19 Şubat 2015 Perşembe

Arkadaşa güzel mesajlar

Arkadaşa güzel mesajlar

Kaybetmeyi göze alamayacak kadar dostum yok. Sorgusuz sualsiz zor gününde yanında olana ne denir? Kucaklamaya kollarının yetmeyeceği bir ağaç bir tohumla başlar, en uzun yolculuklar küçük bir adımla, gerçek dostluklar ise küçük bir tebessümle başlar.


Arkadaşa güzel mesajlar

Arkadaşa Güzel Mesajlar. Zaman geçer, güller solar, demir paslanır ama benim sana olan arkadaşlığım ne solar, ne de paslanır canım arkadaşım. Sen bir gül ol bende o gülün dikeni olayım, ben diken olmaya razıyım yeter ki her zaman seninle birlikte olayım. Bu yazımızda sizler için hazırlamış olduğumuz arkadaşa söylenecek güzel sözler yazımızda hem kısa ama anlamlı sözler, hem de uzun sözler hazırladık.


Sayfamızda yer alan sözleri gerçek dostum, arkadaşım dediğiniz kişilere sosyal medya veya mesaj yoluyla iletebilirsiniz. Bu güzel sayfada sizler için arkadaşa en güzel günaydın mesajlarını hazırladık. Sayfadaki arkadaşa anlamlı günaydın mesajlarını facebook, twitter ve whatsapp ile paylaşın. ARKADAŞA GÜZEL GÜNAYDIN MESAJLARI. Sponsorlu Bağlantılar Dost Site.


Arkadaşa güzel mesajlar

Unutmayalım ki Her dost bazen ince güzel bir sözü, bazen de kendini değerli hissettiren anlamlı bir mesaj bekler. Sadece sırdaş değil yoldaş oldun yoluma. O yüzden içinizden geldiği gibi ona övgü dolu sözler söylemeli ve onu mutlu etmelisiniz. Düşmanımın nefreti dostumun sevgisinden daha gerçektir. Kuzene Günaydın Mesajları.


Gecenin en güzel karanlığına gözlerini yumduğunda aklına ben geleyim iyi akşamlar bir tanem. Güzel bir gün, umut dolu, neşe dolu, arkadaşça, yaşam dolu, değerli bir gün, ılımlı,. Dur bir dakika once bana bir opucuk, sonra seni seviyorum, tamam şimdi uyayabilirsin. En güzel sözler ve en güzel mesajlar. Yine sıçrayarak uyandım uykumdan, ağlayasıya özlemiştim seni, bir özlem ki birikmişti gözkapaklarımda, dokunsalar.


Bu sayfamızda sevgi sözleri, kısa sevgi sözleri, sevgi statuslari. Gerçek arkadaşı olmamak, yalnızlığın en kötüsüdür. Samimi siyahları samimiyetsiz rengârenk gökkuşaklarına tercih ederim. Yalnızca en güzel günlerimizde değil hayatın en acı günlerinde de yanımızda yer alan arkadaşlarımızın doğum günleri biraz daha önemli oluyor. Sizlerinde sayfamıza katkı sağlamak isterseniz yorum kutusuna güzel sözlerinizi bekliyoruz.


Sitemizi Sosyal medya hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz. Ne eksik ne fazlasını ara ve seni üzenle asla uğraşma! Diğer taraftan geç kalmadan doğum günü hediyesi seçiminizi de yapmış olmalısınız.


Gönlünden geçen her güzel şeyin, hayalden çıkıp gerçeğe dönüşmesi dileğiyle hayırlı ve mutlu geceler. Bugün geçmiş günlerden, geleceğin de bugünlerden daha güzel olsun. Doğum günlerin hep böyle mutlu olsun. Son derece önemli olan uygun ve mutlu edecek bir erkek arkadaşın bulunmasıyla birlikte önem kazanan erkek arkadaşa doğum günü mesajları birçok yönden farklılıklar taşımaktadır.


Bayanlar özelinde çok daha yapıcı olmanın dışında sürpriz niteliği de taşıyan bu mesajlar erkeklerin hoşuna gidecek nitelikte olmaktadır. Sayfamızdaki arkadaşa güzel özlü sözleri facebook, twitter ve whatsapp ile sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Manşet: Gerçek bir dosta sahipsen dünyanın geri kalanına ihtiyacın yoktur. Doğru adrestesiniz en güzel arkadaşa doğum günü mesajları, en mutlu eden arkadaşa doğum günü mesajları ve daha nice birbirinden güzel arkadaşa doğum günü mesajları sizleri bu sayfamızda bekliyor.


Sizlerinde varsa arkadaşa doğum günü mesajlarınız, arkadaşa doğum günü mesajları sayfamıza yorum olarak bırakabilirsiniz. Laf sokucu mesajlar iyi düşünülürse karşınızdakine birçok şeyi anlatır. Laf koyan sözler ağızdan bir kez çıktı mı? Yaydan fırlayan ok gibi artık geri dönüşü yoktur. Eski sevgiliye laf sokucu sözler ve arkadaşa laf sokan sözler ve mesajlar sayfamızda.


Tıkanı veriyorum yazarken aslında korkuyorum nasıl bi tepki vereceğini düşünmekten içim içimi yiyor. Allah kahretsn beni belkide en iyi yol unutmaktır her şeyi. Yaşadığımız o güzel konuşmalarımızı filan ama aşk unutulmayacak kadar değerli.


Sıradan ve özensiz ‘’tebrik ederim’’ tarzı mesajlar yerine süslü ve anlamlı güzel mesajlar yollamak çok daha etkileyici olanıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar