25 Şubat 2016 Perşembe

Tek odalı kiralık ev

TL fiyatından başlayan kiralık konut bulunmaktadır. Bekara uygun tek oda calisana ögrenciye tek bayana uygundur. Almancam olmadığı için ev bulması biraz zor oluyor.


Ekim gibi kölne geçeceğim. Leipzigden köln e geliyorum. Kalkan İslamlar Köyünde bulunan tek odalı kişilik stüdyo kiralık balayı villasıdır. Balayı çiftlerine özel bu kiralık villamız havuz alanı korunaklı olup dışarıdan gözükmemektedir. Kiralık Daire - Ev (185) Kiralık.


Peki Budva’da hiç mi uzun dönem kiralık ev yok? Tabi ki var… metrekarelik bu yukarıda gördüğünüz yeni binada bulunan tek odalı dairenin aylık kira bedeli 3Euro… Bu arada Montenegro’da da çoğu Avrupa ülkesinde ve Amerika’da olduğu gibi, ilk ve son kirayı peşin alıyorlar. Yani bizdeki gibi depozito yok.


Tek odalı tip 3x7m ebatında için de WC tuvaleti, duşu ve lavabosu bulunan sıfır konteyner kirala. Arnavutköy ilçesi kiralık ev fiyatları metrekare bazında 7. Listeleme Vitrini Tüm Vitrin İlanları. Little Gemin Tek Odalı Evi. Bakırköy kiralık ev ilanlarını incelerken ev hakkında birçok detaya sitemizin ilanları arasından ulaşabilirsiniz. Talepleriniz doğrultusunda Bakırköy’deki en lüks kiralık dairelerden en uygun fiyatlı dairelere kadar tüm alternatifler Emlakjet çatısı altında yer almaktadır.


Makedonya’nın başkenti Üsküp şehrinde herkesin bütçesine göre kiralık ev bulmak mümkün. Balçova kiralık ev fiyatları ise yüzde 21. Onur kiralık daire fiyatları bir yılda yüzde 30. Konteynır Yapı Prefabrik ile kaliteli ürünler satın alın.


Tek odalı kiralık ev

Aradığınız kriterlerde 9adet günlük kiralık ev bulundu. Video turları izleyin, online olarak kiralayın ve yeni evinizin keyfini çıkarın! Köln de tek odalı kiralık daire arıyorum. Heilbronn yada Mannheim de aile için uygun yada odalı kiralık ev arıyorum. Frankfurt ve civarlarinda ev ariyorum.


Tek yatak odası, yatak odasında yer alan özel jakuzisi ve hemen önünde yer alan villaya özel havuzu ile sizlere eşsiz bir tatil deneyimi sunar. Ev ortamının sıcaklığını hissettiren Amerikan tarzı lüks ve geniş mutfağı, aynı lüks ve konfora sahip olan oturma grupları ile birlikte uydu anten ve televizyon sayesinde, günün farklı zamanları daha keyifli hale getirebilmektedir. Farklı çok sayıda ev, çok sayıda konum olduğundan ilanlar arasından seçiminizi yaparken özelliklere göre hareket edebilirsiniz. Daire seçiminizin çok odalı olması, çift banyolu olması gibi seçenekler üzerinden olması mümkündür. Ayrıca planladığınız tatil içinde denize yakın Mersin günlük kiralık ev çeşitlerimiz mevcuttur.


Tek odalı kiralık ev

Kuzey Kıbrıs Esentepe’de kiralık bir yazlık ev arıyorsanız, Bungalov Sunnydale temel ihtiyaçlarınızı karşılayacak nitelikte tasarlanmış, sade ancak kullanışlı bir seçenek olarak karşınıza çıkacaktır. Kalkan-Kızıltaş mevkiinde yer alan çocuk havuzlu,kalabalık aile ve arkadaş gruplarına hitap eden kiralık yazlık villa seçeneklerimizdendir. Toplamda yatak odalı,kişi kapasitelidir. Zemin katta Amerikan mutfaksalon ve bir çift kişilik oda,diğer odalar üst katta yer almaktadır.


Barların ve restaurantların yanı sıra çocuklar için lunapark, go-kartı ve alışveriş mekanları ile ünlü Hisarönü merkeze yalnızca 5metre ve dakika yürüyüş mesafesinde harika bir site içerisinde yer. Chisinau kiralık tek yatak odalı daire. Chısınau, Moldova Fiyatları Gör. Satılık Konteyner fiyatları, ikinci el, sıfır, kiralık. Tüm Kategorilerde Ara Antika Eşya Beyaz Eşya Bilgisayar Cep Telefonu Diğerleri Dükkan, Ofis Eşyaları Elektronik Eşya Emlak Ev, Bahçe Eşyaları Evcil Hayvan Giyim Eşyası Hobi İş, Eleman Arayanlar İş Makineleri Kitap, Dergi Koleksiyon.


Seaside Residence Sahile sıfır konumda inşaa edilmiş ve deniz manzaralıdır. Restoranlar, Barlar, Eğlence Merkezleri, Otobüs Durağı ve Alışveriş Merkezlerine yürüme mesafesindedir. Muhteşem GünBatımını izleyebileceğiniz tek yerdir Çalış Plajı. Doğası, Havası sizleri de etkileyecektir. Asansörlü bir binanın beşinci katında ,tek yatak odalı… Read More.


Villa Ev yılında inşa edilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar