20 Şubat 2015 Cuma

Ikü web

Kısa Bir Başlangıç” adıyla okurlarla buluşan seçkinin ilk dört kitabı olan ‘Felsefe’, ‘Demokrasi. KÜ Web Sitesi, en iyi içerik yönetim alt yapılarından biri olan Drupal framework kullanılarak BST yazılım birimi tarafından kodlanmıştır. Sağlam altyapısıyla bütün sistemlerimiz tek bir çatı altına toplanmış, bu sayede bütün sistemler ile entegrasyonu sağlanmıştır.


Ikü web

The internet address to access İKÜ e-mail service from web is mail. When logging in you must type your e-mail addres as username and UNIPASS password as your password. To set up your e-mail account on Microsoft Outlook please ask for assistance from IST offices. KÜ Mimarlık Fakültesi, uluslararası yetkinliğe sahip, yaratıcı, girişimci ve yenilikleri takip eden mimarlar yetiştirir.


Ayrıca İKÜ Rehber uygulamasını kullanarak bağlı bulunulan birim, a soyad gibi kriterlere göre arama yaptırabilir, daha detaylı iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. KÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi, kaliteli eğitim olanakları ve çok yönlülük esaslı bütünleşik eğitim anlayışıyla geleceğin sağlık çalışanlarını yetiştirir. Moleküler Spektroskopi ve Biyolojik Malzemelere Uygulamaları” başlıklı bir çalıştay düzenleyecek.


KÜ Matematik-Bilgisayar Bölümü akademisyenlerimizden Dr. KÜ Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Program Başkanı Öğr. Pelin Tuna, Özgür İstanbul gazetesine röportaj verdi.


Konu Turizmse, İşin Kültürde! Kültür Üniversitesi, öğrencilerinin sportif faaliyetlerini destekler ve sporu bir. Veri Madenciliği Yaklaşımı ile Kalite Kontrol. Budapeşte’de bulunan partner üniversitemiz National University of Public Service’den personel, 6-Mayıs tarihleri arasında İKÜ Uluslararası İlişkiler Birimi’ni ziyaret ettiler. KÜ Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Uygulama ve Araştırma Merkezi, öğrenci ve yakınlarının yaşamları boyunca karşılaşabilecekleri eğitsel ve sosyo-psikolojik sorunlarla baş etmelerine yardımcı olmayı hedefleyen bir hizmet birimi olmanın yanı sıra, aynı zamanda akademik bir araştırma platformudur.


KÜ Mezunlar Derneği (İKÜMED) “Mezunlarımızın sosyal, kültürel, sportif, mesleki ve bilimsel yaşantılarına katkıda bulunmak, üyeler arası dayanışmayı, yardımlaşmayı arttırmak, iş olanakları sağlamak, üyelerin ve öğrencilerin sorunlarıyla ilgilenmek,. YÖK tarafından da desteklenen ve örnek gösterilen bu açılım kapsamında tüm bölümlerimiz arasındaki ortak müfredatların. Film ve Animasyon Bölümü, “Animasyon Haftası” kapsamında Nisan-Mayıs tarihleri arasında söyleşi, atölye, film gösterimi ve çözümleme ile tanıtım seminerleri düzenledi.


KÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na dilekçe ile. Eğitmen Derya Soğuksu moderatörlüğünde 14. Kurucusu Berk Uzek’in konuşmacı olacağı etkinlik, Nisan Çarşamba günü 11.


Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim elemanlarımızdan Arş. Kültür Noktası olarak öğrencilerimizin ilgi alanlarına göre boş zamanlarını değerlendirmelerini, yeni ilgi alanları edinmelerini, birlikte eğlenerek öğrenme alışkanlığı kazanmalarını, bilgi, beceri ve yaratıcılıklarını arttırmalarını önemsiyoruz. Reel (Gerçel) Sayı Sistemi 1. Temel Tanımlar Bu derste küme ve reel sayılar için standart notasyonlar kullanılacaktır.


KÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü, yaratıcı faaliyetleri ve topluma hizmeti ile ulusal ve uluslararası düzeyde saygın ve lider bir bölümdür. Yaz Dönemi Staj Dosyası Teslim Tarihleri. STUDENT EXPERIENCE IN İKÜ. Summer School Applications.


Ikü web

Dear Students, summer school applications have started. KÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü, Kasım Çarşamba günü Öğr. Bülent Şenver eşliğinde Denizbank’a teknik gezi düzenledi. Kültür Ünivesitesi (İKÜ) Kurumsal İletişim Daire Başkanlığı: İKÜ Medya İlişkileri, Sosyal Medya, Basın, Etkinlik Talep Formu.


KÜ Girişimcilik Bölümü, Nisan Çarşamba günü Özel Avcılar Kozmos Yazılım Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Gebze-İzmit’te bulunan PG firmasına teknik gezi düzenleyecek. KÜ Grafik Tasarımı Programı, öğrencilerini mesleklerine dair profesyonel bir bakışa sahip olan, yaratıcı tasarımcılar olarak yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Kredi Kartı İle Ödeme, SAP-Orion Üzerinden Ödeme planı yapıp ödemelerimizi yine Orion üzerinden kredi kartı ile ödeyebiliriz.


Nakit ödemelerde, Orion üzerinden ödeme planı oluşturduktan sonra en yakın İş bankası şubesine giderek bankaların ‘B’ ekranlarından, kurum kodu=ve Öğrenci numaranızı banka görevlisine söyleyerek ödemenizi masrafsız olarak. Definition : Mandatory Internship is a practice carried out in public or private enterprises in engineering (relevant department) related fields starting from the end of the fourth semester until graduation. KÜ Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü, ülke genelindeki FTR öğrencilerini güncel Fizyoterapi yaklaşımları hakkında bilgilendirmek amacıyla “5. Ulusal Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Öğrenci Kongresi” düzenlenecek.


Türkiye Fizyoterapistler Derneği işbirliğinde gerçekleştirilecek kongreye, 7-Aralık tarihlerinde 08.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar