18 Ocak 2017 Çarşamba

Labrador arıyorum

Köpekler bizim mutluluk kaynağımız. Sitemizden küçük ırk köpek sahiplendirme, yavru köpek sahiplendirme,. Köpeğime eş arıyorum diyorsanız, mevcut ilanlara ulaşmak için sol tarafta her cins köpek için ayrı ayrı verilen linklerden, anasayfa ya da detaylı arama sayfasındaki ilan arama formlarından faydalanabilirsiniz.


Labrador arıyorum

PETBUL ile Evsiz Hayvanları Sahiplendirelim! Aylık Yavru Kediyim Yuva Arıyorum, Eskişehir (1) Acil Yavrumuza Yuva, İstanbul. Annesinin Göz Bebeği Sokaklara Dönmesin, İzmir (2) Üç Renkli Bebek, İstanbul.


Arkadaşlar yavru labrador arıyorum. Eger yardımcı olabilecek varsa soylerse iyi olur. Labrador yavrusu arıyorum.


Labrador arıyorum

Ayrıca sizi takdir ediyorum :D Ben bir tanesine zor bakarken siz manyak labrador ile nasıl baş ediyorsunuz? GOLDEN LABRADOR KIRMASI YAVRULAR. Siz de ilanınızın yukarıda yer almasını istiyorsanız tıklayın.


Güvenlik rozetleri satıcıların güvenilirliklerini gösteren en önemli faktördür. Hiçbir zaman edineceğiniz evcil hayvanı canlı olarak görmeden ve veteriner kontrolü yaptırmadan kesinlikle ödeme yapmayın. Satılık labrador yavruları Kanka Köpek’te. Chocolate labrador yavrularımız safkan olmakla birlikte ırk ve sağlık garantili olarak gönderilmektedir. Bize güvenmeniz için elimizden gelen herşeyi yapıyoruz.


Her Türlü İhtiyacını Karşılımaya Hazırım. Diğer konusu altında soruldu. Petsbook üzerinden paylaşılan köpek ilanları sayesinde siz de bir köpek sahibi olabilirsiniz.


Petsbook’taki köpek ilanları listesinden köpek sahiplenmek işte bu kadar kolay. Henüz sahiplenmek istediğiniz köpeği bulamadıysanız endişelenmeyin, çünkü Petsbook. Bu köpekleri küçük yaşlarında tasma ile gezdirirken çok dikkatli olmanız gerekir. Boynu ile tasmayı çekmeden yürümelidir.


NOT: Köpeğim benim için çok değerlidir. Gelecek olan adayın daha önce köpek bakım tecrübesi olması tercih sebebimdir. Gelen adayın köpeğimle kaliteli zaman geçirerek gün içinde kez gezdirmeye çıkarması gerekmektedir. Sahibinden ücretsiz veya satılık labrador ilanları ve labrador fiyatları hakkında bilgi alın, sahiplenme yapın. Siz de köpeğime eş arıyorum diyorsanız ve köpeğiniz için eş arama ilanı eklemek istiyorsanız öncelikle üye olmak, zaten üyeyseniz giriş yapmak.


Başakşehirde ikamet ediyorum yavru Husky bakacak evim ve zamanım var. Daha önceden maltese terrier besledim. Evlat edinme için çok güzel labrador yavruları.


Onlar gerçekten sevimli yavrulardır. Yavrularımızla çok zaman geçiriyoruz. Bikaç ay ou Şebek Kardeşler Yuva Arıyoor ! Hayvanseverlerin sorularını ve bilgilerini paylaşabileceği samimi bir platform. Onun dışında sosyal ortamlar yaratmak.


Erkek yavru golden arıyorum whatsapptan ulaştım fakat geri dönüş alamadım kaç aylık,merkeziniz nerede,gelip görerek almak istiyorum detaylı bir bilgi verirseniz sevinirim. Antalya Limon aylık erkek labrodor. Zincire bagli oldugu yerde sahibi tarafından tavuklari kovaladi diye hortumla dayak yiyen ve öldürülmeye kalktiklari limon. Cok mutsuz zamanla duzelecek eger onu cok sevecek ailesi olursa. Havalar soğudu sokakta kalmayı haketmiyor diğer köpeklerle ve insanlarla arası çok iyi.


Labrador arıyorum

SAHİPLENİLDİĞİ ANDA TASMASI ve AYLIK MAMASI TARAFIMDAN KARŞILANCAKTIR. Muhtemelen bir Rottweiler yavrusu. Siyah labrador, yaklaşık bir yaşında ve erkek!


Köpek ilanları ilanları arayın: köpek arıyorum fiyatları, sahibinden köpek arıyorum, köpek arıyorum takas ilanları sayfası.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar