24 Ocak 2017 Salı

Dikili bademli sahili

Dikili bademli sahili

Ege’de şirin mi şirin bir köy anladığınız üzere. Konaklama imkanı da bulunan ada ve çevresine Ege’nin Maldivleri de denilebilir. Garip Adası ile arasında oluşturduğu boğaz yüzmek için muhteşem bir yer. Denizi, sahili ve çeşitli. Kara ve hava yoluyla ulaşım mümkündür.


Meğer pek çok sanatçı burada keşfedilmiş. How to build your own swimming pool. All process, step by step (in only minutes). Cumhuriyet Mahallesi 3sokak No.


Uzun sahil, deniz kenarı yürüyüşleri yapmaya imkan tanıyor. Yol kenarı olduğu için biraz gürültülü ama, bunun dışında. Egzantrik doğası, Azmakları ve Adaları ile mutlaka gidilmesi gereken bir yerdir. Ayrıca her türden Balık Avı yapılabilecek ender yerlerden biridir.


Sağlık ve eğitim imkanlarında büyük sorunlar yok. Bundan 2-sene evvel bir devlet hastahanesi yapılmış. Sahili biraz dar ancak doğası harika.


Büyüleyici güzelliğe sahip bir deniz sizi bekliyor. Dikili sahili balık mezarlığı gibi oldu. They can do better with their food quality and verities.


Dikili bademli sahili

Gorgeous settings of olive trees and fig trees. Uzun ama pek keyifli bir yolculuk. Boyları avlanma yasal sınırının altında olan balıkların döküldüğü trol teknesine kaymakamlık tarafından bin lira ceza kesildi.


Hakan Et Çorba Izgara Salonu ismet paşa mah 13. Kalem adası, pizza sahili, ılıca mevkii üçü de çok severek girebileceğiniz sahilleri. Yaz geliyor sakin bir tatil yapmak isteyenler dikkate alsın derim.


Dikili bademli sahili

Sitede market manav çocuk parkı spor alanları mevcuttur. BADEMLİ HALK PLAJI, DİKİLİ. Ağustos sıcaklarından bunaldığımız bir gün, Almanyadan ziyaretimize gelen misafirlerimizle birlikte, bademli köyünün az ilersindeki Pissa koyuna gitmeye karar verdik. Teşekkür edip, deniz kenarına yakın,sahili tepeden gören manzaralı bir ağaç gölgesine park ettik.


Uşak, Manisa, Çanakkale ve Aydın girişleri vardır. Manisa`dan önce Bornova`ya inersiniz, buradan sola Kemalpaşa ilçesine Uşak`a veya Çanakkale Aydın Otobanına girerek Çeşme`ye Karşıyaka`ya gidebilir veya bu yolda Konak yön tabelalarını takip ederek Basmane` kavşağından konak kemeraltı`na gelerek sahil yoluna çıkar sahilden otoban. Kampanya ve duyurularından haberdar olmak için mekanı takip edin, yorum yazın ve puan verin. Bunlar, çağdaş turizme göre oldukça basit tesisler. Başını sokacak bir yer arayanlar için sığınılacak birer liman durumundalar ancak huzurlu ve keyifli tatil yapmak isteyenlerin ihtiyaçlarına cevap vermekten çok uzak tesisler.


Yasa dışı yoldan yurt dışına gitmeye çalıştıkları belirlenen bottaki Afgan, Filistin uyruklu gözaltına alındı. Sonunda tarif edilen beyaz villaları gördük ve söylendiği gibi hemen önündeki yoldan sağa dönüş yaparak kamp alanımıza ulaştık. Bademli, gelecek haftanın hava durumu. Tarihi antik dönemlere kadar dayanmaktadır ılıcanın en önemli özellikleri arasında denizin kıyısında yer alıyor oluşu ve etrafının tamamen doğayla çevrili oluşu. Bu bölgede hiçbir tesis yer almamakta olup bölge sit alanı konumundadır.


Di̇ki̇li̇ kalem adasi karşisinda, koylarin arasinda, ağaçlarin i̇çi̇nde bi̇r yazlik evdi̇r. Düzensiz Göçmen Yakalandı. Nitekim bölgeye tepeden bakan ve sönmüş bir yanardağ olan Karadağ denizin dibinde sıcak kumullar oluşturmuş. Ayrıca denizin berraklığı ve sahili kaplayan incecik taneli. Sizinle de eğer isterseniz yazın bi balık programı yapmayı isterim.


En kuzeyinde yer alan küçük ve şirin bu ilçede gezilecek ve görülecek güzel yerler var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar