17 Şubat 2016 Çarşamba

Yunanca soyadlar

Güncellemeler: Takip Et. Merak ediyorsan testi çöz ve öğren. Yunan olsan adın ne olurdu? Hangi ülkede hangi soyadlar?


Bazı ülkelerde, isimler gibi soyadları da öne çıkarak adeta o milletlerle özdeşleşiyor. Wang ve Le soyadı kullanılırken. Türkçe - Korece çeviri v1. En yaygın İtalyan soyadı Müller ve Maier Alman iş unvanları olduğu gibi gibi. Eric erkek isminin disili.


Calanthe – Güzel çiçek (beautiful flower). Deborah – İbranice kökenki “ari” (bee). Bilinmesi Gerekenler KIZ İSİMLERİ. ABİDE : Anıt - Değerli eser AÇELYA : Fundagiller.


Dünyada en çok kullanılan İngiliz erkek isimleri ve İngilizce kız isimleri Dünyada bir çok ülkenin resmi dili İngilizcedir ve bu ülkelerde aileler çocuklarına genelde İngilizce isimler koyarlar. Soyadı Kanunu ile soyadlar verilmiş diyen sözde aydınlarımızın haberi yok. Her dönem popülerliğini koruyan, son dönemlerde moda olan veya nadir bulunan erkek bebek isimleri ve anlamları Pudra. Küçük bir digresyon yapmaya değer. Birçok isimlerden gelen aileler çok güzel geliyor.


Aile lakaplarında da bu hususa dikkat etmek gerekir. Lofça Bölgesi civârında ise küçük Pomak grupları bulunmaktadır. Bununla birlikte Pomakların 50’si Rodop Dağları’nın güneyinde bulunmaktadır. Herkesin bir yaşama nedeni var.


Benimki ise bir Sevda. Reklamlara boğulmadan, farklı kaynaklardan tamamen tarafsız içerikleri okuyun. Büyük İskender ile çok erken çağda küresel şöhret yakalamış bir isim. Alex, Lex gibi kısaltmalara uğrar.


Alec’, İspanyol versiyonu olan Alejandro’nın yanı sıra Alexandria (İskenderiye) şeklinde kadın ismi olarak da sıkça rastlanır. Her ne kadar yunan halkı tarafından çok kullanılsada ingilizlerde kullanıyorlar. Soyadlar: Bu adadaki herkesin soyadı Azzopardi veya Attard veya Portelli olabilir mi? Bunlar ya klanvari, büyük aileler veya bizdeki Öztürk, Yıldırım, Demir gibi biraz hayalgücü yoksunluğunun eseri. Her anne ve baba çocuklarına en güzel ve anlamlı isimleri vermek ister ve haklı olarak da çocuğuna koyacağı ismin anlamını öğrenmek.


Birbirinden farklı ve daha önce duyulmamış ilginç erkek bebek isimleri. Erkek bebeğiniz için isim araştırmaya başladınız ancak hala karar veremediyseniz. Antik Çin klan adını soyundan aile adı.


Ayrıca Vietnamca temelidir, Kore ve Japon soyadları. Moskova, Astrakhan, Amerika ve diğerleri. Bazı soyadlar iki kelimeyi birleştirerek elde edildi. Belki de, güzel bir Rus soyadı.


Bazen isimlerle öyle soyadlar yan yana geliyor ki, şaşırmamak ve gülmemek çok zor. Dosya PDF olarak bilgisayarınıza indirilebilir. Bitkilerin Latince İsimleri. Vaginismus Ve Vajinismus Tedavisi, Ne Neler Yapmalı Ve Ne Zaman Nerede Kürtaj Nasıl Nerede Ve Ne Zaman? Bebeğinize isim bulma konusunda kararsız mısınız?


O zaman doğru yerdesiniz! Dinimizde evladın anne baba üzerinde çeşitli hakları vardır. Ermenice İsimler ve anlamlarını bu sayfada topladık.


Bu haklardan biri de anne babanın evladına güzel isim. Sorusunu cevaplar ve sahibin veya babanın sahipliğini belirtir. Orijinin dört versiyonu var, ama çok yakınlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar