26 Ocak 2017 Perşembe

Biz iki kanka şarkı sözleri

Tatil bitti, okullar başlayalı bir hafta oldu. Türkçe şarkı sözleri ile karşınızdayız. Türkiyenin en kaliteli şarkı sözleri platformu sozlerisozu. Dostluk iki yürek arasında akan bir nehir gibidir. Eğer benim gibi bir kankan varsa hayatta hiçbir zaman korkmazsın düşeceğim diye çünkü kankan her zaman senin yanındadır.


Her sınav bırakır izini. Tatil hakkımız bizim Sadece gün tükendi! Gezdik sonunu bile bile gezdik! Gençtik tabi ki tatili seçtik! Nasıl bitti biz de şaşırdık!


Kime sorsan çok çalışırdık! Edebiyat ile müziği birleştiren en önemli faktör de şarkı sözleri. Aşık (Finaller parodi) sözleri,.


Bazı şarkı sözleri öyle değerli ki, en büyük şiirler kadar etki bırakıyor dinleyende. Kurdu, iti, çakalı bölüşür. Ve biz bunu görüyoruz sıfatı Game Boy sen.


Mercedes kolye diye anladım da en azından bir uyarayım dedim , iki kere gol ye demesi de ayrı bir şarkı da zaten saçma da neyse kdsmdks. Killa Hakan, Ben Fero, Ezhel, Ceza – Fight Kulüp Dinle. Bir sağa baktık, bir sola baktık. Oysa herkesden kopya almıştık.


Biz iki kanka şarkı sözleri

Nakarat: Bak dünlerimin anlamı kalmadı. Ve bizden bunun kamera arkasını çok istediniz. Ben, gizem, ayça vize sınavında çalışın diye notları attık Kalmışsınız, hiç şaşırmadık Büte kaldınız, geçmiş olsun artık. Ucundan bir tut İki elinle “Bu gece gel bende kal” desen.


Sözleri ♫ Eklenme Zamanı. Biz sizi hiç kırar mıyız? Bir de buradan diyelim, iyi ki doğdun. Bir, iki, üç yeter artık getirdiler buramıza Ay! Ork Nazmiler Para Bizde şarkı sözleri yayınında da atılan hiçbir küfür, argo içeren yorumu kabul etmeyecektir.


Biz iki kanka şarkı sözleri

Saygı duyun biz gençlere İki kültür arasında büyümek güzel bir şey. Etiketler: diyar pala orginal albümü şarkı sözleri dinle indir. Deli (lyrics - şarkı sözleri) 04:Aleyna Tilki. Hüseyin Kağıt sanatçısına ait en popüler şarkı sözlerini bu sitede.


Asil Koç – Zen Şarkı Sözü. Sen nasıl bir insansın böyle kanka, masallar diyarından mı geldin de girdin hayatıma? Bildiğim bütün dünyanın bir yalandan ibaret olduğu zamanlarda, iyi ki benim yanımda sen varsın kanka. Bizim ikimizi iki kişi okey moruk Rap kanka damarda tek kanka.


Bak bana dört bir yana salgıla. Zaten ikimiz de öğrendik bu ortamda adam olmak zor Bizi anca paklar Hollanda Orda coffee shot var Orda içki ucuz Orda panik olma Kaçar ipin ucu Burda biz hiphopla derdimizi anlatmaya çalışsak da Kiloya vursan çok pahalı iki buçuk lira Kıçımda bol kot Cebimde bol bol para yok Hayat bizle çekiyo bir porno Altta biz, üstte o Üstte. Ver Ver Ver Doldur Kanka. Yazıyorum Ben Bu Gece, Aight Aight.


Sarhoş Dolaşıyorum Heeeyyy Heeeyyyyttt. Ya çok yanlış zamanda karşılaştık ya da hiç karşılaşmaması gereken iki insandık. Hasan Yılmaz sanatçısına ait en popüler şarkı sözlerini bu sitede.


Parayı bulan değişiyo’muş be kanka Sizde öyle olabilir ama bizdeki punker.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar