31 Ocak 2017 Salı

Anadolujet promosyon kodu

AnadoluJet mağazası oylaması (6yorum) 3. Charter seferlerde Statü Mili kazanımı ve kart avantajları geçerli değildir. Bu kampanya diğer kampanya ve indirimlerle birleştirilemez. Maliyet avantajlarının bilet ücretlerine yansıtılmasıyla uçakla seyahat daha cazip hale getirilmiştir. EFT ve internet bankacılığı ödemelerinde kampanya geçerli değildir. TURKIYEKAZANACAK promosyon kodu, ödeme sayfasında ödeme tipi seçildikten sonra görüntülenen promosyon kodu alanına girilerek indirimli ücretlerden yararlanılabilir.


Benim aldığım bilet çok ucuzdu ancak bu hatanın düzeltilmesi amacıyla bu şikayeti oluşturuyorum. Umarım şikayetime geri dönüş yapılır. Ocak tarihleri arasında anadolujet. Diğer satış kanallarında geçerli değildir.


P-JG19MAYIS” kodunu gir ve uygula butonuna basarak kampanyadan yararlan. Uygula butonuna basıldığında indirimli tutar ekrana yansıyacaktır. Kodlar söz konusu olduğunda, ilk olarak indirim kuponu olan mağazanın sitesini ziyaret etmen gerekiyor, sonra istediğin ürünü alıveriş sepetine at ve son olarak son aşama olan ödemeye geç, bazen mağaza sana promosyon kodu, bazen indirim kodu, indirim kuponu, indirim çeki ya da kısaca kod ya da kupon soracaktır - işte bu. Kampanya, sadece anadolujet. Kıbrıs acenteleri ve satış ofisleri kampanya kapsamında değildir.


Anadolujet promosyon kodu

Biletin uçuş tarihinden, en geç gün önce alınması gerekmektedir. Size özel sunulacak indirim sağlayan promosyon kodu sadece indirim kodu ile yapılan rezervasyonda bulunan yolcular tarafından bir sonraki Kıbrıs uçuşlarında kullanılabilir. Bu alt yapıyı sağlayamayan acentelerde indirimli olarak satış yapılamayacaktır. Sonrasında mobil uygulamada Kredi Kartı sayfasında promosyon kodum var butonuna basmanız gerekmektedir. Bebek yolcu (0-yaş) yaşından küçük koltuk işgal etmeyen bebeklere tek yön direkt uçuşlarda sabit ücret TL, aktarmalı uçuşlarda ise sabit ücret TL olarak uygulanır.


Promosyon sınıflarda öğrenci indirimi uygulanmamaktadır. P-DOKUZUNCUYIL” promosyon kodunu ödeme ekranında girmeniz gerekiyor. Aşağıda ekran görüntüsü veriyoruz. Biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılamaz. Nisan’a kadar geçerli olan kampanya – 1 – yaşları arası çocuk ve gençlere, aynı zamanda yaş üzerine yüzde indirim fırsatı bulunmakta.


Avea hattınızdan göndereceğiniz mesaj sonrası gelecek indirim kodu ile fırsattan faydalanabilirsiniz. TL’den satışa çıkan 1koltuktan birine sahip oluyor. KUPON kullanıcıları bu sayfayı sık sık ziyaret ediyor ve tüm yeni indirim kodlarını bu sayfada buluyor. ANADOLUJET`IN `KOCAELI AKTARMA KAMPANYASI` ILE TL`YE UCMAYAN KALMAYACAK - BASIN ACIKLAMASI Tüm finans haberleri uzmanpara. Piyasalarla ilgli tüm analiz, haber, yorum ve datalar uzmanpara.


THY, kampanyaya destek vermek için iç hat ve Türkiye çıkışlı dış hat ücretlerinde yüzde indirim kampanyası başlattı. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, kampanya ile ilgili Twitter hesabından, “THY her zaman milletinin gururu ve destekçisidir” mesajını paylaştı. Yüzde indirimden yararlanmak için bileti alırken yolcunun “TURKIYEKAZANACAK” promosyon kodunu.


Online alışveriş devri ikiye ayrılıyor: Kupon kodu öncesi ve kupon kodu sonrası. Sabiha Gökcen Hava limanından Bodrum, Ankara ve Kayseri’ye. Ankara’dan İzmir, Ordu-Giresun, Samsun’a karşılıklı olarak 5TL ‘den satışa sunulmuştur.


Etiketler: ANADOLU JET ~ ucuz bilet ~ yurt içi uçak bileti. Yurtdışına En Ucuz Fiyatlar 149. Biletleme dönemi, Türkiye yerel saatine göre başlar ve sona erer.


Anadolujet promosyon kodu

ANADOLUJET`TEN YUZDE INDIRIMLI YENI BAHAR KAMPANYASI- BASIN ACIKLAMASI Tüm finans haberleri uzmanpara. Türk Hava Yolları iç hat uçuşlarında da promosyon bilet kampanyaları yapmakta olup bunlardan biri de, kurtuluş savaşımızdaki önemi açısından ilk akla gelen ilimiz Sivas şehrinedir. THY İndirim kodu olan TURKIYEKAZANACAK ile işlem yaptığınız takdirde biletinizin ödemesi indirimli bir şekilde kartınızdan tahsil edilecektir.


Endişe etmenize gerek yok, kupon kodu gerçekten işliyor. Gerekli kontroller yapıldıktan sonra, telefonunuza göndereceğimiz promosyon kodunu. Güvenlik Kodu (Sağ alandaki değeri giriniz) GÖNDER. Daha fazla yardım almak için tıklayın. Kıbrıs için tarih ve parkur değişikliği yapılmıyor.


TL cezai işlem uygulanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar