22 Şubat 2016 Pazartesi

Giresun karagöl yaylasına nasıl gidilir

Kırkharman Obasında sağlam bir kilise ile beş değirmen kalıntısı bulunmaktadır. Ayrıca Çıkrıkkapı Obası nda km. Biraz konforsuz ve maceralı bir yol sizi bekliyor. Beyazsu Yaylasına Nerededir? Esasen Borçka ve Şavşat ilçelerini ayıran sınır olarak da adlandırılır.


Muhteşem doğa atmosferinin yer aldığı, oksijenin tavan yaptığı yaylalarda yerli ve yabancı turistlere rastlayabilirsiniz. Yağlıdere ve Kümbet yaylası üzerinden ulaşmak mümkündür. Nereye nasıl giderim, yol tarifi ve rota hesaplama. Bu sayfada bir yerden bir yere karayolu ile nasıl gidilebileceğini harita üzerinde öğrenebilir, yol tarifi alabilirsiniz.


Bazı yaylalara gidişiniz çok kolay olacak. Bunlar Kümbet ve Bektaş gibi meşhur olmuş yaylalar. Buralara dolmuşlarla ulaşmanız mümkün. Ancak gerçek yayla yaşamını beton evler olmadan görmek isterseniz özel araç kiralayıp gitmeniz gerekir. Fotoğrafçılar için ideal manzaralar mevcut.


Dereli mevkiinde yer alıyor. Bu yaylaların Otçu Göçlerinden doğduğu söylenmektedir. Karagöl haritası, telefonu. Desput Kayası ve suyu , Gelin Kayası görülmeye değer yerlerdir. Giresun’a km mesafede enfes bir yayla.


Kapalı bir yayla konumundaki bu alan bir vadi içerisindedir. Zengin bitki örtüsü ile yöre halkının rağbet ettiği bir piknik ve dinlenme yeridir. Yürüyüş parkurları rakımı 2. Birinci yoldan gidilince km. Havalimanından şehir merkezine Havaş servisleri var (bilet fiyatı: TL), hava alanı.


Burada yetişen mısırlar iki karış büyüdüğü zaman aralarında biten yabani otlar çapalanır. Bu çapalama işine ot kazımı denir. Bundan sonra topluluklar halinde yaylalara. Pokut Yaylasına nasıl gidilir? Yazının girişinde bahsettiğimiz gibi en güzel Rize yaylalarından biridir.


Aslında kısa görünse de minimum 1. Kazıkbeli Yaylası - Kazıkbeli Yaylası, Söğüteli Köyü, Gümüşhane - Değerlendirme değerlendirme sonucunda 4. Arkeolojik Sit Alanı olarak ilan edilen Andoz Kalesi, ilçeye ayrı bir güzellik katmaktadır. Artvin gezilecek yerler nereler ? Yaylaya gitmek için Bektaş yaylasına giden dolmuşlar kullanılabilir. Son söz olarak siz değerli okuyucularımızı eşsiz güzellikleri ile ünlü Sis Dağı ve yaylasına bekliyoruz. Akçaabat’tan saparak Düzköy civarındaki Çal mağarasını gezdik.


Ordu Üniversitesi’nde çalışıyorum. Trabzon ve Gümüşhane, batısında Ordu, güneyinde Sivas ve Erzincan, kuzeyi Karadeniz ile çevrilidir. Doğu Karadeniz aksanlı konuşuyor. Uzungöl ile Trabzon yol haritası, güzergahı ve yol tarifini görüntülemektesiniz.


Sağ taraftan gidebileceğiniz rota, km ve yolların durumuna göre saat mesafesi bilgileri yer almaktadır. Karadenizde yaylalar, Lustra Yaylası, lustra yaylasına nasıl gidilir, Trabzon. Arama: Menü İçeriğe atla.


Giresun karagöl yaylasına nasıl gidilir

Kalacak yer olaak new jasmin uzerı aldı benden. Rizede cok kalmadık çaykur çaybahçesi çay alıp bı bardak çay içebilirsinz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar