26 Aralık 2017 Salı

Ankarada gezilecek yerler piknik alanları

Gazi Uyum Evi Piknik Alani. Toplu taşıma araçları ile ulaşım mümkündür. Başbuğ Caddesi üzerinde 640. Merkezinde ve çevresinde gezilecek yerler ile başkentin en güzel parkları, müzeleri, doğal güzellikleri, piknik alanları, eğlence yerleri gibi pek çok gezilecek nokta listede bulunuyor. Yeşiller içinde masmavi suları ile dikkat çeken Mavi Gölün çevresi piknik alanı olarak kullanılmaktadır.


ANKARADA PİKNİK YAPILACAK YERLER? Mavi Göl bölgenin en önemli rekreasyon alanlarındandır. Göl çevresi eğlence, dinlenme, spor, avcılık ve piknik yapmaya uygundur.


Ankara Piknik Alanları Mavi Göl. Güzel bir paylaşım teşekkürler ülkemizde de görülmesi gereken çok güzel yerler var. Kamp alanları mevcuttur. Yanıtla Beğen (8) Şikayet Et Engelle.


Kamelya, Piknik Masası, Otopark, Büfe ve Güvenlik bulunuyor. Ayrıca alanda 1’i büyük 2’si küçük tane göl bulunmaktadır. Sorgun Göleti Tabiat Parkı.


Doğal piknik alanları nereler? Zamanla daha farklı alternatifleri de gezerek öğreneceğiniz kamp alanlarından en güzel tanesini sizler için derlemeye çalıştık. Diyenlere Cevap Niteliğinde Mekan.


Mogan gölü, kenarında gezmek ve piknik yapmak için ideal. Uzun ve soğuk geçen kış günlerinin ardından açık havada sosyalleşebilmek gerek çalışanlar, gerekse öğrenciler için oldukça keyifli olabiliyor. Sonuç olarak: şehir yakınlarında bu tür piknik alanları açılması, kamu hizmeti açısından gerçekten takdire şayan. Rotatifler, Türk basın tarihine damgasını vuracak Hürriyet için dönüyor ve Türkiyeyeni bir gazeteye uyanıyor. Gezilecek yerler, Gece hayatı, Gezi Rehberi ve Gezilecek Noktalar sitemize her türlü sorunuzu sorabilirsiniz.


Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle hazırlanmıştır. Düzenlenen alan içerisinde piknik alanları, marina adası,koşu ve yürüyüş yolları, oyun alanları, engelli çocuklar için oyun alanı, istasyonlu koşu pisti, adet tenis kortu, adet mini futbol sahası ve basketbol sahaları bulunuyor. Burada piknik yapabilir, yürüyüş yapabilir, deniz bisikletine binebilir ve birçok spor alanında çeşitli sporları yapabilirsiniz. EGO otobüsleri, dolmuş ve banliyo trenleri ile rahatça ulaşma imkanı vardır.


Etiketler: ankada gezilecek yerler listesi, ankarada gezilecek yerler neresi, ankarada gezilecek yerler forum, ankarada gezilecek yerler piknik alanları. Motor gezileri içinde elverişli olan baraja belediye otobüsü ile gitmek mümkün. Yaşasın piknik diyenler… Yazın belki de en güzel tarafı piknik. Yürüyüş parkuru, spor ve kondüsyon alanları, piknik alanları(barbekülü), çocuklar için oyun alanları ile haftasonunuzu masmavi göl ve maviye yakışır yeşillikleri. Hafta sonu tur seçenekleri için tıklayın.


Gerekli alanları doldurmanız yeterli. Atatürk’ün kabri olan Anıtkabir başta olmak üzere Atakule, Kuğulu Park gibi pek çok simgesi bulunan başkente gidecek olursanız tarihi yerlerden parklara, piknik alanlarından cazibe merkezlerine kadar pek çok ziyaret noktanız olacak. Etiketler: ankara mesire alanları ankarada gezilecek yerler ankarada piknik yerleri ankarada ücretsiz piknik ankarada ücretsiz piknik yerleri. Aksaray’da Gezilecek Yerler.


Ankarada gezilecek yerler piknik alanları

Kaplıca çevresinde Orhangazi Belediyesi’nce işletilen tesiste, bir çadır kampı alanı, piknik alanı, oturma alanları, park yeri, soyunma odası, tuvalet, tost – gözleme tarzı şeyler için büfe gibi hizmetler var. Mogan Gölü’ne karşı keyifli bir piknik yapmak istediğinizde sabahın ilk saatlerinde gitmeniz daha iyi olabilir. Son zamanlarda ülkemizin de birçok şehrinde bisiklete binenlerin artık daha rahat turlayabilecekleri çok güzel parkurlar oluşturuluyor. Ancak çoğumuz bu parkurlardan haberdar değiliz. Eskişehir gezilecek yerler konusunda sahip olduğu zengin seçenekler ile son yıllarda ülkemizin en popüler şehirlerin bir tanesi haline gelmiş durumda.


Samsun’da görülecek yerler olarak Samsun Cumhuriyet Meydanı, Samsun Büyük Camii, sahildeki güzel yer Sevgi Gölü, Samsun Çarşı, Çiftlik Caddesi, Mecidiye ve Yabancılar çarşıları ve Saat Kulesi’ni aklınızda tutun. Mangala gidecez kızılcahamam düşünüyoruz Sizin fikriniz nedir? Yani forumun o taraflarda bir tane piknik yeri var cok sevilen oraya gidebilirsiniz. Nataveganın oralarda doğal ama izin verirler mi bilemem.


Restoran, kafe, dinlence ve piknik yerlerinin dışında lunapark bölümleri ile yürüyüş ve koşu yolları da vardır. Orman içinde piknik alanları bulunmakta. Piknik için çok ideal ve kamp sandalyenizi yanınızda mutlaka götürün!


Ozellikle cocuklar icin guzel bir ucurtma alani. Bakırköy Botanik Parkı Türkiye’nin en yüksek oyun kulelerine de ev sahipliği yapıyor. Su parkı ve oyun ekipmanları, tematik. Barış Parkı ve Anıt Bloku (Aslanlı Yol, Tören Meydanı ve Mozole) olmak üzere iki ana bölümden oluşan Anıtkabir kompleksi.


Oldukça fazla gezilecek ve görülecek yere sahip olan başkentimize gidenler şimdiden listesini hazırlamalılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar