yönetmek, analizler ve veriler ışığında doğru kararlar. Personel yönetimi ile çalışanlarınızı sicil kartlarından puantaj işlemlerine, borç ve devir tanımlamalarından izin kartlarına kadar her detayda kusursuz takip edebilirsiniz. Fark varsa da fiyat farkı faturasını sistemden otomatik üretebilirsiniz. Mobilya ve koltuk üretim otomasyonları ve özel yazılım çözümleri.


Mikro jump demo

Kurulum ile alakalı Destek için firmamız ile iletişim kurabilirsiniz. Ayrıca Kurumsal bakım anlaşmaları anlaşmaları teknik servis web tasarım data kurtarma ve güvenlik sistemleri çözümleri sunmaktadır. Esnaf ve Serbest Meslek sahipleri. Genel muhasebe takibini mali müşavir vasıtası ile takip eden küçük ölçekli işletmeler.


Yorumları: Konuları: 1Received: in postsGiven: Kayıt Tarihi: 17. Tekliflerinizi verebilir , Bu tekliflere istinaden sipariş alabilirsiniz. C PRO for PIC has native support for hardware step-by-step In-Circuit Debugger when used with fast USB 2. Ekibimize katılmak ve başarılı işlerin altına imza atmak ister misiniz?


It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help. Aynı sektörde uzun yıllar birlikte çalışan iki arkadaş olan Melih AKBAYIR ve Yunus Emre DELİBALTA tarafından kurulan.


Uyumsoft ERP , Farklı veri tabanları ve iş modellleri ile tüm işletmelere Uyumsoft ERP iş sistemleri sunan Uyumsoft’un sektör bağımsız geliştirilmiş modülleri ile işletme kaynaklarınızı ve süreçlerini bütünleşik bir yapıda uçtan uca yönetebilirsiniz. Připojte se na LinkedIn - je to zdarma! Grow your team on GitHub.


GitHub is home to over million developers use GitHub to host and review code, manage projects, and build software together across more than 1million repositories.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar