26 Ocak 2017 Perşembe

Ankara büyükşehir belediye başkanı

Ankara büyükşehir belediye başkanı

Yavaş, bu sürede belediye memurlarının tazminat haklarından belediye kaynaklarında tasarrufa. Belediyede mobbinge devam. Ortak önerge ile aday gösterilen Tuna, yapılan oylamada 1oy aldı. Hiçbir şekilde işçi çıkarmadan o işçilerin devrini sağlayacağız dedi.


Ticaret Sicil Müdürlüğü. Köylüoğlu danışman olarak göreve İYİ Parti eski yöneticilerini getirmek istedi. Bizde kin, husumet, garez yok. Sayın Yavaş’ın hayatına şöyle bir bakalım dedik. Mansur Yavaş hakkında envaiçeşit bilgi.


Büyükşehir’den ilçeye sağlık hizmeti. Atamalar, üç ortak arasındaki koltuk kapma yarışı. Ankaralı yeni yönetimini seçti.


Ankara büyükşehir belediye başkanı

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, düzenlediği basın toplantısında AK Parti. BELKO şirketine Kerim Yılmaz atandığı bildirilmişti. Yavaş, son günlerde sosyal medyada, faaliyetlerine ilişkin aslı olmayan haberlerin yayınlandığını belirtti. Başkan Sekmen, Horasan, Narman ve Uzundere ilçelerine kurmaylarıyla birlikte adeta çıkarma yaparak muhtarlarla bir araya geldi.


Yerel seçimlerde de aynı hareketliliğin. ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANI OLARAK SEÇİLEN. SAYIN MANSUR YAVAŞ GÖREVİNE BAŞLADI. Dolayısıyla bu işlerin hesabı kitabı olmaz, nasip olur. Haydar Yılmaz, Çiğdem Yılmaz ile evli olup iki çocuk sahibidir.


Ankara büyükşehir belediye başkanı

Oğlu Burak Yılmaz diş hekimi ve kızlı. Mustafa Tuna’yı aday gösterdi. Sorusunun cevabını sizler için derledik. Ortak akılla güzel hizmetlere vesile olacağımıza inanıyorum.


Bana verdiğiniz oylara, güvene layık olmaya çalışacağım. Dr Tuna, dönemdir sincan belediye başkanlığı görevini yürütüyordu. Yüksek Mühendisi olan Doç. Gökçek’ten başkanlık seçimi için olağanüstü toplandı. Ancak Yavaş bu soruyu cevaplamayarak oturumu kapattı.


Tuna yapılan seçimde yeni başkan oldu. Yavaş, 1günlük belediye başkanlığı süresince belediye memurlarının tazminat haklarından belediye kaynaklarında tasarrufa, kentteki ulaşım ve altyapı sorunlarından ODTÜ’de yapılmak istenen kaçak yurda kadar çeşitli konuları gündemine aldı. Veysel Tiryaki’nin geleceği konuşuluyor.


Bunların her gün analizini yapıyoruz. Sürprizin mimarı ise Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı. Açıklama yapmam zaruret oldu dedi. Bu soru nihayet cevabını buldu.


Haberin detayları için tıklayınız. Son yapılan anketlerde açıkara fark atan Melih Gökçek in durumu biraz da Mhp ye bağlı gibi. Göreve başlar başlamaz uygulamaya başladığı projeler ile hayata geçirmeyi planladığı projeleri. Seçimde, boş oy kullanılırken, geçersiz oy sayısı ise oldu. Ameliyat noktasında da tabii, hastaneye yatacaksın.


Galeriler Videolar Yazarlar. O kadar birbirine benziyor ki, San Antonio’daki fay hattını tetikleyip deney yapmak istiyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar