18 Şubat 2016 Perşembe

Ilginç bilgiler 2018

Taklitçi ahtapot isimli ahtapot, sadece renk değiştirmekle kalmıyor, aynı zamanda dil balığı, aslan balığı ve deniz yılanı gibi hayvanların şekline de bürünebiliyor. Birbirinden ilginç bilgiler. Psikologlara göre yalnızlık hissi, kimse sizi takmadığında değil, ilgisini beklediğiniz kişi sizi hiç takmadığında oluşur.


Galeri Dünyanın gözü o noktada! Bu araçlar yakıtı adeta kokluyor! Sahil Güvenlik ve Deniz Polisi ekipleri sevk edildi Yukatel Denizlispor. Hayatın içinden en ilginç bilgiler sizlerle.


Bilgiler: Muhtemelen Daha Önce Duymadığınız 1Tuhaf, Şaşırtıcı ve Enteresan Bilgi. Nesrin Bayraktar yıl önce. Pembe renkli süt olur mu? Ya da Dünya’nın çekirdeği, sizce ne kadar sıcaktır?


Hayvanlar aleminden bitki türlerine, yeryüzü şekillerinden dünya ülkelerine. Kenndy, yirmi dakikada dört gazete okuyabilirdi. Baykuş mavi rengi görebilen tek kustur. Beethoven beste yapmadan önce kafasını soğuk suya sokardı.


Patlayıcıdan enerji depolamasına kadar çok çeşitli özellikleri olan oksijen, azot ve karbondan oluşan tetranitratoksikarbonu daha da ilginç yapan, onun Kansas City’de yaşayan yaşındaki ilkokul 5. Erkeklerin sesini duyamamaya başladı. Seyahat Fotoğrafçısı Ödülünü Kazanan Harika Fotoğraf. Bu nedenle yeni şeyler öğrenmek bizlere cazip geliyor. Bizlerde pek fazla kişinin bilmediği en. Yaşama dair her konuda ilginç bilgilerin paylaşıldığı sosyal bilgi paylaşım platformunda sizde istediğiniz konuda en ilginç bilgileri bizimle paylaşabilirsiniz.


Ilginç bilgiler 2018

Umarız sitemizde keyifli vakit geçirirsiniz. Bununla birlikte, düzgün bir şekilde düzenlenmiş e-atık geri dönüşüm tesislerinin kullanımı pahalıdır. Engin Altan Düzyatan son fotoğrafıyla olay oldu!


Uzay hakkında birbirinden ilginç bilgiler. Venüs’te bir gün bir yıldan daha uzun sürer. Güneş’in içine milyon tane Dünya sığabilir. Satürn’ün uydusu Titan’ın atmosferinde organik kimyasal olduğuna dair birçok bulgu vardır. Doğru ve güvenilir bilgiye ulaşın.


Bilgiler ile ilgili merak ettiklerinizi uzmanlardan öğrenin. Sağlık, Akupunktur ve Doğal reçeteler hakkında daha fazla fikir görün. Yemek tarifleri, ev fikirleri, stil ilhamları ve deneyebileceğiniz başka fikirler keşfedin. Güney Kore, dünyanın diğer ülkelerinden oldukça farklı.


Yemekleri, kültürleri, adetleri ise oldukça ilginç. En çok zaman diliminde toprağı bulunan ülke - Fransa: Sahip olduğu tüm toprakları göz önünde bulundurursanız, en fazla. Science, Allah ve Özlü sözler hakkında daha fazla fikir görün.


ALIŞMA HAYATI Memur Emekli. Genel kültür arttıran ilginç bilgiler. Norveç’in resmi adı Kongeriket Norge’dir (Norveç Krallığı). Norveç aslında “Kuzey Yolu” anlamına gelen Nordweg olarak adlandırılmıştır.


Bu kez daha detaylı araştırma yaparak tam 3adet ilginç bilgi toplamış bulunmaktayım. Enteresan bilgiler tarzında olan bu ilginç bilgiler serisi sizi daha bilgi yapacağına eminim. Okulda asla öğrenemeyeceğiniz bu bilgiler sayesinde arkadaşlarınıza hava atabilir, ortamlarda daha kültürlü görünebilirsiniz. Dünyanın en sevimli ve en dokunaklı şaşırtıcı bilimsel gerçeğini sizler için derledik.


Kızıl panda cinsleri, soğuktan korunmak maksadı ile gür yapıdaki kuyruklarını. Acı biber yediğimizde bedenimizde olanlar! YAZAR: Admin ay önce ay önce. Bazı insanlar acı bibere karşı daha dayanıklıdır ve iştahla yer.


Bazıları için ise, acı biber yemek bir eziyete dönüşür. Sizler için son derece enteresan ve tuhaf bilgileri bir araya getirdik. Normal bir insan hayatının ayını trafikte yeşil ışığın yanmasını bekleyerek geçirir. Uyurken, televizyon izlerken yaktığınızdan daha çok kalori yakarsınız.


Ilginç bilgiler 2018

Işık hızı nedir, ne kadar hızlıdır? Işık, boşlukta saniyede 299. Işığın vakumdaki hızı birçok fizik hesaplamasında yararlanılan evrensel bir sabittir.


Muayene olunmadan kişinin kısır olduğu kesin söylenemez. Kısırlık çoğuzaman dış etkilerle oluşur. Uzay, esrarengizliği ve güzelliği ile hala merak konusu olmayı başarmaktadır.


Ne gökyüzünde dünyadan bakıldığında küçücük gözüken yıldızların keşfi, ne de gezegenlere dair bulunan bilgiler, bu bilinmezliği bir nebze de olsa azaltmaya yetmemiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar