25 Ocak 2017 Çarşamba

Iki kanka

Tatil bitti, okullar başlayalı bir hafta oldu. Her sınav bırakır izini. Normal bir ülke olsaydık, şu başlıkta yer alan ifadeyi, yani “İki parti kanka olmuş” ifadesini, mühim siyasi şahsiyetlerden biri dile getirdiğinde gülmekten ölürdük.


Kaderin gözü kör olsun, ülke normal değil… Eğlenemiyoruz. Bir yerinden başlayıp bir şeyler yazayım diyorum fakat kafam durmuş gibi. Biz iki kanka , kafaları karışık Bir eve baktık, bir okula baktık!


Nasıl bitti biz de şaşırdık! Kime sorsan çok çalışırdık! Videoyu beğendiyseniz likelamayı ve yorum bırakmayı sakın ama sakın unutmayın!


Iki kanka

Kanka-1(O): Kanka şimdi ben bu iki sandiviç arasına tamam mı, bu senin ülken varya, Rusyaydı demi, he işte! Rusya rostoya dönmüş tamam mı kanka. Koymuşum sandiviçlerin arasına laf aramızda.


Bir o yandan bir bu yandan, bir hart bir hurt, öyle bi dalıyorum ki aman Allahım öyle böyle değil. Kanka demek kardeş demek, kanka demek candan arkadaş demek ve kanka demek kan kadar değerli bir arkadaş demektir. Hayvanları seven bu muhteşem kızların makyajını yapın.


Makyajı yapın ve daha sonra bir giysiler ve de kıyafetler beğenin. Bu güzel kankaları en güzel şekilde giydirelim. Oyunumuzu mouse ile oynayın. Binlerce kişinin severek ve eğlenerek oynadığı kafa futbolu oyununun kişilik versiyonu ile karşınızdayız.


Bir arkadaşınız ile karşılıklı olarak teke tek oynayacağınız kişilik maç oyununda maç süresince rakip takıma en çok golü atmak için koşturmalısınız. Koca kafalı futbolcularla renkli ve eğlenceli bir futbol oyunu sizi bekliyor. Kanka diye konuşmak insanda samimiyet yanılsaması yaratır. Herkesi canınız zannedersiniz. Kİ AY ON BEŞ GÜN HAPİS CEZASI İLE CEZALANDIRILMASINA, BİN BEŞ YÜZ TL ADLİ PARA CEZASI ve OTUZ YEDİ GÜN hak ve yetinin kullanılmasından yasaklanmasına.


Demek ki Sayın Bahçeli’ye göre artık iki parti kanka olmuş. Cumhur ittifakındaki iki parti kanka olduysa geçmişte birbirlerine söyledikleri sözleri, ağır hakarete varan inanılmaz cümleler de silinmiş olsa gerek. Ama zaten çoktan alıştı Türkiye siyasetin “dün dündür, bugün bugündür” hallerine.


View the profiles of people named Iki Kanka. Ersay Üner - İki Aşık 03:Aleyna Tilki - Kas Olsa Bari (KAMERA ARKASI) 11:Tüm Annelere #128151;#128144;☺️ Bilmece ( Anne ). Nadir gülen liderler” sıralaması yapılsa 1. Kuşkusuz Sayın Devlet Bahçeli. Ancak geçen gün bilinen ciddiyetiyle söylediği bir cümle vardı ki kendisi gülmese de okuyunca bizim tebessüm etmemize sebep oldu. Dedi ki Sayın Bahçeli: “Beklenen netice olmazsa kimse endişe etmesin. HABER SPOR FİNANS VİDEO YEMEK OYUN KADIN MAGAZİN TREND SİNEMA SEYAHAT EĞİTİM TÜM.


Kanka hiç bir bok olmuyor ben mesela sözluydum yıl flört ettik falan şimdi ayrıldık ama yeniden barışmak için elimden geleni yaptım olmadı kendisi şu an ilişki düşünmediğini dile getiriyor anlayış gösteriyorum fakat şöyle bir problem ortaya geliyor kendisi bu duruma çok ifadesiz baktığı için eski olduğun için. Kanka, sofrandaki ekmeğe ortak olan değil, yüreğindeki derde çare bulandır. Gün gelir bir gün yalnız kalırsan akı verirse iki damla gözyaşı gözünden canlanırsa anıların birden bire beni hatırla. Yürek umutlara gebe olduğundan beri, dostluklar ayrılıklara yenik düşmedi gönlümüz darağacındayken bile, küsüp. K Reads 6Votes Part Story.


Kendine güvencen olduktan sonra kimse sana karşı gelemez unutma ve bu iki kız bir araya geldim korkun onlardan dağıtmak yer bırakmayacaklar. Biz aşık olmayız diyecekler aşık olacaklar. TÜRKİYE Banu Güven: Eşitmişiz gibi çek kanka. Yıldırım’ın çıkacağı tartışmanın ortak yayında, tek moderatörle, 20’şer soru üzerinden yapılması konuşuldu.


Iki kanka

Hiçbir kanka yaşı hakkında yalan söylememelidir. Sadece bu kural genç erkeklerden hoşlanan yaşlı bir bayan ortaya çıktığında bozulabilir. Bir kanka asla ellerini sallayarak yürümemelidir.


Schmidtin üslubu… kusursuz. Kimimizin geçmişi, kimimizin şimdiki hali. Koray Yersüren- Holling Hoodhoodla. Kanka sözleri ile kankaya sözler için en doğru tercih.


Kankaya güzel sözler, kısa kanka sözleri ve dahası. Bu Sözlerde İlginizi Çekebilir Eşe Güzel Sözler. Kanka kanka diyorlar, al dedi sana iki saatte kanka.


Kızın biri dedi ki iki saatte mi, yoksa iki ayda mi, bakın hala celiskideyim. Bende aynı sizin gibi düşündüm. Acaba bir yalan mi söz konusu? Biz İki Kanka mpindir, Biz İki Kanka mobil mpindir, Biz İki Kanka indir dur. Tubidy Mobil Mpİndirme Sitesi.


Cepten hızlı ve güvenli mobil müzik indirme hizmeti bedava!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar