19 Şubat 2015 Perşembe

Ortak aranıyor ankara

Ortak aranıyor ankara

Van Erciş’te yüksek cirolu cafeye işletmeci ortak aranıyor. Farklı iş kolları ile ilgilendiğimiz için yüzde payımızı devralacak. FİNANSÖR ORTAK ARIYORUZ. Plastik geri dönüşüm işine ortak aranıyor.


Merkezi yerde bulunan muhasebe ofisime müşterileri olan muhasebeci ya da mali müşavir ortak arıyorum. Aramanıza uygun yeni ilanlardan ilk siz haberdar olun: ortak ankara şehir. Resmi kurumların inşaat tadilat onarım ihalelerine katılabilen üst yapı iş bitirme belgesine sahip şirketime ihale teminatı sağlayabilecek ortak aramaktayım.


Sorumlusu olduğumuz çeşitli sitelerin bahçe,havuzuna bakacak ve ortak alan temizliği yapabilecek mobil site görevlisine ihtiyacımız vardır. ARKÖY’deki denize sıfır yataklı otelime, komple devir veya ortak ariyorum. Otel içerisinde 2kişilik balık restaurant 4kişilik cafebar, ve 4kişilik nargile salonu bulunmaktadır. Tam zamanlı, dönemsel ve yarı zamanlı iş ilanları. Detaylar için sizinle iletişime geçsinler.


Ortak aranıyor ankara

Ortak Arayanlar – İkitelli. Ev tekstili, mobilya ve aksesuarları uzerine kendi tasarımlarımızı uretip hazırdaki satış kanalımıza toptan satış yapacağımız bir iş kurmak için sermayedar ortak aranıyor. En güvenilir Ankara iş verenleri. Yatırımcı veya girişimci iseniz burada yer alan iş imkanları sizi ilgilendirebilir.


Resteurant Imbiss pizzarie ortak aranıyor. Avukat iş ilanları kariyer. Kariyerinize yön vermek için güncel iş ilanlarına şimdi bi’ göz atın ve online başvuruda bulmayı unutmayın!


Daha sonra seçtiğiniz alanla ilgili piyasa araştırması yapmanız ve bir fizibilite raporu hazırlamanız gerekmektedir. Acil damacana suya kar ortağı aranıyor, ortak aranıyor iş ilanları, ortak arayan, damacana su ortak iş ilanı, ortak arayanlar, ortak aranıyor iş ilanları sayfası v. Ankarada vasıflı, vasıfsız bay eleman, vasıfsız bayan eleman-işçi arayan iş yerleri, fabrikalar ve firmalar. Ankara iş ilanları arasından, kendine uygun olanlara hemen iş başvurusu yap sen aradığın işe, firmalar aradığı elemana kavuşsun. Bulmanın Zor Olduğunu Mu Düşüyorsun? Düşündüğün kadar zor değil!


Kendi mesleki yetkinliklerini bil ve Ankara iş ilanlarına. Ticari kazanç amaçlı ortaklıklar kurmak, iş projeleri geliştirmek, öz kaynak ağırlıklı üretimler yapmak, ihracat yapmak,. Devlet ihaleleri alan firmamıza ortak aranıyor. Urfa ve civarına karadeniz tarafından gidecekler ortak aranıyor. Büyük eşyam hiç yok birkaç parça eşyam var.


Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi. Esenyurtta bulunan yillik klinigimiz icin dis hekmi , ortak dis hekimi araniyor. Klinigimiz Esenyurt belediyesi, Esenyurt univ. Ve yeni yapilan AVM karsi caprazinda yer aliyor.


Diş Hekimi Arayanlar Ankara (Tümü). Alsepor ve Sıvapor için Yatırımcı Aranıyor. En İyi ve En Etkileyici Erkek Parfümleri. Hayirli olsun arladaslar bende ogretmenim. Babamin Nakliye kamyonu var.


Genelde Dogu Ve guney doguya calisiyor. Donuste ev esyasi getiriyolar. Nargile Kafe Ortağı aranıyor. Nüfüsu bin olan büyük bir kasabada nargile kafe.


Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz, ÜYELİK ve CV BİLGİSİ l CV FORMU talep etmez. Sonuçlanan İlanlar - ankarada ortak arıyorum. Sponsorlu Bağlantılar serigrafi ve tampon atölyesi işletiyorum reklam konusunda tecrübeli iş arkadaşı arıyorum ilgilenenler buradan yaza bilir saolun. Ankara konumundaki açık Kreş Ve iş ilanı dünyanın en büyük iş sitesi Indeed. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. Büyükbaş ve Küçükbaş Hayvancılığı İş İlanları mı arıyorsunuz? Aradığınız işi sahibinden. Galeriler Videolar Anketler.


Isparta Türkiye Spor Ispartayı. Herhangi bir sektörden anlayan işi kurup yürütebilecek ortak aranıyor. Musterıden,satıstan yana hıcbır sıkıntımız yok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar