31 Ocak 2017 Salı

Aşık olmak istiyorum tumblr

Aşık olmak istiyorum tumblr

Geçmişimizi kıskanmadan. Bütün günün sonunda biten paramız yüzünden metrelerce yolu yürüyeceğim birini istiyorum. Hayatımdaki ilk sevgimi seninle yaşadım tam ay oldu.


Hayatımın merkezi olalı duygularımın kalbimin hayatımın sahibi olalı evet ay olmuş. Ben sana çok aşığım aşkım. Hatta hayatım değilim her şeyimsin sen. Neden Hep Aynı Tip İnsanlara Aşık Oluruz?


Saçların ne zaman uzayacak, saçlarınla oynamak istiyorum dedi adam. Bazen sadece bir tebessüm olmak istiyorum. Kimseyle gülmek istemiyorum, o sahte kahkahalardan atmak istemiyorum. Mutluluğu değil, ben seninle mutsuzluğu istiyorum gerekirse. Ona tam olarak ne zaman aşık olduğumu hatırlamıyordum fakat bunun hayatımda yaptığım en güzel şey olduğundan kesinlikle emindim.


Aşık olmak istiyorum tumblr

Güldüğünde onu daha da sevmek isterdim. Hiç kimse aramaya çıkmasın beni, en çokta sizden uzaklaşmak istiyorum. Derin sessizliğime gömülürken ben, duymayan sizden.


Bambaşka diyarların büyülü havası dolarken ciğerlerime, başımı gökyüzüne kaldırayım istiyorum. Huzurla kanat çırpan kuşların sesi doldursun kulaklarımı, sevinçle kahkaha atayım istiyorum. Sana aşık olmak istemiyorum. Gökyüzünü sanki ilk defa görmüs gibi bakarsin ya ben öyle bakmak istiyorum yeniden hayata gelmek mümkün mu çünkü ben.


Aşka aşık olmak mühim olan. Ama diyelim ki fark edemedin ve bir gün seni aldatırken yakaladın? Sevilmek nasıl,bana gösterebilir misin?


Sensiz hayatım anlamsız falan diyemem çünkü benim hayatım sensin. Karanlıktan korkuyorum,sevilmek istiyorum. Durakladı ve kadınının boyun girintisine koyup huzur veren kokusunu içine çekti. I don’t dress fancy to impress boys, I dress fancy to impress the ghost of Oscar Wilde. Aşkı yaşamak, aşık olmak, aşk olmak, aşkın kendisi olmak… Aşk içinde yaşamak, sarhoş olmak kimi zaman, zaman zaman, her zaman aşkın sarhoş edici etkisi altında… Bazen de heyecanlanmak delicesine, kalbim yerinden fırlayıp gidecekmiş gibicesine.


Aşık olmak istiyorum tumblr

Seninle olmak istiyorum. Hiç gelmicek birisini beklemek yerine artık birisi için heyecanlanmak istiyorum mutlu olmak istiyorum. Aşk İlişkileri konusu altında soruldu. Biraz keyfim yerine gelsin” dediğimiz anlarda, komik resimlere veya sözlere göz atarız. Aynı şekilde onun da beni sevdiğinden emin olabilmek istiyorum, emin olamadığın her şeyin arkasında bir korku saklıdır.


Korkularımız sevgimizin önüne hiçbir zaman geçmesin istiyorum. Tumblr sözleri imdadımıza yetişiyor. Hayatım boyunca, çocukluğumdan beri, bu işler hiç bana göre olmadı. Bilirsin işte, sevmek, sevilmek, aşık olmak falan. Aşkın sahibine Dilekceni verdin mi?


Rabbim Takdir edince O seni bulur. Aşk ne zaman ne de mekân arar. Aşk istiyorum Beni anlaması ya da bana ilgi göstermesi umrumda bile değil duygularımın varoldugunu hissetmem daha önemli heyacandan sesimin titremesi ve sürekli mutluluğu yaşamak çocuklar kadar kaygısız olmayı istiyorum. Kelebekler misali sonu nereye varırsa varsın sanki ömür dediğin kalıcımı fakat ömür boyunca bi aşkı yaşamak bambaşka bi şey öyle değilmi.


Uzun zamandan sonra ilk defa aşık olmak istiyorum. Bir instagram hesabının tumblr kolunun açılması şerefine hepinize biraz hüzün, biraz aşk, biraz da yalnızlık. En önemlisi tertemiz bir yalnızlık.


Yakından görüp görmemek değil olay kesinlikle. Sevgi yürektedir ama twitterdan instagramdan tanışıp aşık olmak değildir de. Kokusu lazım, dokunuş bir dildir, onu bilmek lazım, sesini canlı duymak, kahkahasını işitmek lazım.


Aşık olduktan sonra mesafeli denenebilir ama mesafe varken aşık olmak, bilemiyorum sahiden.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar