26 Şubat 2016 Cuma

Çanpaş çankaya belediyesi

Dost Eli Onların Yanında. Parkları Bayramda da Ankaralıları Kucaklıyor. Genel-İş Sendikası arasında süren toplusözleşmedeki anlaşmazlık sona erdi. Belediyesi bünyesindeki Çanpaş A. TL brüt olarak verilecek seyyanen.


Türkiye Komünist Partisi greve giden işçilere destek açıklaması yayımladı. S İŞÇİ HAREKETİ has 1members. En son çankaya belediye haberleri anında burada. TL zam ve diğer maddeleri kabul etmeyeceklerini söyledi. Gece yarısı iş bırakan işçiler Çankaya bölgesindeki çöpleri toplamayarak, belediyenin.


Teklifi değerlendiren işçiler taleplerinin belli olduğunu ve bu yüzden belediye başkanının gelip kendileriyle görüşmesi gerektiğini belirterek temsilcilerini. Gelenek’in yeni sayısı Kemal Okuyan’ın Türkiye ile ABD arasındaki ilişkilere odaklanan güncel gelişmeleri tarihsel bir perspektifle ele alan yazısıyla açılıyor. Eğitim Daire Başkanı, Eğitim Daire Müdürü ve eğitim uzmanlarının katıldığı eğitimde üyelerimiz geçiş sonrası süreç hakkında bilgilendirildi, üyelerimizin bu konu hakkındaki.


Bu sitenin tüm hakları saklıdır. Bu web sitesi içerisindeki resimler, yazılar kaynak gösterilse dahi, izin alınmadan başka web sitelerine, ticari yayınlara aktarılamaz, kopyalanamaz, internet ve web ortamında ya da başka biçimde alenileştirilemez, basılıp çoğaltılamaz. Taşeronda Toplu İş Sözleşmesi sevindi.


Ancak bazı belediyeler , bünyesinde çalışan işçilerle yeni toplu sözleşmeye imza attı. Ali Aydin adlı kullanıcının profilini görüntüleyin. LinkedIn‘deki tam profili ve E. Geriye dönük alacaklarını istedi. Ankara’nın Çankaya ilçesinde belediye temizlik işçileri gece yarısı iş bırakarak eylem başlattı. Musa Karabuğa, yaşında, evli, üç babası bir temizlik işçisi.


Çanpaş çankaya belediyesi

Güvencesiz ve haklarından yoksun olarak çalışan taşeron işçileri çeşitli. DİSK’e bağlı Genel İş Sendikası arasında yürütülen toplu iş sözleşmesi (TİS) görüşmelerini protesto ederek eylem kararı aldı. Ali Aydın adlı profesyonellerin profillerini görüntüleyin.


Belde, imar, çanpaş ve Kadrolusu bir bütünün parçalarıdır. Toplu sözleşmesini imzalayacak ve talepleri de gayet makul ve haklarıdır. ANPAŞ işçisi yanlız değildir.


Yeni KHK yayınlandı (Mart 2017) Tam Liste.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar